Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ponyvaregény ? hm ... hm ... jól hangzik ... :p
    a múltkori hiányzók pótolhatják a lemaradást ? :music:

Kukackukac, wiktorka17, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia! Irtam levelet ,de nincs ilyen gazda , hol lehet erdeklodni a party miatt ? koszi

3. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Hölgyeim!

A bőr sűl le a pofámról :oops::oops::oops:

Jó pár éve játszom-figyelem a pletyi részt, de SOHA fel nem merült bennem, kukori egy NŐ :wuerg::oops::oops: (még ha kotkoda lenne :music:)

Szóval - ezúton is elnézést kérek tőle :oops:

Valamerre olvastam .....talán a képregényeseket lehet újra vásárolni....8)

Kukackukac, Domos52, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Khmm....akkor maradjon is közöttünk a nemexD
    Igen, valahonnan nekem is a képregényes ugrik be;)

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxDxD Drága Lacko! Ennél nagyobb kellemetlenséged soha ne legyen az életben ;):inlove:

6. -Holdfeny-.

wolf072 címen megtalálod brekit :)

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 22.11.15
  8. -Holdfeny-.

Nálunk még nem esik .... sajnos :(
    Pedig hozzánk már jött levél a Télapó bácsitól ;)
    A kis Hercegkisasszonyom azóta is azt keresi hol surrant be a Mikulás :p
    vajon idén is javításra szorul a Télapó szánkója ?

9. missuzy_53

Koszonom mar kaptam valaszt :)

10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem sokáig fogja a sok farmarany lehúzni a zsebedet.

11. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem ősrégiek, ellenben mesések;)

Kukackukac, helena64c, Shirkán53 és 23 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

13. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Csak nekem gyanús, hogy nem csupán egy szimpla (már hivatalosban is bejelentett) Gazdaraktár akcióra gondolsz, meg nem is csak egy olyan felhősor-vásárra, amiben nem is lehet mindenki érdekelt?
    Nekem a "rigmusról" konkrétan a Szivárványos tyúk tojása jutott eszembe (persze lehet, csak azért, mert régóta fáj egy olyanra a fogam, mióta Valdemár standjáról egyszer csak kivették...:(). Ha mégsem csal a szimatom, vajon mennyi lesz az a "méghozzá jó ár"; és vajon rivalizál esetleg vmilyen játékba még nem került tojással/paszulyággal is? És vajon már a mostani Gazdaraktár akció is érintett lesz?

Apropó tojások: kezd zsúfolttá lenni a légtér - nálam a Kergén konkrétan 6 ilyen-olyan jószág hasítja a levegőt (pedig egy vásárolt sincs közte), ami önmagában még nem is lenne baj, sőt eredetileg tetszett, csakhogy egy ideje (nyilván vmi layer-probléma miatt) kvázi ellehetetleníti a kézi aratást-.- (mondjuk vakondozáshoz jó gyakorlási lehetőség, az is igaz...xD)... Várható ez ügyben a közeljövőben javítás? (Megj.: addig is javaslat annak, akit szintén zavar: ha ráfrissítünk az oldalra, az animáció eltűnik, miközben a bónuszhatás ugye marad - bár ez is jelent időveszteséget, főleg egy szűkös 10 perces bagolyfa esetén, de mégis valamelyest kezelhetővé teszi a jelenséget...:))

Ja és még vmi, Jónás: tudom, hogy nem tudhatsz fix időpontot mondani, de megérzés alapján Te mikorra tennéd a TOP-os díjkiosztást (az eventóra eltűnésével egy időre tenni netalán nem valóságtól elrugaszkodott tipp?)?

Előre is köszönöm!

ÜDV: Pharmer

Utoljára szerkesztett: 22.11.15
    Palacsintax, Kukackukac, icus08 és 28 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!:)
    Köszönöm szépen, az infót, kicsit bővebben:music: lehet hogy kerekezhetek kedvemre:D vagy jön valami nagyon hasznos dolog, amire nem fogom sajnálni majd az aranyaimat8) a gazdaraktár akció is csábít;)
    Az a "hirtelen sok" FA csak nekem tűnik ám soknak, mert nem szoktam ennyit venni;)

15. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    Az egyik lengyel fórumon találtam rénihez kapcsolható képeket. Nagyon cukik lesznek a kitehetők! :D

16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nekem a sárga és narancs rénik jönnek be ;) de a kitehetők is nagyon jók :p

Pharmer-meglátása jó lenne, ha régi kikerült "hasznos" tojások/kitehetők újra megvásárolhatóak lennének :wuerg:;)

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Ha ez igaz lenne, akkor pár mangós narancsos turmixot elfogyasztanék örömömbe...:):):)

Kukackukac, betjoli, missuzy_53 és 10 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

HéricsBáró, Kukackukac, icus08 és 30 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

Gratulalok Pharmer! Szuper jo kerdesek, remelem hamarosan valasz is lesz ra valamilyen modon ;)

Kukackukac, betjoli, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Gyöngy, szép estét Mindenkinek !
    Én egy Francia lepényt megkennék a Törzsfőnök lekvárjával és lehörpinteném egy Forró csokival. Csuda jó lenne régebbi (mikor még nem játszottam) felhősorokat és kitehetőket megvásárolni - cserenapkor látom milyen szépséges dolgok voltak akkor (is) !
    A Farmversenynél nem kell ültetnünk ? nem lesz eventnövény és felröppenő vajon lesz-e ?

betjoli, missuzy_53, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.