Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)
    Ha a múltkor Gyöngy bannerjét "likeoltam" akkor most muszáj a Tiedet is:D, már ez előző is tetszett, de ez még jobban tetszik. Teljesen ünnepi lesz itt a hangulat a fórumon:D

Türelem rózsaállatot terem:D én legalábbis ezzel hitegetem magam, aztán előbb-utóbb csak bejön majdxDxD bár lehet a lottót hamarabb megnyerem:D

Hát most azt a pár db titokólat szivesen megvuduznám ha lehetne:)

2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Most hogy mondod valóban.. :)
    Picit másként csináltam volna akkor, de majd megoldom így is.. :)

Kukackukac, wiktorka17, Baby72 és 7 más kedveli ezt.
  3. mimi

mimi Fórum elő legendája

4. gyfa

gyfa Fórum hercege

Kukackukac, Dyny, Magdusnéne és 9 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Koszonom ! Igazabol Emama -t illeti a dicsoseg az o keze munkaja en csak kivalasztottam :)Nalam mar nagyon esik a hooo! Karacsonyi hangulatom van ;)

Kukackukac, Dyny, icus08 és 22 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én nem versenyzek .... max az idővel ...:wuerg: de azzal még az életben is ...:oops:

Hideg ellen felöltözhetünk ;) :inlove:

7. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Meg befűthetünk a kandallóval .;)

wiktorka17, genka53, tina07141983 és 6 más kedveli ezt.
  8. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia/ sziasztok kellemes vasárnapot mindenkinek!

Már úgy vagyok ezzel, inkább legyen mindenből, akkor nem érhet nagy meglepetés o_O:music:
    Mindenesetre nálam a málnásba vanxD Kinn vannak az óljaim, a réni is egyfolytában,:D nem tudom miért, olyan érzésem van hogy kelleni fog;)

Új bájital? [​IMG]# 197-es hsz

http://sv.bigpoint.com/farmerama/board/index.php?threads/sett-i-kristallkulan-2015.11000/page-10

Utoljára szerkesztett: 22.11.15
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én sem tudtam eldönteni, hogy a málnásba menjek, vagy a Mikulástól kérjek kölcsön,készülök mindkettővel, abból baj nem lehet:):)

10. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    nekem sajna csak egy macim van de most akkor megy a málnásba :) , réni egy sincs , a piacon még régebben vettem 100 darabot , ha esetleg kell majd akkor remélem elég lesz :) ,azért nézelődök a piacon is :)

Kukackukac, wiktorka17, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép vasárnapot Mindenkinek!
    Tegnap nem tudtam jönni és ma döbbenten látom, hogy a gangon megint volt némi kis nézeteltérés:music: Mi történt, hogy baby elköszönt :oops: nem találtam meg az okát, csak Jónás írását láttam a linkekről. Ha valaki felhomályosítana, megköszönném.:) Az én napom kicsit rosszul kezdődött ( a tegnapi sem volt jó), nekem már ma van az advent első napja:music:xD, aztán elindultam FA-t venni, mivel sosem hagyom ki, persze az eventórát nem néztem meg:oops: szépen bevásároltamxD majd most olvasom Apót, hogy az akció meghosszabbítva. Nnnnna, most jól kitoltam magammal, holnap megint foghatom a kosaramat és mehetek vásárolnixD
    Imádom a tp-s napokat:inlove: de ha az agyam előbb jár mint a kezem, akkor, ahogy Apó mondta ráértem volna elcsepegtetni 8)
    Nem láttam egy ideje Nócit és Kukorit, remélem minden rendben van velük.

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Tegnap nem nagyon volt időm de ma már ment mindenhova aminek menni kellet! Tehát dolgok intézve részemről!
    Hm Verseny kedden indul hm hm hm nem is ez érdekel hanem tenyészett mikor lesz? Dec eleje netán közép tájon, legyen minél előbb mert elmaradásom van kutyi, hód területen és ezért >:( vörös vagyok zöld helyet xDxD
    Dec 27.-én 14h- kor Ponyvaregény!! Gang-party!!

13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Szerintem ez nem bájital lesz, hanem majd inkább egy "felröppenő?"

- Baby kapott egy kis megdorgálást a "Főnök"-úr-tól - külső linkek hozása miatt (puzzle) és most azóta nem jelentkezett - amit sajnálunk sokan.

- kukori-ról - ha jól emléxem az az infót olvastam, hogy csütörtökön befeküdt a kórházba - az asszonyt bízta meg a TOP-befejezésével -aki meg is mentette őt a kieséstől :)

- Nócy ........ezt majd Ő elmeséli.....ha szeretné.....8):music:;)

14. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Remélem, hogy Baby nem gondolta komolyan, hogy itt hagyja a gangot. :(
    Mintha olvastam volna valamit közelgő felhősor vásárról. Ezekről a felhőkről lehet tudni valami pontosabbat?

15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nem tudom mi, de bájital színe van,xD külföldi fórumokon arra a következtetésre jutottak....
    Kukori az embert bízta meg;)

16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Köszönöm szépen :) Igen azt olvastam, de ezen nem kellett volna besértődni, remélem visszajön:) bár én nem raktam ki egyet sem, de ha jól emlékszem, amiket hozott az mind farmeramás volt, azt sem lehetett:music: nem BP készítette őket?
    Lehet rosszul tudom, de kukori nem fiú;)
    Mivel hogy most hirtelen ennyi FA készlettel rendelkezem, érdeklődök nem lesz-e party pöri akció:pxD

17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Iboly!
    2-essel kezdődik a személyi száma;) ez tuti

Hogy party pöri akció lesz-e, azt kedvenc jósunk tudja megmondani;) de igazán adhatnának már egy újabb főnyereményt a kerékre;)

Régebbi felhősorokat lehet vásárolni......és lesz új is de szerintem az csak januárban

18. OJani

OJani Kivételes tehetség

Azt hittem még az idén sor fog rá kerülni. Talán December vége felé. :sleepy:
    A legutóbbi felhősor vásáron megszerezhető felhőket az utóbbi két évből válogatták össze. A mostaniak talán régebbiek lesznek? :p

hóóvirág, wiktorka17, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A pletyik alapján, januárban lesz új....a régiekből meg /csak feltételezés/ akár lehet decemberben is.... konkrétumot Jónás tudna mondani:)

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Iboly, szép vasárnapot Számodra és Minden Gangosnak !
    Baby nem kapott "feddést", csupán Jónás beidézte a Szabályzatot, miszerint idegen linkeket nem lehet hozni. Csak olyat, ami a Farmerramaval kapcsolatos. -Sajnálnám, ha nem jönne és hozná a friss infóit és jókedvét, reméljük mielőbb jön ! Nóci jól van.
    Holnap gazdaraktári akció, "félpénzen" tudunk vásárolgatni, - kben az arany nem romlik meg, eláll az, jó ha van !
    Holnap lesz kiírás a Farm-verseny eventnek ?

hóóvirág, wiktorka17, genka53 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.