Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    szeretnék gratulálni én is :)
    sikerült végre utolérnem magamat az olvasásban , a TP gyűjtés ilyen módszerét még nem ismertem de nagyon elgondolkodtató :)
    szeretnék én is minél hamarabb 100-as lenni de azért az még odébb van ( jelenleg nyugodtan lehet azt mondani rám , hogy te nem vagy " 100 - as " , a családom tagjai ezt naponta megteszik a játék miatt :) ) , viszont a tanyaházi megrendelések teljesítését én is tudom ajánlani mindenkinek TP gyűjtés szempontjából . igaz , hogy kell egy kis idő amíg az ember eljut az 5 - ös szintre az egyes megrendelőknél ( én 7 - nél tartom folyamatosan ezt a szintet ) de naponta 250 - 300 ezer TP -t szerzek jelenleg általuk , így a küldik , eventek kütyük és felhők ( csak 33 aktív van ) TP pontjaival együtt jelenleg napi átlag 600 ezer TP -t tudok szerezni .az sem mellékes , hogy ahogy emelkedik a szintem úgy növekszik valamilyen mértékben a napi szerezhető TP mennyisége a tanyásoknál ezt kb . a 80-as szinttől figyeltem meg , átlag négy hetente tudtam szintet lépni és mindig azt hittem , hogy a következő több időt fog igénybe venni , de ez az ütem maradt továbbra is , legutóbb október elején ( 7 - 8. - a körül léptem a 89 -re ) és most 4 - 5 nap múlva 90 -es leszek :)
    persze nem akarok belekontárkodni a nagyok dolgába :)

z2856, steve223, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  2. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

csio70, steve223, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Sajnos nem beszélem a nyelvét az oldalnak. ;)

Kukackukac, genka53, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  4. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Elő a kukoricákkal! Van mozi és rajzolás! :)

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen a TOP előtti eventhez gondoltam, de nem feltétlenül mint albinó denevér, hanem mint tenyészállat. Tavaly ha jól emlékszem 2 millió értékben kellett tenyészállatot beadni (nem kerestem most ki az ismertetőt), de az idén úgy gondolom ez akár 4 millió értékre is emelkedhet.

skalimaci, steve223, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Több volt az mint 2 millió, 850 ezer + 1.6 millió;)

Itt van a tavalyi:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-és-top-1000.11531/#post-105151

Utoljára szerkesztett: 31.10.15
    Kukackukac, Coff66, Vakarka és 15 más kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Hú-ha, tényleg. Ez volt a tavalyi beadandók listája, öszesen 4,2 milla pajtaértékben. Nem semmi, bár szerencsére ennek sokszorosa van a pajtában, kivéve a tenyészállatos részt - bevallom, itt nem készültem. Viszont egy dolog vigasztal, hogy addig még lesz BB (a jövő heti kutyatenyésztéshez) és szépíthetünk a pajtánk azon rekeszén egy kicsit. Ugye, Breki? :)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-és-top-1000.11531/

Viszont ennek eredőjeként kaptuk a gesztenyés felhősort, amit azóta is mindenki nagy becsben tart. Lehet már tudni, hogy mi lesz a mostani nyereménye?

csio70, Kukackukac, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Jónás ezt válaszolta a kérdésre:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-710#post-367959

Mondjuk, ezzel nem vagyunk előrébb;) sejtettük:).

9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  10. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Jonas valasza arra, hogy megeri e a TOP nyeremeny csomagja a sok hacacaret: "Kinek a pap, kinek a papné - de nekem határozottan igen 8)"

Bizzunk benne, hogy ertekes nyeremeny lesz;)
    Tavaly nagyon gyenge voltam a TOP-hoz, mivel tavaly ev elejen tertem vissza a jatekba, de az iden mar ringbe szallok valoszinuleg. Nagyvonalakban 360-400 milla pajtaertekkel szamolva (ez meg novekedni fog addig) talan meg lesz az iden. Ez a max amit belefektetek es igy meg a farmot sem uritem ki. :p

csio70, Kukackukac, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Nem láttam Jónás pajtakészletét, meg a farmon való haladását sem ismerem.. gyanítom addig jó nekem:D:D;).
    Már írta máskor is, hogy Ő személy szerint kevés dologgal elégedetlen. Na, itt a különbség kettőnk között, mert én elég sok mindennel vagyok elégedetlen, de próbálok elégedettnek tűnnixDxD:p.

csio70, Pharmer500#2, steve223 és 22 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;)
    Az hogy mitől vagyunk elégedettek ... relatív ;)
    Én most egy lakatlan szigettel is az lennék ....
    De komolyra fordítva a szót ... Gondolom tp növelő különlegesség lesz a Top nyereménye ... a Fő nyeremény csomag kincse ...
    Én ugyan kihagyom , de szurkolni fogok minden ringbe szálló magyar játékosnak . ;)
    A tp növekedést nem irigylem senkitől ... / s mást sem / , óriási pajtakészlettel fizetnek érte a befutók ...
    Ha a szurkoláson kívül mással is lehet segíteni az esélyeseket - természetesen legális segítségre:music: gondoltam . Akkor kérem megsúgni a módját , hiszen sok kicsi sokra megy ;):p

icus08, csio70, ricsikata és 15 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Odaát a piacosban megbeszélhetjük a segítségnyújtást..;) Ez már tavaly is téma volt egyébként, de nem ide való.

Újabb kép az őszi betakarításhoz:

http://de.bigpoint.com/farmerama/bo...-das-top-1000-event.35328/page-2#post-1373761

Kincső52, genka53, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  14. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Nekem a Papp Pisti, paplanja, ezokból ezennel bejelentem hogy most kijelentem hogy nem topogok.
    A szüret sem az én világom, mert a musttól sietnem kell, de ha valakinek valamivel segíteni tudok, igyekszem nagyon.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

genka53, Kukackukac és varga1234 kedveli ezt.
  16. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Olvastam korábban (nem tudom hol) hogy egy gazdatársunk jóvoltából létezik egy táblázat, ami segít kiszámolni a pajta készlet értékeit. Tudnátok segíteni hol találom? Köszönöm

genka53, Kukackukac, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Itt megtalálod: leltár táblázat

18. mesemaraton

mesemaraton Járnitanuló

genka53, Kukackukac, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A legnagyobb segítség a szurkolás, hogy érezze minden versenyben lévő, hogy mellette áll a társaság. Ezen kívül még sokat segíthetsz a piacon is, adok veszek alapon:), sok kicsi sokra mehet, ha segítségre volna szüksége bárkinek:)

icus08, genka53, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Tegyük hozzá, hogy nemzsu szellemi terméke.

icus08, progabi, genka53 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.