Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szaloncukor?:p:p xD

2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

szerintem szánkó.

hóóvirág, Gio, Boccio71 és 12 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kukori Te ezt meg tudod állni? Néha már rácsapok az egeremre, de akkor is odavisz a piacra és ha már ott vagyok veszek is valamit, mert mindig találok olyat ami nagyon megéri xD:cry:xD

hóóvirág, Coff66, icus08 és 10 más kedveli ezt.
  4. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Tudod miert ? mert nalam vetitte a filmecskejet :) Kuldom at hozzad :)

hóóvirág, sziszi1965, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én nagyon fegyelmezett kakas vagyok. xD Majd jövő héten bedugom a piacra az orromat, addig marad az éhezés xD
    Jaa , nem tudtam hogy közös a gépészünk. Nagyon cseles, másodállásban hozzám jön vetíteni. xD Várom szeretettel, csak ne hozzon hosszú filmet és a rajzolóst se szeretem. xD

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Már nem emlékeztem rá, hogy melyik volt cserélhető, csak azt tudtam, hogy elég kicsi voltam a cseréhez... nem mintha a mostaniért labdába rúghattam volna. Igaz nem is láttam a léghajómon.
    Azért okosabb döntés a nyelvi beállítást nézni.
    Még emlékszem, milyen kavarodás volt a cseten a geo IP miatt.xD A magyar csetre be sem tudtam lépni, az angolra dobott mindenkit, olyan volt mint egy gyűjtőközpont, viszont így volt alkalmam brazilokkal beszélgetni.:D Másképp sosem tudtam volna meg, hogy a Brazíliában használt portugál, nem pont olyan mint a portugál portugál.:D:D
    Nem teljesen Matrjoskás lesz, de azért jó, ha odafigyelünk a rénszarvasainkra. A Dyny rénszarvas mennyisége megnyugtató vagy sűrűbben nézzünk rá a piacra?
    A rénszarvas mellett más állat is szóba jöhet? Esetleg olyanok amelyek valamilyen szinten az ünnephez/télhez kapcsolhatók?
    Biztos mindenkinek eszébe jut valamilyen állat a decemberről, vagy azért mert elmaradhatatlan az ünnepi asztalról, vagy azért mert a Betlehemi jászol mellé képzeli. Nem jó irányban tapogatózok?

7. kukori80

Arra gondolsz amelyiket 8 óráig kell sütni? pfff... azt épp vasárnap tenyésztettem el. Vagy arra amelyik úszkál? Abból se állok jól:p

8. _Cygnus_

Az úszkálósra gondoltam, meg a jászol hosszú fülű állatára.

hóóvirág, Erzsike5110, Coff66 és 16 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Például én csak beírtam a Googliba,hogy:mozgó Gif! Tengernyi közül lehet válogatni! :) Holnap végigolvasok több oldalt,hogy képbe legyek itt nálatok!
    Jó éjt és szép álmokat kívánok!

10. _Cygnus_

Szia!

Köszönöm!:)
    Szép álmokat Neked is!

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Vagy esetleg ez?
    Bármelyik szóba jöhet:music:

12. kukori80

Jááájj, ettől féltem.:p Remélem J. erre jobbra-balra fogja ingatni a fejét és nem fel-le:p

13. _Cygnus_

Jónás rémisztget ezzel a tenyésztős eventtel, pedig magamtól is tudok rémüldözni, ha állatok kerülnek szóba.:D
    Nekem nincs mindenből vésztartalékom, úgy mint Dynynek.
    Ha hiszitek, ha nem, a farmon a 4 mamut mellett 40 ól van már egy ideje. Hogy hova süllyedtem.:oops::music:
    A hosszú Telihold alatt meg növényeket termeltem... meg is lett az eredménye: a szomszédom rövid idő alatt 8 millió Tp-tal körözött le. Szóval már rosszul vagyok attól is, ha állatokra gondolok.xDxD

14. kukori80

Ismerem a véleményedet egy új területről a farmra de nekem már nagyon kellene.Amióta a bahára bejött az új, azóta lubickolok:) Látom a "szűkülést " a játékban. Jó lenne ha az ólak csak 1x1-es területet foglalnának vagy felkerülnének egy felhőre ők is ha már új területet nem kapunk. Ez már kezd arra hasonlítani hogy szorít a cipőm, de még hordjam egy ideig mert nincs másik.:)

15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Terményessel ne viccelődjünk már... Még a sima tűzcsapgyárat se gyártottam le az eventes narancshozxDxD De természetesen szánkó, mi más is lehetne:D:D

Tényleg fegyelmezett kakas vagy, én simán kiszórtam most 10 millát a piacon erre meg arra, azt hiszem erre mondják hogy shopalcoholic:music:

Hűha, ez meg eszembe se jutott, hogy más állat is bekerülhet:sleepy: Ha tényleg igy van, hát szép karácsony elé nézünk:) remélem Jónás hamar megnyugtat mindenkit

A vésztartalék nem véletlen ám, látva a mostani árakat, de nem is igazán az árakat, hanem azt hogy nincs is kint nagy tétel az állatokból, én már bizony nem nagyon kereskedem a pajtából állatokkal, csak ha nagyon "megérős" kategória. A többin meg ülök és kotlok, mint a nagy tyúkanyó:)

Kukackukac, hóóvirág, Coff66 és 24 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Mit gondolsz [​IMG] ezekről? Csengettyű v fagyöngy :)

Kukackukac, hóóvirág, Coff66 és 16 más kedveli ezt.
  17. kukori80

A shopalcoholic biztos valami betegségxDRemélem hamar kikúrálod magad belőle xDMostanában már én se adok el semmit, nem merek xDV. észjárását már nem tudom követni, ezért jobb ha minden a pajtában marad, az a biztos.:p

Kukackukac, hóóvirág, Coff66 és 18 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Most én sem merek eladni, biztos ami ziher. De így pangani fog a piac, vagy megy felfelé, de én egyedül nem csinálok forradalmat, tehát tartalékolok.

Kukackukac, hóóvirág, -orgona- és 11 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Egészségedre...:D Ez valami betegség? Fertőző?.. Még soha sem hallottam ezt a szót: shopalcoholic, megyek és beírom a keresőbe...:oops:
    Lehet, hogy rosszul kerestem, de nem találtam meg a magyar megfelelőjét, csak angol nyelvű találatokat adott, nem lettem okosabb tőle:)

Utoljára szerkesztett: 9.11.15
    Kukackukac, hóóvirág, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Ezért mentek fel az árak mert senki nem ad el. Kevés a terület ahhoz hogy még piacozzunk is. A kicsi farmoknak viszont nagyon jó pénzkereset.

Kukackukac, hóóvirág, Coff66 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.