Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki2

breki2 Utánpótlás-írogató

Akkor tuti veszünk :D

genka53, Kukackukac, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  2. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Baby!Nagyon nagy vagy.:inlove::inlove::inlove:

Kukackukac, iboly54, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Jónás ! szép koraestét kívánok Mindenkinek !
    ... netán-tán csomag lesz, és garantáltan megkapjuk PPankát ? - na de akkor mi lesz a csomagban?
    Mindenesetre köszi ezt a jó hírt.

genka53, Kukackukac, PalMa és 11 más kedveli ezt.
  4. progabi

progabi Fórum biztosa

Megelőztél, én is a csomagos verzióra tippelnék. Én az árára lennék kíváncsi: Titokfa és titokól között félúton? :music:

genka53, Kukackukac, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Négy személyes volt az ABBA ha nem tévedek;)
    Szólózni is meg lehet próbálni, ki tudja, valakinek az is bejöhet:)

kekmaci75, Kincső52, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia kedves Jónás!
    Eddig 300 FA vásárlása után járt 1 a 4 figurából. Esetleg most 1200 FA vásárlásához jár biztosan 1 Panni?

7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nagyon klassz.Ez Igen! Feldobtad a napomat, jót mosolyogtam. Ez tutira bejön.

Kukackukac, -orgona-, bonita333 és 3 más kedveli ezt.
  8. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

De a nyereményetek azonos volt, nem? ;):p
    Nekem az is megfelelne, ha a legvégén kullognék, sőt azért sem duzzognék, ha közvetlen utánam csukódna a kapu xDxDxD

Négy személyes az most is, csak egynek kiemelkedően magas a gázsija és annyira népszerű, hogy nehezen lehet szerződtetni. ;)
    Érdemes lesz az egész csapatot megkörnyékezni egy közös bulira, mert nagyobb eséllyel jön el az a népszerű is? ;):p xD

9. LongNight

LongNight Fórumgróf

Eddig szerencsével lehetett 'olcsón' cserélni, ezután min. rózsa terményes-királypálma árfolyamon lesz.:p
    Akik degradálva írogatnak róla, azok nem látták mire képes 20+ egy területen..;):inlove:
    Akkor ez tényleg az utolsó lehetőség lesz a szerzésére?o_O
    Veszek 1 valamit olcsóért, és vagy-vagy, és veszek drágábban valamiket, és abban legalább 1 db lesz, de ha mákom van, akár több is?;)8)
    Valahogy így?
    És milyen nagyságrendű aranytól foszt meg 1 tuti vásárlás? Felhősornyi csak, vagy veszélyben lesz a családi vésztartalék?:p:D

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csomagban :inlove:jön ? Akkor Veszek ...:music: Lehet 2 csomagot:music: ? - Remélem nem lesz 6 választható fődíj ...:wuerg: mert akkor a zsebembe kell nyúlni nagyon ...:oops: 6-szor ...:oops:

genka53, Kukackukac, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  11. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Amikor először belebotlottam ebbe az értesülésbe (ill. rész-értesülésbe - hogy ti. "kivehetik az FA-vásárlásért megszerezhető kategóriából") az első reakcióm nekem is az volt, hogy a léghajón az utolsó fél napra Gesztenyepókokról sebtiben átálltam PáncélPannikra (mármint "kereső üzemmódban"), hogy addig szerezzünk, amíg jutányosan lehet...:music:
    De az alapján, amit a későbbiekben írsz (hogy valójában bővül a lehetőség a megszerzésére - még ha pluszpénzért is, de garantálttá válik), én inkább arra gondolok, hogy az előfordulása gyarapszik és ezáltal a cserenapi megszerezhetősége inkább "könnyülni" fog...o_O
    Na persze a konkrét számok és megszerzési szabályok ismerete nélküli "utalásokból" jutottam én legalábbis erre...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.11.15
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na ennek bedőltem. :D Azt hittem, máris érdemes spurizni a nyitott zsebbel, aztán ráfáztam. Lett még egy spuri.:cry:
    És egy darabig nem lesz többet nyitva az amúgyis kicsi zsebem.

Kérlek, írjátok meg, Jónás azon beírását, ahol a mopszi letölthetőségét adja meg.

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen-igen, négyen voltak/vannak, ezek szerint mind a "négy-fajta" benne lesz a csomagban. (?)
    A "szóló" csak cserekor jöhet be - ha van nagylelkű és önzetlen Gazdatárs/Abbatárs.

14. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Én is betársulok a szurkolók táborába.

genka53, nemethpgabi, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  15. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Kincső52, genka53, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  16. E-liza

E-liza Aktív író

Jó estét kívánok. Családka távozott.
    Kérem szépen a repülőszén madarakat, csipogják el nekem mit kell a topba beadni? :p;)

Kukackukac, _Cygnus_, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  17. Salman

Salman Fórum-zöldfülű

Panni-ügy pro és kontra

Ha az általános tényekre támaszkodom (1.), akkor akár érthető is lenne, hogy miért olyan drága, viszont ha a saját tapasztalataimat nézem (2.), amik szintén tények, akkor világos, hogy nekem miért nem ér annyit.

1. Tények
    Tulajdonságait tekintve ő a GazdABBA együttes leghasznosabb tagja (sőt igazából az egyetlen hasznos tagja).
    Ugyanakkor Panni a legritkább is, mindössze 3% az esélye annak, hogy valaki őt kapja farmaranyrendeléskor.

2. Tapasztalatok
    + A kupák kimaxolva, minden terület kiváltva. (Ezek egy bizonyos szint után alap dolognak tekinthetők.)
    + Megvan az Újév 2015 felhősor, ami fél órára 5%-kal növeli a felröppenők esélyét.
    DE!
    - Nincs egyetlen Pannim se!
    - Nem használok termékeket a felröppenők növelésére.
    - Nem kapok event felröppenőket napi ajándékba.
    - Nincs varázsfám.
    - Nincsenek mamutfáim.
    - Nem használok 0 perces növényeket az eventekhez.
    - A munkahelyemen még ebédidőben sem tudok fellépni a farmra, így készülődéssel, utazással, mindennel együtt hétköznaponként a reggel 6-tól este 6-ig tartó időszak teljesen kiesik nálam a farmozásból.
    - Nem szoktam se eventes felröppenőt, se csomagokat vásárolni.
    (- Remélem, nem hagytam ki semmit!)

Mindezek ellenére az elmúlt egy évben minden eventhez összejött a szükséges felröppenő mennyiség, még jóval több is annál. Ha egy eventnek nem álltam neki, az azért volt, mert időhiányában az event növényt nem tudtam volna letermelni, de a felröppenőkkel még ott sem volt gond.
    Az tény, hogy nem másnap reggelre jött össze a kellő mennyiség, de az event növény letermeléséhez így is több nap kell (munka mellett legalábbis), tehát nekem nem volt sürgős.

Nem azt mondom, hogy nem ér annyit a Panni. Minden annyit ér, amennyit hajlandók adni érte az emberek. Tehát ha van legalább egy olyan ember, aki hajlandó rózsaszín terményes ólakat adni egyetlen darabért, az azt jelenti, hogy a Panninak (jelenleg) ilyen magas az értéke. Én csak azt mondom, hogy a fentieket figyelembe véve, számomra nem ilyen értékes. Ettől függetlenül lehet, hogy csomagban én is beruházok 1-2 darabra, ártól függően. Ha 100% biztonsággal hozzá lehet jutni, az azért mégiscsak jobb, mint a jelenlegi 3%. :)

Utoljára szerkesztett: 8.11.15
    Kincső52, times84, genka53 és 34 más kedveli ezt.
  18. mimi

mimi Fórum elő legendája

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez a Te 2 hozzászólásoddal megint nagy biznisz lehet8).

genka53, _Cygnus_, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  20. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.