Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. betjoli

betjoli Fórumprofi

Szia!
    Olyan jó lenne már nemcsak nézni! Kaphatnánk karácsonyi ajándékként. (bili?)

2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Attól tartok, ez nem lesz karácsonyi ajándék, meg kell dolgoznunk érte, sőt lehet, hogy keményen. Már sokan várjuk.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó lenne az is ...
    Hm .... kapálnék rajt ...:p

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi,nagyon szép.

wiktorka17, genka53, kukori80 és 6 más kedveli ezt.
  5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ebbe én első látásra beleszerettem,remélem közelről is szeretni fogom egyszer majd pár év múlva

6. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Szerintem nyáron kapjuk meg, akkor már lehet fürödni is a tengerben......Azt nem tudom még, melyik nyáron!!!

:DxD;):p:music::inlove::)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxDxD Nézzük pozitívan ... ameddig reménykedünk az érkezésében ... addig él a játék ;)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Csodaszép! Köszi,hogy elhoztad a képet! :) Bár én már,mint gondolom sokan mások,szívesen dolgoznánk is benne vagy rajta! :)

benedekbobe63, wiktorka17, betjoli és 7 más kedveli ezt.
  9. Vica32

Vica32 Járnitanuló

Még ne jöjjön a korall várják meg míg befejezem a bahát és a banán hitelt visszafizetem kb 3-4 hónap múlva jöhet :)

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ez annyira szép..... már szívesen búvárkodnék a nagy mélységben:) talán jövőre hozzájutunk:music:

11. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Névnapod alkalmából nagyon sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánok.:inlove:

12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Hű Szomszi, most nézem hogy mekkora hibát vétettemxDxD Elfelejtettem hozzátenni, hogy én is + irányba szeretném a csavarást, bár nem tudom hogy nálam egyáltalán lehet-e még lentebb tekerni:pxDxD

Ej no, de türelmetlen valaki:D Most fejeztük be a kutytenyésztést, előtte hódoltunk a hódoknak, és máris az új állaton törjük a buksinkat???:eek::p:D

Hát akkor csak meg tudom erősiteni, élesben változottxDxD de szeretném ha Varun átküldené a farmomra az előzetes tesztben letenyésztett állatokat:D:D

Boldog Névnapot:D

13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Kukori:) Most néztem meg jobban,remek tp-je van+napi kétszer aratható.;)
    Kérdés,hogy mennyit kell majd pörgetni a kastélyért.:music:

15. kukori80

Szia:)Igen, jó a tp-je, de én majd csak akkor pörgetek ha látom. Kivárom, mert biztos ebből a sorozatból is lesz 4-5 féle.

lev, hóóvirág, benedekbobe63 és 16 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Drága Bori, aki Bözsének álcázza magát! Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!:)

Ez óriási volt!xDxD
    Igen, én is így fogom csinálni. Eddig bevált ez a módszer, mindkét felhőm megvan, még ha a virágos nagyon nehezen is jött össze.

17. kukori80

Átmegyünk Pató Pálba:)
    Majd vigyázzatok a gépi dekorációs aratással mert leszedi a Gombalámpát is, már írtam a hibába és továbbítják.

benedekbobe63, wiktorka17, Fätum és 9 más kedveli ezt.
  18. Dyny

Dyny Fórumgróf

Hát a kastélyért magáért csak 1-t kell pörgetni, a gond csak ott van nem tudjuk melyik lesz pont az az 1 dbxDxD
    Eddig is igy volt, nem valószinű hogy megszakitják a sorozatot, viszont tényleg nagyon jó TP-je van, jobb mint a madárijesztőknek is, ideális a hiányzó 1x1 helyekre minden területen, már akinek lesz olyan szerencsés keze, hogy kipörget sokat belőle.

Csatlakozom, szerintem most már én is csak a kastélyt fogom keresni a keréken:)

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szép estét mindeniknek és Neked is Szomszika!:)
    Én is csatlakoznék hozzátok, de nálam még nem jelent meg, vagy csak nem láttam megjelenni a kastélyt:) Pörgettem párat gazdagabb lettem pár új piros denivel és két sárga terményessel (Tudjátok, hogy hogy örülök nekikxD:cry:xD?), de ezzel nagyjából ki is merült a szerencsém:) Ha van új a keréken akkor jól elbújt előlem:music:

20. kukori80

Szia:) Majd hétfőn 14 órától lesz a keréken, addig ne keresd:))

benedekbobe63, wiktorka17, Coff66 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.