Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én meg tudom érteni mind a két fél álláspontját. A BP-nek vannak szabályai, amiket valóban nem 100%-osan tartunk itt be. De én ezt annak tudom be hogy sokszor elragadja a "hév" az embert és ír mindent:) Részbe ezért is vannak a modik, hogy néha a fejünkre koppintsanak. Megértem Baby reakcióját, de mivel nagyon szerettem olvasni az írásait itt, ezért ejnye bejnye hogy így döntött:);)
    Valóban csak farmeramás kirakot hozott, de mást is tartalmaz az oldal. Amit mások is felfedeztek és kihasználták:) Én is jelentem:) Utólagosan is köszönöm Babynek hogy függővé tettxD
    Ebből a szempontból megértem Jónásunk szavait. Nekem viszont az is feltünt, hogy nem az első ilyen link után irta ezt. Nem védeni akarom, hisz csak ő tudja miért most irta:) De eddig egy szava se volt rá, hacsak nem kerülte el a figyelmem. Tehát az is lehet, hogy másoknak szúrta a szemét??? és ezért kellett Jónásnak közbeszólni...
    Ettől persze nem változik meg a helyzet.. De talán másképp lehet látni az egészet.
    De ez csak az én véleményem:)

2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

azért gondolj bele hogy ha mozgatható a sziget akkor is ha hajók vontatják gondolj bele abba hogy egy vontató hajó milyen lassú főleg ha vontatmánya is van... a tengeri szállítás mindig is lassabb volt mint egy szárazföldi :D

betjoli, pilcsi64, wiktorka17 és 6 más kedveli ezt.
  3. -kiraly02-

-kiraly02- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, vettem tojáskeltető sapit és nem találom sehol! Most vásároltam először, biztos én vagyok ügyetlen, de már többször átnéztem, mégsem találom! Köszi szépen előre is a segítségeteket!

pilcsi64, -skorpio1977- és sziszi1965 kedveli ezt.
  4. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

Szia!
    A kihelyezett tojásra kattintva lehet rátenni, hogy ne kelljen sokat várni :)

hóóvirág, pilcsi64, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, de lépjünk túl a dolgon. Már én is ezt tettem. Nézzünk a jövőbe és ehhez igyekszem a továbbiakban is segítségére lenni a topic lakóknak.:)

6. -kiraly02-

-kiraly02- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

pilcsi64, wiktorka17, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  7. Bejike

Bejike Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Van a bankban az akciós fülnél felmérés farmaranyért. Megcsináltam meg is kaptam :)

betjoli, pilcsi64, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Uff ... sorry ... erre nem gondoltam ... de ha ezt belekalkulálom ... akkor talán az 5 éves tervben benne lehet ;):p:wuerg::oops:

-Mayacska85-, pilcsi64, betjoli és 4 más kedveli ezt.
  9. Baby72

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

hal az nem gond bagolyból is van pár darab na de réni az húzos ólam sincs belőle :( akkor drága lesz ez tenyésztéshez kell vagy a holnapihoz. Valaki akár bagolyba tud mondani a holnapiról valamit?!

pilcsi64 és betjoli kedveli ezt.
  11. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Kukackukac, pilcsi64, betjoli és 9 más kedveli ezt.
  12. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Ez a mi Baby-nk :inlove::D köszönjük a friss híreket ;)

Mikulás48, hóóvirág, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  13. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ha mégis tudni akarod, hol a "helye", a pajtában az egyéb fülön (ahol a barkácscuccok, sók vannak) megtalálod.
    Nagyszerű ember vagy! :)

hóóvirág, Kukackukac, pilcsi64 és 14 más kedveli ezt.
  14. Vakarka

Vakarka Junior szaki

Egyet étrek mimivel! Örülök, hogy újra itt vagy velünk Baby72! :)

hóóvirág, pilcsi64, betjoli és 8 más kedveli ezt.
  15. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Varjútojásból is lehet minden területen 1 db? Olvastam az oldalt de ott nincs ki írva, hogy mindenhol lehet csak az, hogy összeadódnak, ha több területen is van.

pilcsi64 és betjoli kedveli ezt.
  16. Baby72

Igen, minden területen 1 db lehet belőle.

17. tpetya12

tpetya12 Junior szaki

Sziasztok!
    Várható mostanában új terület? Érdemes lehet tojásokat spórolni rá?

pilcsi64 kedveli ezt.
  18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Osztozom a többiekkel, nagyszerű ember vagy, további sok sikert, és kitartást kívánok!! ;):)

hóóvirág, Csöpi02, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  19. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Nem tudunk róla. Szerintem előre ne vegyél így.

Csöpi02, Kukackukac, pilcsi64 és 9 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    A múltkorában megnyert farjúfa-t sem tudjuk sokan használni. Jónás akkor azt írta, hamarosan hasznát vesszük. Szerintem hamarabb lesz a teliholdas területen használható, mintsem a szigeten. Azt a pár hónapot míg újra akciós lesz, meg majdcsak kibírja az ember fia, bagoly fa nélkül is valahogy. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.