Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lydia01

Lydia01 Haladó

Az én piacomon 16 milláért simán viszik őket.

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Vissza számláló: 9 nap a kiírásig :D

babahalak, genka53, dereret és 5 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Breki.) Jaaaj-jajjj, nagyon sok idő az még :p Addig még bőven lehet rosszalkodni 8)

4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

babahalak, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. kukori80

babahalak, Gio és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia Farmer.) Teljesen egyetértek. A szamár ára nálam már szépen megy felfele.
    A rózsa terményesre tényleg most lenne szükségünk, utána már csak cserére lesz jó. Gondolkodom is hogy kiváltsam-e a gazdaköriből.

dereret és ciklon23 kedveli ezt.
  7. Recsi70

Recsi70 Járnitanuló

Boldog névnapot Jónás!
    Már ha holnap ünnepled... :)

babahalak, Gio és LBetti kedveli ezt.
  8. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Kedves Jónás! Ne haragudj a gazdákra ott az erdőben! Pont azt nem tudják szegények, ami a topik címe:mit érdemes venni-eladni... :(

babahalak, -gyöngy-581 és dereret kedveli ezt.
  9. boldika88

boldika88 Fórum bárója

10. nadeena

nadeena Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás! Várható-e, hogy novemberben megjelenik pár napra a város felett a csereléghajó???

babahalak kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Ha valami csoda nem történik, nem.

babahalak kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

babahalak és genka53 kedveli ezt.
  13. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

babahalak kedveli ezt.
  14. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

De a csere azért még idén belefér a gömböd szerint? (próbálkozom... :) :)

babahalak, genka53 és farmer221278 kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Akkor most egy nagy zsákkal el kell tenni szűkösebb időkre. Nem kell félni, a szavatossági ideje nem fog lejárni :D

babahalak, macska49, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  16. JósJónás

Szia!

Időbe mindenképpen beleférne...

17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Én is bevásárolok belőle jó néhány hónapra.
    Vajon mennyibe fog kerülni az a nagy zsák táp, amiről hoztál már infót? Erről tudsz már bővebben nyilatkozni? ;)

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia Jónás
    már látjuk a turbómalmot,esetleg boldog is lesz:D:D

babahalak kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Közben rájöttem még valamire: ez az új gazdaköri hozott egy újabb "árukapcsolást" is - ezentúl baby boomok alkalmával érdemes lesz sasolni nemcsak a tenyészállatok, de az érintett termények standját is. Nekem néhány tételem (lápi póc, lovaglóóra, szarvasgomba) perpill beragadt, beállt a piacom, de bizakodó vagyok, sőt a "harmadik hullámot" már kifejezetten a boomra tartogatom...;) Ha vkinek házhoz ugrik egy magas tenyészállat, annak hirtelen sürgős lesz az oda vezető termény is...;)

Közben azért én is tanulok ám Tőletek: nekem valahogy még ezen a szinten is nehezemre esik sokszor a TP-vadász nagygazdák fejével gondolkodni, de amit dereret írt, hogy Nála már nem lenne a standon szerelmes üsző, ha lett volna, fölbátorított, hogy piacra dobjam az enyémet. Még vmikor 40. szint körüli koromban tenyésztettem ki 4 alaptehénből, azóta tartogattam egy egyéni kifutóban ereklyeként meg "aranytartalékként", de úgy voltam vele, itt az ideje "elengedni": most jól jön a TOP előtt egy kicsivel nagyobb mozgástér (akár szükségből, akár rövid távú befektetésekhez), meg úgy voltam vele, hogy 1 szintlépésnyi BTP-t és 60 szupertápot, ha nagyon kell (bár sztem belátható időn belül ilyen helyzet nem fog adódni), bármikor olcsóbban össze tudok szedni, mint amennyiért talán most utoljára túladhatok a jószágon (picit tartottam ugyan attól, hogy alám tesznek, de arra gondoltam, szerelmes üszője talán túl sokaknak nincs, vagy akiknek volt, az már kitehette péntek óta, a hétvégi boomig meg talán elég idő maradt még, hogy a "türelmetlenebbek" lecsapjanak rá: így is lett - néhány óránál többet nem töltött a standon 12345678,90 CSP-ért...:D). Persze az azért "elszomorít", hogy jelenleg nincs a farmomon (sem a gazdakörben, sem ól formájában, sem a pajtában) semmi, ami bizonyítaná, hogy valaha volt a birtokomban egy 8. szintű tenyészállat - na de majd a TOP után visszavásárolom én még (ha marad miből...;))

Most már csak azt kell megállnom, hogy nagyon alkalmi vételektől eltekintve ne herdáljam el mindenfélére a "könnyen jött" tetemes summát...:music:

----------
    Ui.: Lám, már nem is olyan eldugott ez a topic!! Hol fogom én eztán idejekorán kockázat nélkül kikotyogni az üzleti titkaimat?!:pxD

farmerogirl, kukori80, ciklon23 és 4 más kedveli ezt.
  20. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia, ez piacfüggő. Nálam most 29.000 körül van a legolcsóbb. Én egy merész huszárvágással a korábban felvásárolt fazekakat közel max. áron (45 ezer csp) tettem ki 5-ös csomagokban tegnap és ma reggel is. El is vitték mindegy szálig. :)

Lehet, hogy megy az még fejjebb is, de Hozzád hasonlóan én sem szeretem, ha relative sokáig áll valamiben a virtuális vagyonkám. S mivel nem vagyok telhetetlen, eladogattam a 6,5-7 milláért vásárolt szépségeket 11,5-12 milláért... [​IMG]

Mi azért így is szeretünk! :inlove:

S hogy legyen egy jó hírem is: az idén a Bahamákon karácsonyozunk - az én kontómra! :D

-gyöngy-581, kukori80, ciklon23 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.