Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Nálam is megcsappant a számuk,kiváncsi leszek mi fog kisülni ebből

2. dereret

dereret Fórumőrült

De miért is ?

Jónás már nem először teszi be ezt a szamaras fotót, ami eddig csak arra utalt, hogy bomm lesz.
    Jön a kakukk event, vele együtt a bomm.
    Az egy dolog, hogy a szamarat viszik, mint a cukrot, de a hódokat miért ?o_O

3. Napocska

Napocska Járnitanuló

Nálam pillanatnyilag se szamár se hód a piacon ... A hódokat nem értem miért viszik ennyire

Hanna561 és Bársonyka kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Fogalmam sincs, hogy a hódot miért viszik. :( Én még ezt a szamaras fotót nem láttam.

5. Málnahab

Málnahab Rutinos

Biztosan azért, mert felvetetted, hogy a szamarat majd hóddal kell esetleg keresztezni! ;)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha valamilyen hiba folytán nem kapok akkor számítok RádxD Jó sokat vegyél hogy biztos legyen a dolog xDxD
    Szia Nóci.) Nálunk nem veszik a hódot, 169 ajánlat van 800-ért.

7. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Nálam sincs már a piacon szamár, de hód még van.

8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Találtam még kettő képet a képregény eventünkhöz:)

babahalak és ulmo12 kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

nálam semmi nincs a képen

mária4702 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Azt még én sem gondoltam komolyan. :D Csak vásároltam a piacon és feltűnt, hogy a hód ára tegnap óta 50%-ot emelkedett. Jónás szamaras képe bekerült a külföldi fórumokba, ennyi volt a lépéselőnyünk, ha valóban a szamár jön.
    Szia Kukori!
    Majd számon kérjük rajta a kakasólat. :D

dereret, Málnahab, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. _Cygnus_

Az event kosarat nézd. :D

dereret és czutika kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Most megfogtál ! Tuti, hogy valamilyen iker-állatos fotót egykoron már bedobott nekünk Jónás, de hogy azon szamarak vagy más eddig nem/vagy igen - tenyésztett állatok voltak e, azt csak Ő tudná megmondani.
    De ugye mindig szem előtt kell tartanunk, hogy a mi jós Barárunk szeret ám bennünket az erdőbe csalogatni, pár napig jókat mosolyog a bajsza/szakálla alatt és csak utána mondja meg a frankót,:D

Szamaram van bőséggel, hódom csak 600 körül, de ha a 2 jószág közül kellene választanom, akkor a hódot tenyészteném, mert annak már van terményese, és semmi kedvem egy újabb farmos állat terményével bajlódni. Épp elég a szigeten a szőnyeg + a pálcika.

Claunyuszi kedveli ezt.
  13. kukori80

Csak ne felejtsük el xDxD
    Megnéztem Jónás eventkosarát és nekem az a zacskós valami a Maggi leveskockás tasakra hasonlít. xDxD Milyen nyeremény az vajon?

dereret kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Valószinü hogy az okt.fest miatt vásárolnak fel mindent, nálam pl nincs mókus, A szamár a lagolcsóbb,/vagy csak volt/ és elég jó a pajta értéke. A kakas játékba kerülésére gondoltam ,és elég sokan reagáltatok rá,köszi a válaszokat elötte nem találtam az időpontot. 1 azaz egy db titok ólat fogok venni, de lehet hogy megbánom, mint mindig!

dereret kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Kukori ! Hát az nem tasakos leves, hanem maga a képregény, amit majd lapozgatunk:DxD

Egyébként tényleg jó lenne, ha a Jósunk nem matrica képeket + eventkosarakat mutogatna, hanem inkább minden leendő event nyereményeit. Csak úgy! Kedvcsinálónak ! xD

Claunyuszi, kukori80 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

Erre gondoltál [​IMG] ? Ez lesz az igazi felröppenő, ezzel [​IMG]csak az ajándékba kapott torták [​IMG] érésidejét csökkentjük.
    Az biztos, hogy jókat derülhet a természetjárásunkon, de hát arra csak nem vetemedik, hogy a piacot is kiüríttesse velünk?:(:music:

Utoljára szerkesztett: 5.9.14
    gazda5402, georga06, Jucus1949 és 5 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Igen erre, köszi.) Akkor ezek nem is nyeremények csak a körítése:)

dereret kedveli ezt.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Mondta Ő, hogy szamarat fogunk tenyészteni ?xD Nem ! Csak betett egy képet, aztán ránk bízza, hogy mit kezdünk ezzel az "infóval". xD Mindenesetre a kicsi farmon megyek szamártápot kevernixD

19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nehogy már szamarat tenyésszünk! Van más is ami sokkal többet ér és van is terménye!

20. _Cygnus_

Igy nem mondta! xD Már csak a hód és a pávatenyésztés maradt, ha megnézzük a szavazás eredményét, a szamár toronymagasan vezet.

dereret kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.