Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

[QUOTE="_Cygnus_, post: 376312, member: 5235"

Szerintem a mostanin kívül is volt cserélhető top nyeremény. Javítson ki valaki, ha nem jól tudom.

[/QUOTE]
    Sziasztok.
    Csak az előző cserenapkor volt cserélhető.
    Állítólag tévedésből került be a cserélhetőek közé.
    A TOP nyereménye sosem volt ezen kívül cserélhető.

Gio, -orgona-, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kepzeljetek , most egy fel ora utan , megerkezett a 30 mozipontom , jeee felebredt a mozigepesz ,pedig mar azt hittem elment nyugdijba:D

3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hattyú... + a többiek az állandó gazdakörihez?

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

http://cs.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/farmoraculum.7663/page-25

Szia szomika! :)

Meghoztam az utánpótlást.... [​IMG] most már zenélő változatbanxD

Utoljára szerkesztett: 9.11.15
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Kukori:)
    Minden december 1-én kirakok 1-2 réni ólat, no nem azért mert szükségem van rá, hogy több legyen belőle, de a hangulata olyan karácsonyi.. Szeretem nézegetni, a legkedvesebb ólam a szentjani mellett.
    Karácsonyi hangulatot hoz a farmomra:)
    Jól tudod, a Makkos mókus a 2010-es TOP nyereménye is cserélhető volt egyszer régebben:) (Elnézést a téves infóért)

hóóvirág, -kaktuszable-, Gio és 14 más kedveli ezt.
  5. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hát Télapónak igyekeznie kell majd, mert a nagyobb tételeket levadásztam előle, aranyárban voltak, de most már szerintem elég van nálam. Másnak nem fogok tudni kölcsönözni, de talán azért 1000 réni egy ideiglenes tenyésztéshez elégnek kell hogy legyen (még nálam is:cry:)

Igen, és akkor Nóci is bejelentkezett azért a bizonyos biliértxDxD. Nem hiszem hogy a tegnapi adagból, amit Sziszi hozott maradt már több, úgyhogy jöhet az utánpótlás:D:D

Hát ez még hiányozna, amikor már egyesek igy is 200 meg 250 millával dobálóznak-.- Nemár, idén szeretnék elindulni rajta:)

Első két szám az óra, uccsó kettő a perc:)

6. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nálam napok óra sztrájkol a mozigépész!

:cry::mad::cry::mad::cry:

-orgona-, wiktorka17, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

hóóvirág, Coff66, -orgona- és 10 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ez a visszaszámláló kütyü hogy mennyi idő van még a hivatalos megjelenéséig, óra percben.
    Szia:) Én még nem raktam ki soha.xD De most látom hogy tényleg szép.
    Én még várok a vásárlással, szerintem most nagyon felhúzták az árát a hírre és még messze van az event. Először ki kell pihenni a top-ot.xD

9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem emlékszem ilyenre - de én sem tudhatok mindent :D

Nyugodtan jelentkezzen az, akinek sikerült cserenapon hódok pékségéhez hozzájutni - majd valami kis extrát kitalálok neki érte.

Nagyon régen az első TOP nyereménye volt cserélhető. Van, akinek sikerült is hozzájutnia - aztán a visszaélések visszaszorítása érdekében kivették a kosárból. Azóta pedig alapvetően minden TOP nyeremény így viselkedik: nem cserélhető, nem nyerhető fórum játékon, stb.

skalimaci, hóóvirág, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nyugtass meg, azért nem ekkorát csavarnak rajta.:music:

https://board-hu.farmerama.com/inde...ga-mentén-orosz-családi-ünnep.2071/#post-5576
    Hát nekem is 1000 alatt vannak a rénjeim, igaz csak az esti aratásig. Ma még vásárolgattam 3500 - 4000 alatt, már bánom, hogy nem én szürkítettem ki a piacot.
    64 óra 32 perc. Lefordítja ezt nekem valaki? Mindig bajban vagyok az átalakítással, de most nem jön ki a perc vagy csak elcsúsztam valahol.:oops:

11. JósJónás

Szia!

Egyik sem ad tuti megoldást, ezt tudjuk jól.
    Várhatóan a belépési nyelvet fogják preferálni ebben az esetben.

12. JósJónás

Nem teljesen ilyen lesz, de ettől a választól még nem kell megnyugodnod...

13. JósJónás

Egy tízes nálam kolbászolt el, bocsika8)

14. kukori80

Én csütörtök 12 órát számoltam . De a perc nekem se stimmel úgyhogy lehet az 11 óra is. Mindenesetre 11-től szemeket a monitorra. xD

hóóvirág, Coff66, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szuper, mindenki válogathat kedve szerint:D

Én le akartam tudni, mert félő, hogy amennyire mostanában rohanok mindenfelé, csak elfelejtem, és nálam az 1000 az egy lélektani határ, az alatt nem szeretek időzni;) úgyhogy most ráfizettem, de feltöltöttem a pajtát erre a szintre.

Ezután már csak akkor veszek, ha jó áron megy, és nem felejtem el megnézni:p

Látom más is ebben a nagyságrendben gondolkodik:D Nálam már felszaladt az ára 6 felé, de majd visszamegy még remélem.

hóóvirág, Coff66, Pharmer500#2 és 12 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Bocsánat, akkor valamit nagyon összekevertem én is az első TOP nyereményére gondoltam:oops:, de az ezek szerint nem a Hódok péksége volt? Megyek és megnézem... nem akartam megtéveszteni senkit sem..:cry: Ha megtaláltam javítom a hsz-t

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Ha igaz, a makkos mókusra gondolhattál.:)

hóóvirág, OJani, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Nagyon köszönöm valószínűleg igazad van:). Az első két TOP alatt még nem voltam játékban, a 2012-nél pedig még nagyon kicsi volt a farmom:) Így ennek a kettőnek lehet, sőt biztos, hogy felcseréltem a nyereményét... Sajnálom:oops:

19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Már csak azt kellene kitalálnunk, mi lesz a terményese.. hm?:music:;)

Végszükség esetén:

20. kukori80

Én most a top előtt nem veszek még 1 szem búzát sem ha 1 csp-ért adják akkor sem xD

hóóvirág, Magdusnéne, Fatther és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.