Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Áááá...dehogy ismerik, az Magyar kuriózum ;)
    Menjetek moziba, van vetítés;)

genka53, kutyaszálló, iboly54 és 13 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Sziszi:) Megyek hozzád mozizni,nálam a gépész elment nyaralni.;):music::)

genka53, kutyaszálló, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

En voltam mozizni , lovacskak voltak, sikerult 3 FA ossze szednem , de a mozigepesz hamar megunta a vetitest vagy eleludt a sotetsegben nem tudom :D

genka53, -orgona-, kutyaszálló és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Végre nála is beindult a vetítőgép, keretezés van, még nem találtam meg a taktikát, de megadta 3-szor a 15 pontot;) akár hogyan rajzolom körbe szegény lovat, sehogy sem jó, volt mikor 0% jött kixD

genka53, -orgona-, Coff66 és 12 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én is mindig 0 %-t rajzolokxD De a pontot megadja.
    A golfos tetszik, eszembe jutott egy régi esti mese torna szövege:egy kis mozgás senkinek sem árt, a karosszékből álljanak fel hát, ..... a többit elfelejtettemxD De most olyan aktívan ütöttem a golflabdát ezekben a szép környezetekben (persze csak a karosszékből) xD hogy kedvet kaptam egy kis mozgásra. El is megyek bevásárolni,mert jön a kapitány és ha nem lesz itthon legalább zsíros kenyér akkor válás lesz :pVeszek pár kiló kenyeret meg pár kiló zsírt. :p

Erzsike5110, Kukackukac, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Kukori, jó vásárlást !
    Hoztam a szövegét - tudd dudorászni :
    ,Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! A karosszékből álljanak most fel! Ez a kis torna néhány percen át. Ne tessék félni senkinek sem árt!"
    "Ez a kis torna ugye jól esett. Mindenki frissebb, fiatalabb lett. Mozgásra öt perc nem is nagy idő, és minden este ismételhető,,
    Nincs sok időnk szusszanni - ha holnap jön a Kapitány, aztán az ebek.

Erzsike5110, nyuszika215, times84 és 24 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia:)) kösziii:) Ezek szerint az egész szöveget elfelejtettem xD Valami rémlett a karosszékből. Most arra leszek kíváncsi hogy a karosszékből milyen eventet fognak kihozni a külföldiek.;)

Erzsike5110, Kukackukac, Khirra és 17 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Azért vigyázz, nehogy megerőltesd magad golfozás közbenxD:p nekem csak a keretezés jön az én csatornámonxD
    A kapitány előtt meg fejet hajtok és megköszönöm neki, hogy ismét ellátogat hozzánk, bár az én párom nem látja szívesenxD a múltkor is megjegyezte, talán belopta magát a szívedbe ez a kapitány?xD mit mondhattam volna....csakis az igazat... igen xD
    Én jobban készültem, a fagyóba készétel van, ha kell több napra isxD

Erzsike5110, Kukackukac, genka53 és 18 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Az én párom mást mond, de azt nem idézem. xDxD Azt már megtanulta hogy: event van és akkor nem szólhat hozzám.xD Ennyit tud de nem tudja hogy mi az, csak látja hogy nem foglalkozok velexDSokszor megkérdezi hogy mikor lesz event mert akkor megyek anyámhoz enni.xD

Erzsike5110, kiszcica, Kukackukac és 34 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nincs szó "kapakirályos" mennyiségről, maximum módjával.8)

11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ennyit számít a hazai pálya előnye ... nem csúszunk el egy meggymagon akarom mondani cseresznyén :D

Erzsike5110, times84, Kukackukac és 27 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szia Jónás

Köszi az infót;) végül nem használtam el szupert, volt épp elég más rövid érésű is, amit termelnem kellett, igy maradtam azoknál a +1 terméssel:), több maradt a szüretre.

Ez viszont nagyon biztató8) várjuk nagyon a hivatalost:music::D

Erzsike5110, Kukackukac, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Köszi, ez jó hír.... :Djöhetne már a hivatalos....:music:ilyenkor lassan telik az idő

Erzsike5110, Kukackukac, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

1 naposra saccolom, de az is jóóó:inlove:
    /remélem tévedek/;)

Erzsike5110, genka53, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
  15. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap valakitől kaptam egy kacsa kata üzenetet (de nem tudom kitől - nem tudom megnézni a kacsa katás üziket utólag)

Kérdezte, hogy hogyan számoltam ki a Jónás üzenetéből a várható hivatalos bejelentés idejét:

Nos akkor:

Jónás az üzit közzé tette: JósJónás, Tegnap 12:39-kor

A szám az óra alatt: 2521 --> azaz --> 25óra21perc ==> ezt hozzá adod a 12óra 39perchez = "ma" 14óra :)

Erzsike5110, Kukackukac, OJani és 26 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Elég egy nap is...gyorsan le lehet zavarni....;)

Erzsike5110, Kukackukac, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  17. mimi

mimi Fórum elő legendája

A titok, hogy PONTOSAN a ló körül kell keretezni: a füle hegyénél, a legjobban kilógó lábánál, a farka szélén. Sokat kísérleteztem, mire kaptam jó minősítést. :D

Erzsike5110, Kukackukac, OJani és 15 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Milyen jó van nekünk télálló cseresznyénk :inlove: szerintem 2-3 napos lesz :D

times84, Kukackukac, genka53 és 26 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

jaj de jó volkna a cserebiznic :D

Kukackukac, genka53, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Be lehet adni a Top-ba a gombát is?
    Most úgy értem, hogy beadva olyan sokat ér, ami miatt érdemes éjjel-nappal gombát ültetni? Ha így lesz, az jelentősen megemelheti az alját.

Kukackukac, Kata_rzis, genka53 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.