Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Legalább úgy dolgozna!Az jobb a semminél.

Dyny, genka53, Vakarka és 4 más kedveli ezt.
  2. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Sziasztok!
    Aha megint a nyuszit vesszük elő! :DIsmét az öreg piros ruhás!;) Jössz te még hozzám tavasszal! :p

Kukackukac, Pharmer500#2, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Annyira, de annyira ütős! xD
    Köszönöm! :inlove:
    Gratula a szabaduláshoz is! Nem semmi!!!;)

Baby72, Kukackukac, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

xDxD nem.....nem... csak most kapom vissza azt a sok-sok nálam kimaradt lehetőséget:p én is mindig csóválgattam a fejem, mikor olvastam sokak mennyi filmet néznek, eszik a pattogatottat, isszák a sok vizet, én meg csak ültem a sötét vetítővászon előtt és vártam az előadástxDxD de nehogy azt hidd, hogy ez sokáig így mehet, csak most kicsit kedvesebb velünk V, jönnek az ünnepek és tudja Ő is ez a szeretet ünnepe:);)

Kukackukac, Dyny, dalmata10 és 14 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia fehérnyuszika:)
    Tudod a nyuszit mindig elő lehet venni, ha van rajta sapi azért, ha nincs azért:) Valahol olvastam a forrásra nem emlékszem pontosan, hogy a nyuszikat átcsomagolták és simán átöltöztetve lesz belőlük piros ruhás:)
    Hogy igaz-e azt nem tudom, én még nem találkoztam sem a pirossal, sem a húsvéti változattal mostanában:D

Ps. Több rajongói oldalon is előkerült (újra, már sokadjára) az elefánttenyésztés, mint kósza pletyi, mi a véleményed, mint nagy tenyésztőnek? Szerinted?

Utoljára szerkesztett: 29.11.15
    Kukackukac, Dyny, dalmata10 és 10 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem kell elnézést kérned Breki! Én nem szoktam haragudni, de jól esett,hogy megemlítetted. Cygnustól elég valóságos választ kaptam a kérdésemre,köszönöm is Neki. Breki! amikor negatív választ írtál, mérgesen néztem,ennyi! Most,hogy elnézést kértél, elhomályosult a szemem.Köszönöm

7. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Köszönjük. Gyönyörű! Mindenkinek jó készülődést kívánok advent első vasárnapján.

Dyny, genka53, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  8. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Boldog[​IMG] első adventi vasárnapot kívánok minden kedves fórumozónak, gazdának és moderátornak!!:)

Kukackukac, Dyny, Mikulás48 és 20 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Akkor engem már nem is szeret,brühühü?!

_Cygnus_, Kukackukac, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  10. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Szia Gyöngy!

Sajnos most láttam róla linket (hazai bevásárlóközpontban fotózva) , hogy a nyuszi mint Mikulás megjelent az üzletekben. Szerintem a Télapó is fog hosszú füleket kapni, ha nem fogy el dec. 6-ig. :p

_Cygnus_, Kukackukac, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Pedig lehet, hogy nem is ismerik a mi kedvenc játékunkat, ahol bármi előfordulhat:oops::):cry::)

Kukackukac, Dyny, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Az elefánt is olyan lesz mint a teve, jó előre beharangozták aztán érkezik majd évek múltán.
    Télapó + nyuszi sok helyen együtt van!! Mit mondjak rá?? Láttam és nevetséges, üzleti fogás lenne az akkor nagyon elfuserált

Shirkán53, _Cygnus_, Kukackukac és 20 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Saját készítésű adventi koszorúmmal kívánok Mindenkinek ráhangolódást, felkészülést az Adventi időszakban a Karácsonyra, a szeretet ünnepére.
    http://kepfeltoltes.hu/151129/002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Mozizni tudtam, ebéd utáni ásványvizem elfogyasztottam.
    Várom az Adventi naptár nyitogatását, -ilyenkor mint a kisgyerek, izgatott vagyok az ajándék miatt.

icus08, zozzantó, _Cygnus_ és 39 más kedveli ezt.
  14. ..szösze..

..szösze.. Utánpótlás-írogató

15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Egyszerű pedig a megoldás. Nincs külön gyártósor csokinyúlra meg csoki mikulásra, ugyanaz az öntőforma:). Így marad a sztaniolpapír dekorálása. A "csokoládé" meg ha nem tejbevonó massza szintén ugyanaz. Úgyis leharapja a gyerek a fejét;):).
    Rénszarvas és nyuszi:

http://kepfeltoltes.hu/151129/nyulszarvas_he_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

_Cygnus_, HéricsBáró, Dyny és 22 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Én is láttam a T--o polcain.Mit mondjak:kétszer is megnéztem,hogy jól látok-e.
    Ki győzi a sok tenyésztést táppal?

_Cygnus_, Dyny, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  17. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Kedves Gangosok! Így ünnepek előtt én egy kis 3 perces videót hoztam Nektek, ha van időtök nézzétek meg. Nem konkrétan kapcsolódik a szeretet ünnepéhez, de talán sokan tanulhatunk belőle :) Talán hozzásegít ahhoz is, hogy kevesebb legyen a vita itt a fórumon :)
    Valamint szeretném megköszönni Mindenki kedvességét és segítségét amit nyújtottatok eddig (és ezután is :) ) Nekem és Mindenki másnak! :inlove:
    Ui: Tudom, hogy nem jó, hogy a videót tettem be, de másképp nem tudtam megoldani :D Kérem aki tud módosítani, tegye meg. Köszönöm :)

icus08, _Cygnus_, Kukackukac és 29 más kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyes vagy Marika.nagyon szép!

Kukackukac, genka53, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Ha rosszul csinálja is kap pontot.Az én gépészem visszament szabira.

Kukackukac, Dyny, dalmata10 és 10 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Gyakorlatilag mindegy, hogy mit és hogyan keretez, a lényeg az, hogy keretezzen. A pontot minden esetben megadta, akármit bénáztam.:)

Kukackukac, Dyny, dalmata10 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.