Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Legalább engem nem strapáltatott,ha úgysem ad.

_Cygnus_, Dyny, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Szomszi! :):)

Khmmm...hát nem láttad hogy zőőőőddel írtam xD nem elhanyagolható kérdést tettél fel kedvenc Jósunknak, ez engem is érdekel:)

Gondolom, eltűnik majd, ahogy jött :p

_Cygnus_, Dyny, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ez kis farmoknak jó, elősegíti a haladást:).

_Cygnus_, fpat, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Most a hiba kivételesen sokaknak jól jött-Majd letörleszti, jobb,mint az a bizonyos hitel.

_Cygnus_, Dyny, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  5. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

;)

Pontosan. Kamatot nem kérnek:)
    Talán most már a nyereményeket is kiosztják azoknak akik még nem kapták meg.

Dyny, genka53, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  6. imike911

imike911 Fórum hercege

Mint írták, a TOP1000 adatbázisával kapcsolatos farmokat érinti a dolog. Bár én igazából nem indultam a TOP-on, de minden farmomon beadtam egy jelképes összeget (egy gombapörköltnyit), így valószínűleg minden farmom bekerült az adatbázisba. Mindet érinti ugyanis az AB hiba. Remélem rendben visszaállítanak mindent, nem akarok eggyel sem többet, mint volt, de kevesebbet sem.

Dyny, genka53, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  7. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Eltűnik! lehet, még mínuszba is mehet de amit kiváltottak az megmarad és már lehet használni!

fpat, Dyny, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én nem neveztem be, nem is tettem be semmit, mégis bekerültem abba a bizonyos adatbázisba, a + banánokat én is kaptam, csak nehogy azt is vissza vegyék amiért megdolgoztam keményen.

Dyny, genka53, bindi5454 és 18 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ja, de milyen keserves lesz visszalendülni pluszba ;)

Dyny, genka53, bindi5454 és 12 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem azok akiknél még nincsenek dolgok kiváltva azok váltsák ki, sokkal hamarabb tudnak lépni, hamar vissza tudják pótolni a banánokat.

-Mayacska85-, Dyny, genka53 és 25 más kedveli ezt.
  11. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet hogy jobb de nem tisztességes.

genka53, bindi5454, yoda1215 és 3 más kedveli ezt.
  12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

De nem az nem marad meg...az M6 érmékről volt szó, azt tárgyaltuk ki kukorival:D

AB-re vonatkoztatva,;) még jól is jártak vele akik elköltötték :D;) én nem költöm el,pedig még 3 fám hiányzik Acai, Pitomba Ördögcérna, de most spórolok rájukxD

Dyny, genka53, bindi5454 és 14 más kedveli ezt.
  13. Vica32

Vica32 Járnitanuló

ha kamatmentes hitel van AB-ból akkor még a nagy farmomra 24 kellene mert ha ezt tudom nem a hibiszkuszt veszem ki hanem a licsit de így is datolyaszilva kaktusz és hibiszkusszal gazdagodtam :D

Peszi2, Dyny, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tényleg olyan, mint a kamatmentes hitel;) szerintem sokan ezt fogják tenni, addig még vissza nem állítanak mindent a rendes kerékvágásba.

-Mayacska85-, Peszi2, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Szerintem jóhiszemű elköltés volt,hisz nem tudhatták,hogy tévedés.Nekem mindenki van váltva,de nem zavar,ha ezzel előnyhöz jutnak egy ideig,aztán jön úgyis a "szivacs".Egészségükre!!!

progabi, Peszi2, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Iboly, szép estét ! micsoda izgalom ért minket...
    Pontosan mennyi AB-t kaptunk pluszban ? Sajnos nem tudom mennyi volt. Nem fogom elkölteni, nem szeretem a mínuszos ügyeket. Már csak 2 tenyésztési kezdő- és 2 jóváírási csomag nincs kiváltva, de ezek ráérnek, az alaptenyésztést kiváltottam. 1X Pharmer írta, hogy 120 körül jó ha van, mert ha érkezik a Korall-sziget ennyi elég lehet erre.

Dyny, genka53, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  17. Vica32

Vica32 Járnitanuló

nagy farmon az a 3millió Btp januárra meg lehet főleg bízhatunk még 5 AB vár ebbe az eventből plussz ha kapunk egy két jó eventet adventi kalendárium plussz gazdakör ugyan a nagy farmon még talán kb 200e Btp-t tudokkiszedni de ha a hétvégi boomon kifogok egy két levesmesterbe valót már annyi se kell mondjuk arra van a legkevesebb esély plussz a felhő kitehetők fák stb... naponta 60e Btp kb
    szóval akinek van egy jól felszerelt bahája plussz felhője és egy szint pár 10e vagy 200e az gyorsan törleszt :D

Én ezen a farmon 65.öt kaptam a másik kisfarmon 60-at a nagyon 80 körül

Dyny, genka53, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én jól bírom a szupertáp-esőt... :music:Ne kímélj! xD

De vigyázz, igyekezned kell, mert csak 1 napos lesz!

Azon gondolkodom, hogy vajon mi lehet a célja... Hogy a toposok elverjék a frissen szerzett szupertápokat? Esetleg egy decemberi eventre kell majd tenyészállat is? Ha igen, vajon mivel készüljünk? Jónás, adnál valami támpontot holnap 18.00 előtt?

19. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Igen. Csökkentik a vetítések számát!!!!! xD:music::D:inlove:xD

Dyny, genka53, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  20. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Szerintem most minden kicsikébb gazda , akkor teszi jól , ha most gyorsan még próbál egy csomó gazdakörit megcsinálni és kiváltani még kamrákat , mert a minuszból feltornázni nagyon nehéz lesz .Most azért sokkal egyszerűbb.

ha már így alakult , érdemes kihasználni annak , akinek még sok van hátra , gondolkodni meg ráér később , de legalább piacolhat vele és a gazdaköri is halad : De ez csak az én véleményem :)

-Mayacska85-, Hanka9911, Dyny és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.