Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Nekem is öröm -mentor lettem. Lelkesen elküldtem a bemutatkozó levelet,ajándékot,3 csibe közül 1 válaszolt sőt reggel óta már szintet lépett.

patakvera, wiktorka17, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok! Én is mentor lettem, nagy örömömre lett 3 csibém, küldtem üdv. levelet és ajándékot. Még nincs válasz, reméljük minden OK lesz.

patakvera, wiktorka17, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  3. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

De jó nektek,hogy mentorok lehettek,én rögtön jelentkeztem 97. szint,de azóta néma csönd. Gratula nektek!:)

patakvera, wiktorka17, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Gratulálok Nektek !
    .--- és, én is Mentor lettem. Már fel is vettem három csibét, ebből egy ki fog esni, piros a hőmérője, a másiik zöld, a harmadik csökkenő-módba jutott, de megírtam a leveleket, és ajándékot küldtem számukra. Nagyon örülök az új lehetőségnek. Ez új kihívás számomra.

patakvera, Shirkán53, wiktorka17 és 18 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hú ha! Én ma kaptam 2 mentoráltat.Az egyik pirosba van, a másik aktív! Írtam nekik, de még egyik sem válaszolt. Lehet hogy nem tudok nekik segíteni,ha nem akarják.Kissé megszeppentem!

patakvera, wiktorka17, Hanka9911 és 10 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szívesen elveszíteném már én is xD:p ne csak Ti egyétek a kefét a csibékkel :pxD

patakvera, Shirkán53, wiktorka17 és 17 más kedveli ezt.
  7. magdi06

Marikám! Én még semmit nem küldtem, várom a reagálásukat. remélem tudok nekik segíteni.Oly régen várom már, de most egy kicsit megszeppentem.Remélem elfogadják a segítséget! még azt sem tudom,hányas szinten vannak.Első kérdésem az volt. Talán nem is válaszolnak!

patakvera, betjoli, Shirkán53 és 7 más kedveli ezt.
  8. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Segítség!!! Én is mentor lettem. :inlove: Rohantam is az enciklopédiába, mert ki emlékszik már arra, hogy is volt ez 100 évvel ezelőtt. xD Úgy látszik valamilyen mentorfertőzés futott végig a játékon. Kíváncsi vagyok, hogyan boldogulunk a csibéinkkel.
    Sok sikert kívánok minden újdonsült mentortársamnak, és persze a régieknek is :).

patakvera, betjoli, Shirkán53 és 21 más kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Mentor vagyok már elég régen , de a mostani csibék nálam nagyon nagyon döcögősek :)

patakvera, betjoli, wiktorka17 és 13 más kedveli ezt.
  10. Goran

Goran Fórum bárója

A szomszédaid listájának végén megtalálod őket szinttel együtt.

patakvera, betjoli, Shirkán53 és 9 más kedveli ezt.
  11. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

A szintjüket látod a csíkjukon , ha ráviszed az egeret .
    Valami apróságot minden nap küld , ha mást nem is legalább vizet , mert azzal is halad a csíkod :)

patakvera, betjoli, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Magdi, gratulálok, írtam levelet.

patakvera, betjoli, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  13. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Gratulalok! De jo neked :) Olyan regota varok en is , hogy mentor lehessek , remelem mar engem is megtalal a rendszer ;) Lattam mennyien mentorok lettetek gratulalok mindenkinek hozza :)

Utoljára szerkesztett: 26.11.15
    patakvera, betjoli, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  14. magdi06

Köszi, de fel is vettem őket barátnak.Vajon sikerül legalább az egyikkel kooperálni? Na majd látom.

15. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Gratulálok az újdonsült mentoroknak :) Én még mindig várom, hogy egyszer rám kerüljön a sor és kiválasszanak :oops: Lehet, hogy 96-os szinten még nincs elég tapasztalatom és nem merik rám bízni egy csibe felnevelését sem?:cry:

patakvera, betjoli, wiktorka17 és 15 más kedveli ezt.
  16. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

A TOP1000-díjkiosztás vajon ma meg fog történni???:oops::oops: ....vagy újra csúsztatnak rajta???....8)8)

patakvera, wiktorka17, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Most! xD
    Megérkeztek a nyeremények!!!!:inlove::inlove:
    Hurrráááááááááá!!!!!!!!!!!!:DxD

18. magdi06

Kissé meglepődtem,hogy végre rám került a sor.!!!

patakvera, betjoli, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  19. magdi06

G R A T U L Á L O K!! Teljes szívemből!

betjoli, wiktorka17, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Köszi:):inlove:

Tigrislady, betjoli, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.