Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sárkánytojás:). Igaz, hogy nem felhősoros de fórumjátékon nyerhető. Pl. a gazdakör királya.

genka53, Kukackukac, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  2. Gigi

Gigi Aktív író

A megjegyzésem nem is erre vonatkozott, hanem a harácsolás szóra .
    Na így hogy gyűjtögetés már szimpibb.

Harácsolás:
    Ellenség által a meggyőzöttek javainak elragadása vagy fej szerént kivetett nagy adóztatás. 2) Pazarlás, bitangolás.
    szinonimái:
    anyagias, pénzsóvár, telhetetlen, sokat akaró, mohó, pénzéhes, kapzsi, haszonleső

Utoljára szerkesztett: 11.11.15
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Nem tudom ki készítette ezt a táblázatot, minden elismerésem hozzá:) nagyon szép és áttekinthető munka, köszönöm:inlove:
    Az első helyen lévő cicakuckót hol és mikor lehetett megszerezni? 12 ezer tp 24 ó-ként 2x1-es földön, ez nagyon tetszik:) szívesen megszerezném;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.11.15
    Kukackukac, -orgona-, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Lehet gyűjtögetni, nincs ezzel semmi gond.
    De ha odakint meglátják, hogy egy fórumjáték keretében, amikor a játékosnak különösebben nem kell megszakadnia a munkában (csak egy tippről van szó) 30 darab gesztenyegazdát osztunk ki nyereményként... égnek állna a hajuk.
    Jobb ezt elkerülni, mindannyiunk érdekében.
    (Amint láthatod, 10 nyertes lesz, ez is jóval több a szokásos 3-5 főnél.)

genka53, Pharmer500#2, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

:DAz álmaid visznek előre,ne feledd;)

genka53, Kukackukac, vera0973 és 7 más kedveli ezt.
  6. Baby72

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

Szia,megvehető volt,szerintem lekéstél róla... Talán legközelebb lesz ismét;)

8. Csocsoovb

Szia!

Az egész abból indult ki, próbáljunk meg olyan nyereményt kitalálni, ami hasznos lehet a nyertesnek - és ki tudná jobban, mi a hasznos neki, mint saját maga.

DCveréb, genka53, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Szia!

Ezzel sincs semmi probléma: válassza ki a három dobogóst, és minden rendben.

DCveréb, genka53, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  10. Csocsoovb

Szia!

Mivel nem eventes felhősorra való tárgy, bukta.

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  11. h.lajosvilmos

Venni kell a fáradtságot szavazni! Aki nem teszi,ne háborogjon! Aki az étterem előtt ül,valószínűleg éhen marad...

Shirkán53, genka53, Kukackukac és 11 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Értettük ezt a legtöbben már tegnap is, azért is ment a találgatás.:)

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Értem .... :) S igaz is ... ;)
    Bár most azon gondolkozom mi az ördögöt tud az a gesztenye gazda ....:wuerg::oops:
    Nekem a felhőn ül azt hiszem .... :music:

genka53, Kukackukac, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  14. Csocsoovb

Szia!

Ahhoz a felhősorhoz ritka dekor elem, ami a 0 perces növényezéshez szükséges.
    Így aki anno megszerezte ugyan a felhősort, de nem az összes tárgyat, az nagyon hajt rá.

DCveréb, genka53, Gio és 13 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Azért keresik sokan mert nem dobták be a megszerzéséhez a tenyészállatokat tavaly 1.600.000 csp értékben és így nem teljes a felhősoruk. Ez volt az utolsó kitehető rá.

DCveréb, genka53, Gio és 15 más kedveli ezt.
  16. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Akkoriban ez nem is tűnt csapdának.
    Az első gőzös még nagyon szórta a mamutokat,
    szuper XXL-re hajtva rengeteg KK XL-t kaptam, ezeket nyomban fordítottam is vissza
    és nem jártam rosszul!
    Akkoriban sokan csak 1-1 darabot akartak mindenből és nem indítottak annyi gőzöst,
    amennyit lehetett volna.
    Nem tudhattuk,
    hogy rájönnek a tévedésükre és megszüntetik a csemete gőzöst...

DCveréb, genka53, Kukackukac és 16 más kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Én most nagyon örülök a felhős kitehető nyereménynek 2 szürke felhőm is van,már csak jól kell tippelni.:music:

DCveréb, genka53, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

Az a helyzet,hogy önmagában nem sokat. Viszont ha mind a négyet kiteszed a felhősorra,aktiválod,mellé aktiválsz még egy fehér ártatlanságot,meg egy karácsonyi sütit,illetve ki van nemesítve valamelyik növényednél a 25%-os szupitrágya növelő bónusz,akkor komfort talajon vetve,szupitrágyával persze nulla perc az érési időd. Tehát vetsz-aratsz. Ezt 6 órán keresztül megteheted. Kb 5 perc alatt megvan az eventes összes felrepid. Na érted már miért kell ez mindenkinek?

Vissza is sírom,hogy nem áldoztam be több fát akkor:cry:

genka53, Kukackukac, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  19. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)
    Nem is kell hagyni, nem azért mondtam, csak Jónás nagyon megkavart most szerintem mindenkit, úgyhogy nem vagyunk előrébb semmivel:sleepy: Én maxmimum annyival, hogy végül csak visszatöltöttem a réni állományomat:p

De odébb van még ez a dolog, bizzunk benne, hogy addig Jónás még segit kitisztázni, esetleg ha tenyészteni kell valamit, akkor a boom előtt hoz valami rejtvényt, vagy bármit;)

Persze addig rajtunk múlik, hogy ne hagyjuk kihűlni:D

Harácsolás szónak tényleg van némi negativ tartalma, gyűjtögetés jobban hangzik:) Nem tűnsz telhetetlennek, vagy ha igen akkor én is az vagyok:p

Kukori jó kis listát hozott a 2x2-ekre. Amúgy én nem igazán gondoltam végig, hogy mit kérnék, mert ahhoz nyernem is kellene előbb, az meg, hát-.-
    Szia Kukori:)

Még a kanyargós csúszdát adnám hozzá a kis listádhoz, 12 óra 2,200 TP/BTP

icus08, Palacsintax, Pharmer500#2 és 13 más kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Szia!

Még majd egy nap hátra van a hivatalos ismertetőig, és már több mint 140 tipp érkezett, holott az event közepén könnyebb lenne beletalálni a célkörzetbe legalább.

genka53, Pharmer500#2, Kukackukac és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.