Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .mónika73.

.mónika73. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, hogy gondban vagyok az aratással nem működik rendesen állandóan lefagy, nem tudom mi lehet a gond, vagy talán a gépemmel van a probléma? Köszi előre is

Kukackukac, pilcsi64 és farmeres53 kedveli ezt.
  2. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Minden nap irsz meg akkor is ha nem valaszol ? Jo ,hogy irtad akkor en is varok es irok :)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 11 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép vasárnapot Mindenkinek!
    Nóci! Nagyon szép helyet találtatok! Már látom is magam előtt ahogy a gyönyörű hosszú fehér ruhában mész fel a lépcsőn, boldog mosollyal az arcodon:inlove:
    Erről a boom-ról nem is tudom mit lehet mondani, elherdáltam ( igen ez a helyes kifejezés) egy csomó sztápot és bájitalt teljesen feleslegesen. Siralmas eredményeket hozott:oops:
    Arról nem is beszélve, hogy már nincs kedvem a géphez ülni, mert annyira lassú, akadozó a játék, ami már az én türelmemet is meghaladja:p remélem a karácsonyi event már jobban fog leperegni, bár kicsit aggódom a téliesítés nem hoz-e további gondokat:music:

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 22 más kedveli ezt.
  4. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

tényleg ez jó!

eddig én se tudtam kivárni , h egyzer belépjen , de igaz az 5 pont az 5 pont !:)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 9 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg a játékon belül az előzmények törlését, és a takarítóprogram használatát. Ide hoztam egy linket érdemes beleolvasnod, hátha segít:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613
    Én napi szinten használom tudom ajánlani neked is, ha még nincs meg a program.

Kincső52, Dyny, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  6. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Hali!
    Az én egyik csibém rendkívül udvarias és jólnevelt. Tegnap írtam üdvözletet, küldtem ajit, semmi válasz. Ma újra írtam , ment az aji, és a kérdés, hogy mit szeretne kapni. Jött az egyszavas válasz,:( farkast. Se szia, se köszi, csak ennyi. :cry: Szépen megfogalmazva leírtam neki, hogy farkast csak cserenapkor tudnék küldeni. Ajánlottam az enciklopédiát, és udvariasan elköszöntem.;)
    A mostami boom-nál szerintem a szerencse, és a nagy ugrás gombot elfelejtették megnyomni az indításkor, siralmas az eredmény a tenyésztelepeken.

Dyny, Kukackukac, marcsi152 és 15 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ugyan nem szeretek magamban beszélni ... de 5 levélre el lehet osztani a kezdőnek szánt jó tanácsokat ;)
    Már nagyon rég az 5. szinten mentorkodok ... Én így csinálom ... mert ha kidobálom ... akkor még ennyi sincs :(

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 10 más kedveli ezt.
  8. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Segítség!!! Melyik két állatból lesz neon ól,az egyiket tudom,de a másik hápog,vagy röfög? Vagy egyiket sem csinálja:)

sziszi1965, pilcsi64, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  9. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Hááp-hááp, múú-múú és beeee !:D
    Amúgy meg szép vasárnapot Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 13.12.15
    icus08, Kincső52, kekmaci75 és 26 más kedveli ezt.
  10. adri893

adri893 Haladó

Lesznek új neonólak?

11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Lesznek.. elméletileg:)

12. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz szépen:)

pilcsi64, kutyaszálló, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. Palomino*

Palomino* Aktív író

Sziasztok :)

A karácsonyi event-ről lehet tudni pár szösszenetet? :))
    Mindenkinek kellemes,szép vasárnapot kívánok :)

sziszi1965, Kukackukac, pilcsi64 és 2 más kedveli ezt.
  14. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia! Itt nézz szét:)

Kincső52, Dyny, Kukackukac és 20 más kedveli ezt.
  15. Palomino*

Palomino* Aktív író

Szia :)

Vanília,alma,cukornád,és fahéj az valószínűleg kell majd?:)
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget :) Az etetős event régen is jó volt,tetszett :) Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítséget .:)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 5 más kedveli ezt.
  16. Palomino*

Palomino* Aktív író

Úgy látom macit is kell etetni, A maci szereti a mézet is.:) A málnát is..ugye a közmondás is azt mondja "maci a málnásban" :DxD

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Gyakorlatilag is, ha lesz elegendő szupertápod és alapállatod a tenyésztéshez.. Meg némi kenyér sem ártana annak aki a BP-nél az "urgrabugra" gombot kezeli, hogy egy kicsit lekenyerezzük, bár lehet, hogy a kalács jobb lenne, hogy legalább ilyent érjünk el:[​IMG]:);):)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 20 más kedveli ezt.
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Egy furcsaságot vettem észre, most hogy kitettem a narancs rénólat: a grafikájában az ajándékos szarvasok szerepelnek, ami ugye a jelenlegi 2. szintű fejlesztésnek felel meg, ami normál "öröklési rend":music: szerint ugyanakkor a sárga terményes ólhoz kéne tartozzon (ami még ugye nincs játékban), miközben a narancs állatos ólhoz a postás szarvasok dukálnának...o_O Megítélésem szerint ez egy szimpla "rutin-hiba" - amire terményes ól híján elfelejtettek előre gondolni...

Ennek alapján - hirtelenjében, sztem - három dolog lehetséges a későbbiekben, ha normál tenyésztést kapnak a rénszarvasok:
    1. Meg fogják változtatni az ól grafikáját, a következetesség kedvéért (szinte kizártnak tartom!)
    2. A rénszarvasok esetében más lesz az "öröklési rend", mint az összes többi állatnál (a BP-nél sosem lehet tudni, de nagyon furcsállanám...)
    3. Az ajándékos szarvast a mostani 2. szintről át fogják sorolni a 3. szintre (ennek megfelelően majd a pajtaértéke is megváltozik a postás szarvasénak megfelelőre)...

És hogy ez miért érdekes a számunkra, azonkívül hogy mert "érdekes": mert ha a 3. forgatókönyv érvényesül, akkor érdemes lehet még az event (és a boom) alatt rénszarvasokat tenyészteni, mert most 2. szintűként több és könnyebben jön, mint majdan 3. szintűként jönne. Máskülönben meg viszont ugye előre tenyészteni nagyon nem éri meg, mert 4 tenyészszinttel ugye az esélye is kizárt, hogy a fölé ugorhasson (nem mintha a szamaraknál vagy a halaknál sokkal több esély lenne erre...:wuerg:xD). Persze lehet, az egész amiatt nem érdekes, mert ha a szarvasokat átsorolják, akkor az anomáliát rövidre zárják azzal, hogy a most kitenyésztett ajándékosok átváltoznak a pajtában a majdani 2. szintű állatra...8)

Mindenesetre kíváncsi lennék Jónás véleményére ez ügyben. Nyilvánvaló, hogy Ő sem tudhat semmit biztosra mondani egy ilyen jellegű kérdésben és ilyen távlatokban, de a fejlesztők szempontjait és gondolkodásmódját talán jobban ismeri és érti, mint mi "mezei farmerek"...:)

Ja, és arról is érdekelne a véleményed, Jónás, hogy - a kutya és a rénszarvas részleges analógiájára - arra kell számítani a jövőben, hogy amint tenyésztést kap egy titokállat (vagy mondjuk úgy, "nem-normál" állat), akkor az alapólja és sárga fejlesztése 3. szinttől elérhető formában automatikusan be fog kerülni a gazdaboltba CSP-ért?

ÜDV

kekmaci75, Dyny, Kukackukac és 34 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remélem januárba ideérnek ;)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 13 más kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia!
    Nagyon izgalmas és érdekes amit a rénik lehetséges átváltozásiról írtálo_O:eek::wuerg:xD gyorsan el is indítottam még néhány tenyésztést biztos ami biztos!:)

Dyny, Kukackukac, pilcsi64 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.