Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Jövök én is megosztani a Pannis tapasztalatomat. 10 Panninak nem láttam én sem semmi hasznát, aztán elkezdtem hinni a nagyoknak hogy minél több annál jobban látszik. Saját tapasztalatból mondom hogy tényleg így van. Elkezdtem gyűjteni és azóta nem kell 0 perceznem (ezzel kímélve a sz. trágyát). Akiknek sok van azok tudják a jótékony hatását, akiknek meg nincs csak pár darab azoknál meg nem fog meglátszani és hitetlenek. Pedig igenis hogy nagyon sokat számít és nem csak az aktuális eventes felreppenőben hanem minden barkácscuccban.
    Viszont Jónástól szeretném kérdezni mert ez nem tiszta: az akció után végleg ki fogják vezetni a Pannit, vagy ez most csak egy "egyszeri akció" lesz és marad a csekélyke esély továbbra is FA rendeléskor?

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 19 más kedveli ezt.
  2. Vakarka

Vakarka Junior szaki

_Cygnus_, Baby72, encibaba52 és 2 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Semmi nem utal arra, hogy kivennék onnan, ahol eddig is megvolt:)

kekmaci75, genka53, Kukackukac és 24 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Szia:) Köszönöm. Most már csak az a kérdés hogy a kedves páromnak mennyire kell éheznie? xDxD pont most van hízókúrán, pfff..... Nem szeretném ha tovább fogyna azért mert Pannit vásárolok xDxDxD Csere után nem hiszem hogy örülne megint a zsíros kenyérnek:cry:

kekmaci75, Kincső52, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  5. LongNight

LongNight Fórumgróf

Nóci pedig ilyen értelmű hsz-t írt..:mad:
    Ezennel kap tőlem 1 fekete pontot.:p:D

Utoljára szerkesztett: 8.11.15
    genka53, _Cygnus_ és Shirkán53 kedveli ezt.
  6. kukori80

Szia. Nálad a fekete pont mit jelent? Mert Nóci nem Jónás, ő sem tud mindent csak találgat mint itt mindenki más. Tehát itt lehet úgy kezdeni egy mondatot hogy úgy hiszem..úgy gondolom...Nem olvastam tőle olyat hogy tutira mondott volna bármit.

7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

De jooooooo! :D

_Cygnus_, Baby72, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A nyeremények azonosak teljesen igazad van:). Nem akarok győzni én sem, de részt venni és bent is maradni iiiiiiiiiiiiigen:)xDxDxD
    Szia Pharmer!
    Ebben Te biztos vagy? Mármint abban, hogy garantált lesz a megszerzése? Lehet, hogy én tévedek, de ha olyan elven működik majd, mint egy titokláda, vagy titokól... hát nekem pl abból nem lett sem körhintám, sem egyszarvúm (a titokólakról nem írok, mert ott nem adtam esélyt sem, hogy legyen, mivel nem vettem)
    Szia Kukori!
    Az árára én is kíváncsi lennék:)
    Meg persze arra is, hogy hogyan fogunk hozzájutni, milyen esélyekkel?:)

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

[​IMG] Sikerült!!!! Köszönöm a segítséget Mindenkinek, de külön kiemelném Sziszit,aki még baglyot is küldött és Kukori.és. Kotkodát! Jó éjszakát kívánok és holnapra jó munkát! :)

genka53, nemethpgabi, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  10. LongNight

LongNight Fórumgróf

14669 sz. hsz.:mad:

genka53, _Cygnus_ és kukori80 kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét Számodra ! -szerintem csak simán elfelejtett kérdőjelet tenni a mondat végére.... mert találgatunk, sokszor kapkodva írunk. (Kicsivel később Pharmer is írt ilyen értesüléséről...(( 14720 Hsz.)) ) Vagyis, majd kiderül, hogy mi lesz.

Utoljára szerkesztett: 8.11.15
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

De pontot nem felejtett..:p, nagy különbség..;)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  13. kukori80

Köszi. ) Elolvastam és nekem úgy jött le hogy kérdezte és nem kijelentette. A mondatokból egyáltalán nem az jött le hogy kijelentette mert az előtte levő mondatában kérdezett.

genka53, iboly54, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Nagyon ügyes vagy...szívesen segítettem :)

A Bolgár fórumon is szétnéztem, mert máshol nem találtam semmit:p
    mushnuk pletyizett a fórumukon ....Karácsonyi küldetés: ahol ánizst és kardamom-t [​IMG] kell ültetni, ebből köhögés elleni szirupot gyártani.
    Itt még szerepet kap a cukorka, alma, cukornád, és a csoki.....
    Említett még egy téli eseményt../ talán átnyúlik januárra, vagy januárban kezdődik/ ahol a jégvirágé a főszerep....
    Ezen kívül szerinte januárban jön a neon ólak folytatásaként a juh és a szarvasmarha...

http://bg.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/Слухове-и-догадки.7702/page-62

kekmaci75, Kincső52, genka53 és 23 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Sziszi, köszi a pletyit. Legutóbb 3 neonos volt, most csak kettő lenne (esetleg a kacsáról nem olvastál?)

Kukackukac, _Cygnus_, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia Sziszi:) Köszönjük:) Köhögés ellen legjobb a méz:) Igaz hogy több csuporral kell megenni, inkább jobb ha felkeressük orvosunkat v. gyógyszerészünket. xD

genka53, iboly54, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Mintha valami olyasmit is ir ,hogy januarban valami regi felhosort is megtudunk szerezni ? nem biztos , senki ne vegye keszpenznek :D

Kukackukac, _Cygnus_, -orgona- és 7 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Marika!
    Most is, de nem akartam lükeséget írni, így inkább a harmadikat nem írtam...:Dvalami tájszóllással írták biztos mert fordíthatatlan xDvolt

Szia kukoriii :)
    Az igazi házi méz mindenre gyógyír.....
    csak a hülyeségre nem xD;)
    A gyógyszerészünk pedig nagyon jó...és a háziorvosunk is;) Szerintem ebben egyet értünk egy jó páran;)

kekmaci75, genka53, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

3 lesz az a kettő. Juh, tehén és kacsa;):).

fpat, iboly54, _Cygnus_ és 15 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Köszi az infót Sziszi!Köhögés elleni szirup?3x voltam idén beteg eddig,még a karácsonyi event is erre emlékezteto_ODe azért kíváncsian várom milyen lesz.Ezek szerint a bahás növény is szerepet kap.

iboly54, Kukackukac, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.