Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem akarok mélyebbre ásni, de most is milyen hibák voltak ebben az eventben? Hogy gondolod akkor hogy a Te tojásaiddal fognak foglalkozni?

PocsékFarmer és szemike50 kedveli ezt.
  2. kukori80

Ez itt tabu téma, de nem is érdekes. :) Piacozzál és nézd meg milyen gazdákat látsz a piacon. Onnan tudod kikkel vagy
    Szia Alma.) Majd ha ráérsz elbeszélgethetnénk a piacozásról mert érdekelne

Utoljára szerkesztett: 12.11.14
  3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Fura dolog ez: a német fórumon külön topic van kifejezetten erre a kérdésre...
    Na de hogy ne szegjünk helyi szabályt, kanyarodjunk vissza oda, ami miatt átjöttünk: -gyöngy-581 "tippjei" biztos befutók perpill, de jó lenne átnézni a többi kategóriát is. Ha lesz érkezésem rá (ma este már nem), holnap vagy a hétvégén megpróbálom majd összeadogatni, hogy 1250000-hez miből mennyi kéne egy kosárból és az kb. mennyibe kerül most (az én piacomon). Mindenképp kellene egy áttekintés a saját érdekemben, csak ehhez azért le kéne ülni és végigjárni a standokat egy "notesszal"...:-D
    ((Ja, és mit szólsz a másik forgatókönyvemhez, amit még az idézésed után hozzátoldottam az előző hsz-emhez? Lenne benne logika, el sztem az sem vethető, készülni mindenesetre nem árt rá, ha még lehet...o_O Bár valszeg a legjobb, ha eventismertetőig már nagyon nem ragadtatjuk el magunkat, max. "finomhangolás"...:))

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Végül is igazad van, az én egyéni szoc problémám, nem az övék, hogy a kergén rendszeresen automatikusan learatok, mikor tudatosul bennem látva a szegény táltosomat, hogy azért mentem oda, hogy felszedjem a 20 %-omat. Amúgy felejtsd már el ezt az örökös ásást, mert a fazék mellé még találunk valami rozsdás szöget is.:D

5. kukori80

Igen, a paprika és a rózsa nyerő. Nem tudom, de nekem van egy olyan érzésem ha nagyon ki akarnak tolni a gazdákkal akkor bahás állat-növény lesz az utolsó és nem bahás fák. Ne legyen igazam, de most mást nem tudok elképzelni. A szerszám korlátozva van mindenkinél, a sima állat jöhet még szóba ha be akarnak vonzani több játékost is hogy induljon a top-ba. A terményekkel az a baj hogy nem lehet tudni mit vesznek ki.

6. kukori80

A táltost csak kézzel lehet learatni, ez tényleg a Te bajod ha nem figyelsz;) Viszont ez a téma meg nem ide tartozik. ;)

PocsékFarmer kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    En bevallom toredelmesen, hogy a nagy farmon probaltam ramenni meg arra is, hogy a kulonbozo kategoriakban meg legyen a szukseges 1.250.000. Viragokkal jo vagyok (rozsa - bizva abban hogy nem zarjak ki:)), gabonakkal szinten (szogletes gabonara gyurtam ra), zoldsegek meg van (hagyma, karfiol), egyeb novenynel a mogyoroval es sarkanyfuvel kombinalva megvan a mennyiseg. A Baha-n ez eselytelen, ugyhogy azert nagyon bizom, hogy nem dobjak utolso sorra, hogy mondjuk Baha viragok:cry:

-vadocka70- kedveli ezt.
  8. gulya69

gulya69 Fórumlakó

De ugye nem a barkács cucc lesz ez a kategória xD Annyi barkács nincs a világon.
    Mondjuk tenyészállatból is húzós lenne ... 781 db albínó denevér

9. kukori80

Szia Dyny.) Mi is csak kalkulálunk a legrosszabbra, mert Jónásunk téli álmot alszik valahol az erdő mélyén xD Még a sima állatokat nézd át hogy van-e annyid. Ha nincs, vegyél kutyát az még elég olcsó és pajtaértékben az a legjobb. Esetleg macskát, az is ugyanolyan pajtaértékű de nálam az drágább.
    Lehet bármelyik, nem tudjuk. A szerszámot kizárnám mert akkor rengetegen nem tudnák befejezni az eventet, habár azt mondták hogy nehéz lesz, de én kizárnám. A tenyészállatot azért nem zárnám ki mert jön a boom és ott be lehet rakni a pajtába pár állatot "tartalékba" de én azt is kizárom, viszont én el fogok rakni, nem baj ha van alapon. Marad a sima állat és a baha. A sima növényt azért nem mondom mert mindenki ültet event előtt hosszú érésút és azzal meg tudná oldani. A fákat is kizárom. Nekem csak a baha marad olyan igazi "izzasztósra"

PocsékFarmer kedveli ezt.
  10. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Kedvenc erdei túravezetőnknek szeretnék én is gyorsan nagyon boldog Jónás napot kívánni, még mielőtt éjfélt üt az óra , jó egészséget és sok derűs napot itt meg a való életben tett útjain egyaránt !

Bár a kakukkos nem a kedvenc eventjeim közé tartozik nekem sem, a rózsa ólakat azért kiszedtem, mert nálam sajna olyan ugrások nincsenek, hogy ennyi szupertápból összehoztam volna. Most azért picit kíváncsi vagyok, milyen nyereményeket fog tartogatni, mert eddig sem sokan csinálták, de a leveses gazdaköri meg a szüretire való készülés miatt szerintem mindenkinél teljes érdektelenségbe fulladna a mostani tenyésztéskor, hacsak nem valami nagyon jó kis bahamai vagy egyéb elképesztően csúcs ajándékot nem tartogatnának nekünk. Szóval várom a kiírást, mivel tudnának rávenni minket, hogy a kakukk győzzön a csacsik, struccok, lovak, tehenek csordája fölött :);) !
    Egyébként aranycsacsit én kétszer is láttam a keréken még az elején normál pörgetésnél, persze ügyesen messzire elkerültem, és azóta nálam se híre se hamva egyik keréken sem :( . (Mondhatni eltűnt, mint szürke szamár a ködben, hi-hi . Lehet kár volt zöldül írnom, mert annyira azért nem fetrengek a nevetéstől emiatt . ) De nem baj, látom legalább Jónás előkerült a rengetegből és talán közelebb visz minket a ránk váró izgalmak megfejtéséhez :):music: .

11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Itt a pont: bizony lesz olyan kategória, amelyikhez több sor is tartozik azokból a számokból:)

12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Igen, azokat nezegetem en is, csak nagyon idegolo ilyen egyesevel es kettesevel kitett teteleket vasarolgatni. Olyan boldog vagyok mikor valaki kirak otosevel, 10-s csomagrol nem is beszelve.

Jonas nem teli almot alszik, csak nagyon megunnepelte a nevnapjat:music:
    Na kellett nekem megszolalni, rogton itt termett:)

Claunyuszi kedveli ezt.
  13. gulya69

gulya69 Fórumlakó

Tehát akkor több helyen is kell beadni barkácscuccot, mint a múltkor is?

14. kukori80

Szia Jónás:) Jaj de jó hogy kitaláltál az erdőbőlxD Farmernak nem adsz egy kockát? ;) Mert most számolgatnia kell hogy mi mennyi, én már elvesztettem a fonalat xD
    Ez megragadt az agyamban: több sorból. Ez elég ijesztően hangzik:cry:

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Olyan kategóriában ami tavaly nem szerepelt a feladatban?

16. Dyny

Dyny Fórumgróf

Mondjuk ez azt is jelenti, hogy a 1.250.000 max pajta ertek az kuka, mert tobb is kellhet ennel, ha valaki olyan elvetemult hogy a maximum szam melle meg valamelyik alacsonyabbat is keri, es akkor mondjuk 1.700.000 kell majd valamibol.

Jonas, a kategoria talalgatas az meg mindig tabu, mert tul melyen vagy az erdoben?:)

17. JósJónás

Szia!

Miért pont barkácscuccot akarsz több sorban látni?

18. _Cygnus_

Nem akarunk barkácsot látni egy sorban sem. :)
    Szigetes dolgok is lesznek vagy csak mi mentünk el abba az irányba?

19. JósJónás

Szia!

Kellett nektek összezavarni :D
    Igen, még mindig alma.:oops:

20. _Cygnus_

Jövőre remélem már nem ezzel takarózol. :D Csak annyit árulj el kérlek, hogy bahás állatok is lesznek, aztán más nem is érdekel...egyelőre. :D
    Még eszembe jutott valami, egyszer említettél két új Szuperszomszédot, lesz azokból valami az idén?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.