Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Jó lenne, ha a dobozok egyikében lenne egy farmaranyfa! De lehet az összesben is!!!!

:D:inlove::music:;):p

-ujcivis-, brozsa, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Szomszi!

Még nem értem a hsz-ed végére , mikor az utolsó mondatod fogalmazódott meg bennem is:D;) Szerintem időben meg fogjuk tudni mint mindig :)

Utoljára szerkesztett: 30.11.15
    hóóvirág, Dyny, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Úgy is ki lehetne bírni,hogy felébe farmaranyfa,a másikba meg varázsfa.;):music:

aranyfény, -ujcivis-, brozsa és 17 más kedveli ezt.
  4. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Sajnos nem küldhető.Nekem is van ,és 1 kedves szomszédomat szerettem volna vele meglepni,de nem lehetett elküldeni.

Dyny, genka53, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Sziasztok!

Melyiket szeretnétek ? :D[​IMG] Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni;) Ha még is valamilyen csoda folytán bejön az álmotok....akkor Ti választhattok melyikbe lógassam a kezemxD

Nézzetek be a Moziba! Műholdfelvételen kell épületeket keresni. Igaz hogy pontot jóval később ad...de megadja;)

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Sziszi:) Éppen most mérgelődök. Háromszor csináltam meg és egyikre se adott még pontot. Ezek szerint van még remény:)

7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia kukori!:)

Van ám!;) Nyugodjál meg, adni fogja:D de közben eltelik 10-20 perc is:p

Kukori.és.Kotkoda, mimi, Coff66 és 8 más kedveli ezt.
  8. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Nekem kb. másfél óra múlva adta egyszerre a három után járó pontot.xD

9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hanka9911, genka53, wiktorka17 és 19 más kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Időben tudni fogtok róla:);)

_Cygnus_, genka53, wiktorka17 és 19 más kedveli ezt.
  11. magduskaa58

magduskaa58 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Megjelent az adventi naptár, de sajnos nem lehet kinyitni. Azt írja, hogy már elmúlt a nap.

12. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nálam is. Ráadásul képes lenne 8 Fa-t kérni a nyitásért!

_Cygnus_, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  13. JósJónás

Szia!

Lehet tavalyi (nyári) felvétel, akkor is hasonlóan indult 8) azaz nem indult :D
    Egyszer majd csak belejönnek, a kérdés csak az, mekkorára nő addig a szakállam? :DxD:p

14. JósJónás

Szia!

Egyértelmű, arra nem kattintasz rá, előbb utóbbi érkezik egyéb megoldás a problémára.

15. kutyakaja

kutyakaja Fórum-zöldfülű

Látom nem vagyok egyedül a problémával, így várok türelemmel

genka53, wiktorka17, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  16. Dyny

Dyny Fórumgróf

Egy rugóra járt az agyunk, és Jónás szerencsére meg is nyugtatott:)

Köszönjük Jónás:)

Épp ezt akartam mondani, hogy úgy emlékeztem máskor volt már erre példa. Holnapra biztos kikalapálják nekünk;)

Viszont nálam egy másik érdekesség ütötte fel a fejét. Most néztem az aktuális party pörit a kerekkeréken, és főnyereményként Éneklő tulipán jelent meg.
    Azt hittem, hogy ezek az akció végeztével kikerülnek. Most ez is akkor egy anomália, és tényleg mennek a virágok, vagy esetleg csak a kerekkerék akciós napokon nem lesznek láthatóak?

icus08, genka53, wiktorka17 és 18 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Az én tippem szerint a következő akcióig még felbukkanhatnak virágok nyereményként, igaz elég ritkán. A mostani az utolsó akció volt az utolsó amiben szerepeltek, a következőnél pedig már nem lesznek megnyerhetőek.

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Igen,ami késik,eljön.

genka53, wiktorka17, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megérkeztem.:D Minden nagyon szép volt, csak olyan nagy volt a szél Bécsben is, Pozsonyban is, hogy jól meg kellett kapaszkodjak, hogy el ne vigyen.:D

Az ez-az szigetes növény lesz? Vaníliára gondoltam.

Örülök, hogy újra velünk vagy és várom az "adventi naptáros" videókat. De annak örülnék a legjobban, ha lelkesedésed egész évben megmaradna és nem csak decemberben állnál szóba velünk.:p
    Hmmm, azt hittem erről már mindent tudunk, de most összezavartál.

Ez volt a kérdés:
    "Ha már itt vagy, arról lehet tudni valamit, hogy a tenyésztős event fix számú és fajtájú tenyésztett jószágot fog kérni, avagy esetleg le lehet tudni alapokból is (mint a hódosnál)?... "

Nem lehet alapállattal befejezni a feladatot. De a másik nem mire vonatkozik, esetleg arra, hogy a hagyományos tenyészállatokon kívül a rénszarvast is tovább tenyésztjük?

Köszönöm a videót! Sajnos legtöbbször szimpátia alapján döntünk.:oops:

Megnéztem. Holnap majd fűzök egy-két gondolatot hozzá a kuncogóban.

20. Kacix

Kacix Fórumlakó

első süti 19000TP

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.