Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!
    Nyugi, majd kitalálok mást :D

(Csak egy halovány megérzés: nem lesz annyira a szigetre kiélezve a dolog, mint amennyire attól sokan tartanak.)

Ebben a ködös időben nem látni az érkezésüket még... ami nem jelent semmit, bármikor beállíthat egy váratlan vendég:)

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ebben nem is kételkedem. :D A többi választ köszönjük. :)
    Szép álmokat Mindenkinek!

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jaaj köszönjük Jónás, holnap sütök Neked palacsintát:) Akkor nem kell félni a bahás dolgoktól. Megyek és veszek sima állatot, legyen a pajtában 1,700.000 értékért. De most cakát [​IMG]

4. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Ezek a kategória találgatások az őszire szólnak? Mi van az Erzsébet és Katalin napi virágokkal. Vagy az nagyon magyar?

5. macalina76

macalina76 Járnitanuló

Kedves Jónás :) Tudom,ez a kérdés még nem időszerű,de lesz-e megint adventi kalendárium? Ha lesz,lehet-e tudni a benne rejlő finomságokról esetleg valamicskét ? :D

Kincső52 és Kiscsibuci kedveli ezt.
  6. dereret

dereret Fórumőrült

Nincs "olyan", hogy Erzsébet és Katalin napi virágok, ezt a két névnapot Jónás csak azért írta, hogy "betájolja" nekünk jó 1 hónappal ezelőtt, hogy mikorra várható a nagy őszi event, valamint a Partyn az újabb virág, ha jól tudom, akkor az 5.
    Pénteken kezdődik a Kakukk, szombaton pedig remélem a bomm is az újfajta nagyzsákos szupertáppal.
    A tenyészállatok "meghaltak" a piacon, kivéve a szamarak.

Eddig nem csábított a kakukkolás, kíváncsi leszek, hogy a mostanira milyen vonzó ajándékot találnak ki.
    Egy pink csacsikováccsal rátudnának beszélni hamar a kakukkolásraxD

szemike50, -gyöngy-581, Bátyus és 2 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

Szia!

Ez nálad mit jelent?
    Ennyire válogatós lettél? :D

Már sokat nem kell várnod, ma kiderül mennyi is az annyi:)

Kincső52, dereret és Tigrislady kedveli ezt.
  8. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok!
    A boomra meglehet szintén csak holnapig kell várni. Ha emlékezetem nem csal az elmúlt 2-3 alkalommal péntek du és vasárnap este 22h között szokott lenni. Visszakeresni most lusti vagyok és időm sincs annyi. Nektek hogy rémlik ?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. JósJónás

Szia!

Nem - lesz egy új kosár, amiben lesz csatni is.

És ami ettől is sokkal jobb hír: többet fognak érni a belépőjegyeink!
    Vagy kevesebb jegy kell majd egy játékhoz, vagy több zseton lesz nyerhető egy "menetben". Mindenképpen csak nyerhetünk a változásokkal:)8)

10. JósJónás

Szia!

Nem kell keresgetni - most sem lesz rá panasz:)

11. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia Jónás ! Köszönöm szépen a választ , már nagyon várom én is :) , akkor már nem sokáig kell :) !
    Mint én is írtam tegnap, nagyon kíváncsi vagyok milyen nyereménnyel tudnának rávenni a kakukkolásra, mert most volna más bőven amit a levesbe szeretnék dobni ;) .

dereret kedveli ezt.
  12. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Jónás ezt írta odaát:

"Nem - lesz egy új kosár, amiben lesz csatni is.

És ami ettől is sokkal jobb hír: többet fognak érni a belépőjegyeink!
    Vagy kevesebb jegy kell majd egy játékhoz, vagy több zseton lesz nyerhető egy "menetben". Mindenképpen csak nyerhetünk a változásokkal:)8)"

erre azért kíváncsi lennék már én is, főleg, hogy nálam minden ki volt váltva valdemárnál, azt hittem kapok új dolgokat, aztán nem így volt... :S

13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

A "meghaltak" a tenyészjószágok? Semmilyet nem tudok venni, ami kellene a gköribe aranyosnak, így marad a magad uram....
    Válogatós???xD Mit ne mondjak: valahogy nem csábít se a kecsketejelde és társaik, ha vannak fái.
    A pink kovács az igen ! Az nyeremény lenne!
    Ha már valós forintot adok a szupertápra, akkor ennek megfelelő nyereményt is várnánk.
    Várom a hivatalost, de leginkább a turbó malmot és hogy mennyi is az annyi majd ennél a nagycsomagos tápnál.

14. georga06

georga06 Fórum hercege

Akkor, ahogy Jonas jelezte, valoszinuleg holnap estetol mar tenyeszthetunk boom-al. Az jo:)lesz, de valoszinuleg a szupitap csomagokat csak szombattol lehet majd vasarolni. Igy holnap este csak par szaz tapot tudok eltenyeszteni:(, pedig az elejen szoktam nagyon bele lendulni a tenyesztesbe.
    A szomszedaimat legalabb megorvendeztetem a hetvegen;)
    A nyeremenyekre en is nagyon kivancsi vagyok, de ahogy olvasgattam, meg Jonas kepei altal az egyik nyeremeny egy rozsa pulykalabas lesz talan? Mar csak par ora es a kiiras alapjan meglatjuk miert is kell ringbe szallni.:);)

kekmaci75 kedveli ezt.
  15. munkarabja

munkarabja Haladó

itt a kód aki nem olvasta volna THEDEAL2014 SOK JÓT AD

16. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

babahalak, -gyöngy-581, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Gio, dereret, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. munkarabja

munkarabja Haladó

Én szoktam venni szuperszomszédot és ha azok elkezdik ajándékba adni a kereskedelmi és ajándék egyezményeket akkor utána nemsokára a csere nap is jön most kaptam tőlük 10 kereskedelmi és 4 ajándék egyezményt szerintem lesz csere nap

19. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Nem tudja valaki, lesz a hétvégén Baby Boom? :D

babahalak kedveli ezt.
  20. Platypus

Platypus Utánpótlás-írogató

Én úgy tapasztalom, hogy az a lehetőségek sorában fixen benne van. Rendszeresen ad a szuperszomszéd ezekből (sajnos kevéssé tudom kihasználni őket).

babahalak kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.