Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Nem - 3-al mellette - az Elixír hazájából :)

........
    Úgy érzem - hamarosan:

"jön...jön...jön a radírpók" :oops:

Utoljára szerkesztett: 15.12.15
    Dyny, GA-BI-O-Farm, benedekbobe63 és 11 más kedveli ezt.
  2. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Nálam egyáltalám nincs fagyás, attól is függ kinek milyen a gépe hardverileg. Ma már minimum 4 giga memóriával kell felszerelni a gépet, hogy bírja a rengeteg fotót, videót, mindennel teletűzdelt weblapokat stb stb. Az sem mindegy, milyen Linux disztribúcíód van. A Linux-Mint kis erőforrás igényű gép vagy az ubuntu több vállfaja is remekül használható. De hidd el lényeges amit a modik írnak, amikor akadozik valami azonnal takarítani kell. De nem csak az előzményeket!!

Kincső52, Pharmer500#2, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  3. imike911

imike911 Fórum hercege

Tudom és megértelek. Akkor gondold el, amikor ezt több farmon csináltam. Végül az idő szorításában kénytelen voltam egy kis áldozatot is hozni és ahol már nagyon nem akart jönni az utolsó már mit tudom én mi, akkor kompromisszumos megoldásként, némi "pont" veszteséggel leütöttem egy kisebbet. De összességében így is jobb volt az össz mérlegem, mint a horgászós eventnél. Ott meg attól kapott el az ideg, hogy kemény munkával megtermeltem a csalira valót, aztán a rendszer odadobott egy snecit, mert nekem az jár. Az igazi az lenne, ha mindenki választhatna ideje és habitusa szerint, hogy melyik fajtát szeretné. De ez bili kategória.

lukimi, Dyny, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  4. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Nem teljesen osztom ezt a nézetet. Az én életembe is elég későn került be a számítógép, így sosem lettem guru. Mikor megszűnt a Windows XP, akkor megkaptam az altermatíva kérdéseket unokaöcsémtől (ő a rendszergazdám), és nem volt kérdés tovább. Bíztam magamban, és folyamatosan hozzászoktattam magam a Linux Ubuntu-hoz. Hamarabb meg lehet tanulni, mintha életformává válik a dühöngés!

Dyny, Kukackukac, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  5. Liliom44

Liliom44 Haladó

Kedves, Jónás! Nem láttad a gömbödben, hogy a szomszédok szintlépésénél kapható ajándék tp a minimumra csökken? Vagy csak én vagyok figyelmetlen, de sehol sem olvastam róla, A 96. szinten vagyok, a szomszédom most érte el a 99. szintet - 627 azaz hatszázhuszonhét tp-t kaptam. Ez egy kicsit nevetséges. Egyszer már csökkentették elég drasztikusan. Mi lehet a szándékuk a szerkesztőknek ezzel? Kérlek, nézz utána ennek a gömbödben Üdv-

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem kell ide jósgömb, egyszerűen gratulálsz a szomszédodnak a szintlépésért és rájössz, hogy valójában nem is lépett szintet.
    Na nem a Tp-ot gyűjtöd be gratuláció gyanánt, hanem levélben gratulálsz neki.
    Ez egy rendszerhiba, olyankor kapunk kevesebb Tp-ot, ha a szomszéd nem lépett szintet... az már más kérdés, hogy nem mindig nézzük a kapott Tp-kat és sokszor feleslegesen gratulálunk.
    Vagy elfelejtünk gratulálni, mint ahogy tettem én hétvégén.:oops: Így most megragadom az alkalmat és gratulálok egyszerre minden kedves szomszédomnak, akik az elmúlt napokban szintet léptek.:D
    Úgy rákapcsoltatok ebben a semmittevős időszakban, hogy pár nap múlva úgyis gratulálhatok ismét Nektek.:D:D

ciklon23, iboly54, Peszi2 és 19 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    "Örülj" a 627 tp-nek.....viccet félretéve, az én egyik kedves szomszédom a napokban lépett szintet, 0tp-t kaptam....ja, és indokolatlanul is mutatja a szintlépést....már 3-4-szer megtréfált a rendszer:pküldöm a gratulációt, visszaírnak hogy hehe nem is léptem szintet:music:

Dyny, SZERENCSELOVAG, .Sookie69. és 14 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez így van. Nálam is ez van mostanában. Már nem tudom mikor kell gratulálni, mert ha gratulálok, írják,hogy mihez is? Mondom a szintlépéshez. De hisz nem is léptem szintet. o_OxD

Dyny, benedekbobe63, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  9. chillion

chillion Utánpótlás-írogató

Ami az Windowssal induló programokat illeti: be tudod állítani, hogy mi induljon a Windows indításakor. annyit kell tenni, hogy a start menüben a kereséshez beírni, hogy msconfig. ez feldob egy beállító felületet, ahol ki lehet választani az induló programokat. Nálm alap helyzetben csak az antivírus van engedélyezve, a többi akkor indul, ha elindítom a programot. nekem így működik. mellesleg a feladatkezelőben is lehet még kereskedni, de az csak tényleg hozzáértőbbeknek ajánlott.

Kincső52, Pharmer500#2, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Angolul ez a Startup? Ott hagytad csak az antivírusnál a pipát?

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  11. chillion

chillion Utánpótlás-írogató

igen

genka53, Kukackukac, wiktorka17 és 3 más kedveli ezt.
  12. Liliom44

Liliom44 Haladó

Így még durvább a dolog. Meg is kérdezem a kedves szomszédomat, hogy tényleg lépett-e, vagy egy kis tréfa. Köszi a választ.

genka53, Kukackukac, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Dyny, steve223, benedekbobe63 és 9 más kedveli ezt.
  14. Liliom44

Liliom44 Haladó

Én még a Windows 10-re sem merek váltani, pedig naponta felajánlja. Igaz, hogy már 70 éves vagyok, nehezebben tanul0k, még a DOS-szal kezdtem. a szövegszerkesztést meg valami xwarait-tal. Már a nevét is elfelejtettem. A CClear géptisztítót minden belépésnél használom, azóta nem akadozik a kézzel aratás sem.
    A Gogle-böngészőn dolgozom általában.

Kincső52, csio70, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Sziasztok!
    Próbáltam pár oldalt visszaolvasni, de okosabb nem lettem :) A házi kedvencek akcióból szerintetek melyiket éri megvenni, akinek még egyik sincs meg? (A mindegyiket nem opció, karácsony előtt ennyit nem szeretnék rá költeni :D) Én a harkálytojást néztem ki, csak megerősítést kérnék szépen, hogy jó döntés-e? :)

iboly54, Dyny, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    A táltostojás 20%-al több tp-t ad aratáskor....árban ugyanannyi mint a harkály, ami 15%-al ad több tp-t:) de neked kell döntened

hóóvirág, Dyny, -skorpio1977- és 14 más kedveli ezt.
  17. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

De a táltostojás nem csak kitehetőkre ad + tp-t? Mert azt írja, a kerge kertbe és a kincses szigetre kitehető....

Dyny, genka53, Kukackukac és 5 más kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

A harkálytojás azt hiszem 16 óránként aratható, a táltostojás naponta 2x aratható.

Kincső52, csio70, hóóvirág és 14 más kedveli ezt.
  19. -valcsi19851203-

-valcsi19851203- Utánpótlás-írogató

A táltos mindenre ad 20% TP-t 10 óránként. (napi 2x használhatod)
    A harkály 15%-ot ad 16 óránként (napi 1x használhatod)

Én a helyedben a táltost venném meg, aztán tartalékolnám a pénzecskémet gazdaraktári akcióban megvehető bagolytojásokra, ami 10% TP-t ad mindenre 30 percenként, és minden területre tehetsz 1 db-ot (kivéve teliholdas), a %-ok összeadódnak.

Kincső52, csio70, hóóvirág és 16 más kedveli ezt.
  20. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Igen, 16 óránként, és bárhova kirakható. Most olvasgatom az enciklopédia tojásos "részlegét", sok jó dolog van, mind kéne! :)

Aha, szóval hiába csak kergére, kincsesre rakható, ettől függetlenül mindenre adja a + tp-t? Akkor egyértelműen ezt éri meg :)
    Köszi a segítséget, nem volt egyértelmű a leírás a számomra!

lukimi, iboly54, Shirkán53 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.