Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!:)
    Köszi a híreket!
    Nem is tudom örüljek-e...., mert ha ez esetleg kezdete a titokállatok egymás utáni tenyésztésének, attól nem biztos, hogy boldog lennék.:)
    Olvastam, hogy lesz egy vásár ahol a régebbi háziállatokat lehet beszerezni majd. Ezt nem igazán értem. A háziállatokat, ahogy a farmunk fejlődik, fokozatosan szerezhettük/szerezhetjük be, és a mögöttünk lévő szintekért vásárolható háziállatot bármikor megvehetjük. Bizonyos titokólakból kifejlődő állatokat nevezhetünk ebben az esetben háziállatnak?

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Nem, háziállatok / házikedvencek / a tojásból kifejlődő tp-t és egyebeket adó tárgyak. Táltos, sárkány, koralhal stb.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

3. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Szia!

Szerintem a tojásokból kikelt háziállatokról van szó. Én legalábbis ennek örülnék :)

4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!:)

Szia!:inlove:
    Köszönjük szépen az új infókat:);) a bagoly fejlesztés nagyon jó lesz:) a réni és a brumi tenyésztés:music: még nem tudom mit takar:) úgy látom, hogy decemberben sem fogunk unatkozni, de a pénztárcámat jó mélyre eldugom a fiókban, nehogy eszembe jusson kinyitni az amúgy is zsúfolt kiadások mellett:p
    Az adventi naptárt 29-től v csak dec.1-től nyitogathatjuk:music: nagyon várom már, olyan vagyok mint egy kisgyermekxD jóvannna, nekünk is kell egy kis + szórakozásxD láttad volna hogy örültem a hattyúnakxDxD

5. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Ma 10 órától akciósak a háziállatok (bagolytojás, tyúktojás, varjútojás, tojáskeltető sapka).
    .............................

Eddig dec. 1.-én nyitottuk az elsőt, de bármi lehetséges.

6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Eventismertető mikor lesz?

Kukackukac, betjoli, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Zsémbes-banya

:D Ebből is látszik milyen hihetetlenül tudok koncentrálni, főleg így hétfő tájt!:D
    Köszi szépen, így már látom értelmét még én is a dolognak!:)

8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Rózsika, szép napot minden Gangosnak !
    Csalódtam, vártam volna a termék-hozzávalók "féláron" való árúsítását, de az nincs leárazva. Ejejj, pedig annyira vártam, hogy be tudok vásárolni.
    --
    Köszi Baby, nem olvastam el a "kivételt képez" részt. Termékek hogyan, mikor vannak leárazva ? léghajóról azt nem lehet megvásárolni. Nem értem, pedig biztosan sokan vennének Termékeket.

Utoljára szerkesztett: 23.11.15
    hóóvirág, betjoli, pilcsi64 és 8 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kivételt képeznek az alábbi dolgok:
    Minden olyan termék, aminek az ára 2 Farmarany alatt van.
    Felszerelés fülön: itt nem lesz akciós tétel (pl.: szupertáp, szupertrágya, stb.)
    Szolgáltatás fülön: a munkások és a bérelt szomszédok (pl.: aratógép, stb.)
    Termékek fülön: a só, zselécukor, virágdrót, stb.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/page-2#post-36064

2015.május 30-án volt:(.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36047

Utoljára szerkesztett: 23.11.15
  10. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szerintetek érdemes venni bagolytojást a korall szigetre, ha 1x majd csak megszületik. Sajnos azokat nem lehet venni, amik 1x voltak csak megvehetők és nekem nem volt pénzem. Viszont nagy örömmel láttam, hogy nari tyúkól 11 FA most és én csomagban kaptam hétvégén 20,3 FA-ért. IJ kártya, ez van.

pilcsi64 kedveli ezt.
  11. Goran

Goran Fórum bárója

Azt nem tudja valaki miért soha nem tudom eltalálni mikor lesz a másnapi event ismertetője? Amikor 11-re várom (mint most), akkor háromkor érkezik, amikor háromra, akkor négykor (mint a hattyús), amikor meg ötre, akkor kint van már 11 óta. :(:music::eek:o_O

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én 10-re várom mindig most már megtanultam előző nap mire beáll a bioritmusom event előtti nap 10 órára :) akkor meg délutánra amikor még esélyem sincs megnézni :)

betjoli, pilcsi64, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  13. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Meg tudná valaki mondani, hogy mióta nincs a titokólakból kifejlődő ólak között az ólfejlesztések, így elsősorban a rózsaszín? Nekem terményes ólból s csak kettő, egy sárga és egy narancs fejlődött ki 45 ólból.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.11.15
    betjoli, pilcsi64, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A tojásból kikelő állatokat nevezzük házi állatnak ebben az esetben ;)

15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sztem ha bejön a korallsziget, be fognak dobni a közelébe gazdaraktárt - pláne, ha ezek a hsz-ek szöget ütnek valaki fejébe. Mi az az IJ kártya? A neon tyúkok idején miért akarsz narancs tyúkért FA-t adni?

betjoli, pilcsi64, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Köszi:) Közben már több oldalról is megvilágosítottak, rohantam is venni baglyot az Esőerdőmbe, és most éppen azon morfondírozok, hogy vegyek-e a korallra is. Jó lenne - gondolom oda is kihelyezhető lesz majd -, ha egyáltalán jön a sziget.

17. bindi5454

Nem akarok venni narancs tyúkólat, csak a hétvégi csomagban kaptam és nagyon bosszantott, ezért néztem meg az árát. Építeni is lehet és van belőle bőven. IJ kártya: Így Jártam.

bogisaci60, betjoli, pilcsi64 és 7 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

Nem akarok venni narancs tyúkólat, csak a hétvégi csomagban kaptam és nagyon bosszantott, ezért néztem meg az árát. Építeni is lehet és van belőle bőven. IJ kártya: Így Jártam.

betjoli és pilcsi64 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Már olyan rég óta jön a sziget ....:music: Én már abban sem vagyok biztos , hogy ideér ...:wuerg:

20. Zsémbes-banya

Talán amikor felmerült a gondolata még csak egy egészen kis darabka föld látszott ki az óceánból, és meg kell várni amíg akkorára fejlődik, hogy elférnek rajta a farmerámások. :p;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.