Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen:)
    Eskü bejövök ide, addig úgy vélem mindent értek, aztán itt meg jön a na mégsem értek semmit sem érzés:)

Claunyuszi és Dyny kedveli ezt.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nem tudom, hogy csak az uj producer, vagy amugy is ez lett volna az irany, de nagyon felporgettek a dolgokat mostanaban. Egymast erik az eventek, es mini-eventek, ami egyfelol jo, masreszrol viszont nagyon nehez tartani a lepest.

Es ugye ne felejtsuk, hogy Jonas mar megpedzegette, hogy decemberben sem fogunk unatkozni. Azert remelem karacsonyfat disziteni, es bevasarolni lesz idonk:)

Vagy nem es a karacsonyi vacsoranal majd ugralok fel az asztaltol, hogy "bocs de beerett a karacsonyi gaz"xD

Rina2, levianyu1, bakfis és 7 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, jön egy gazdaköri feladat a titokállatoknak. Be lehet vásárolni hozzá, mert még az idén megkapjuk.
    A szüreti event 7 részes lesz, biztosan jók a Jónás által hozott számok, már csak azt kell kitaláljuk, hogy melyik pajtaértékhez, mi tartozik.

Dyny és kukac42 kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Akkor haladjunk tovább.
    Amit el kellene találni, az a 4 kategória, amire szükség lesz a már megbeszélt számú szinteken.

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szépen vagyunk. Amíg békésen tenyésztgetek addig ennyi infót elolvasni és főleg értelmezni nekem már sok xD Valaki felsorolná a titokállatokat?
    Igenis, nagyon próbálkoztunk már eddig is :)
    Az én tippem: fatermés, termények, növények, állatok

kekmaci75, bakfis és *PalMa* kedveli ezt.
  6. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nalam valami ilyesmi: ujabbak (nem voltak benne a varazslatos kirandulas gazdakoriben) pocok, sas, macska, eger, vakond, galamb, mosomedve, kakas, golya, roka, sun, beka - regebbiek (mar benne voltak a gazdakoriben) medve, pillango, szentjani, mokus, mormota, bagoly, javor, kenguru, borz.

Ha valamit kihagytam, felelosseget nem vallalok es keretik az ugyvedemhez fordulnixD

kekmaci75 és kukori80 kedveli ezt.
  7. kukori80

Köszi.))) Húúú ezzel a listával elbíbelődök vagy 2 napig :cry:

8. _Cygnus_

Hozom már megint a Dyny megfejtését. :D
    Szóval ez a 7 szám 4 féle beadandót jelent.
    - 1.250.000 - nálam még mindig tenyészállat lenne
    - 50.000 + 450.000 - termény
    - 100.000 + 650.000 - gabona
    - 800.000 + 150.000 - fatermés

9. JósJónás

Szia!

Miért szereti mindenki ennyire a terményt?:eek:

kekmaci75 és kukori80 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

Mert a tejnek, tojásnak nagy a pajtaértéke. :D
    Akkor termény nem lesz, barkács nem lesz, bahás kevés vagy nem lesz.

kukori80 kedveli ezt.
  11. kukori80

Mondjuk én szeretem a tejet és a tojást xD
    Akkor még egy próba, miután én kizártam a tenyészállatokat, látom Nóci berakta:
    - fatermés, növények, állatok, bahás valami a legkisebb kategóriába

12. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Kedves Jónás!
    Engem az érdekelne,hogy a cirkuszban lesz e valami más a sárkány helyett annak,akinek az már meg van?

babahalak és LBetti kedveli ezt.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Elkéstél ! Hetekkel ezelőtt szóltam, hogy a titokállatokat viszik, mint a cukrot, köztük látványosan a medvét.

Jónás a gömbjében lát előre dolgokat, én a piaconxD

Akkor jól bevásároltam minden titokból: kutya-macska, medve stb.

Az erdőben van idő ám gondolkodni, ahogy Jónás tegnap írta isxD

kekmaci75, Dyny, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Teszek én is egy próbát :) növény, állat, gyümölcs, tenyészállat. Szerintem be lehet adni a farmos és a bahás cuccot is vegyesen, nem lesz külön kategóriában.

15. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Ezek szerint kell tenyészállat a szüretibe...? Összérték fog számítani, vagy 1. ill 2. szintűből készüljünk?

Ugyan nem pletyka, de nálam már tegnap óta eszeveszetten pörög a kerekkerék, sokkal gyorsabb az animáció is, mint volt. Változtattak rajta valamit? (5 magasabb szintű állatot is kaptam, jól fognak jönni, ha netán ezekre is éhes lesz a szüreti feladatsor.)

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
    dalmata10 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Kedves Jós Jónás.
    Annyit szeretnék tudni,hogy idén lesznek még cserenapok?Köszönöm előre is a választ.

babahalak kedveli ezt.
  17. tami.d

tami.d Utánpótlás-írogató

Azt írták, annál üres lesz a helye....

babahalak és Habocska740816 kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

A fórum lassan a vicc kategóriába megy át, nálam minden fura tünetet produkál, akkor is ha éppen be tudok jönni. :(
    A medvének sosem értettem, miért van olyan magas ára, az biztos hogy nem a gazdaköri miatt. Mióta bevezették, nálam sose esett 1000 csp alá az ára, 1000-1400 csp volt, most is ott ingadozik.
    Szerintem pajtaértékben kell beadni, én albínó denevért vettem erre a célra. Még mindig nagyon jó ár/érték arányban lehet kapni.
    Ezt nem láttam sehol leírva, úgyhogy a balalajka féle kötekedők nyugodtan kihagyhatják a hozzászólásom, nekik ott lesz a GYIK.
    Igen, változtattak a keréken, meg szintlépéskor tűzijátékot kapsz. :)

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
    kekmaci75, cicuska011, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Nem - az ismertetőben ahol az szerepel, hogy egyszer kiváltható, az legközelebb üres lesz, ha már korábban megszerezted.

Szia!

Figyeld erősen az égboltot: ha erősen felhős, és fúj a szél, van remény...

20. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Vettem még pár denevért, ezt meg szalontait tartalékolok erre, de ki tudom majd egészíteni magasabb szintűből, ha kevés lenne ez. Bár kicsit sajnálom a nagyokat beáldozni :)
    Hamarosan szintet lépek - kapok akkor majd tüzijátékot is? :music: Szuper :DA kerekkerék nagyobb tempóra kapcsolása is jól jött, főleg, hogy ha sokat pörget a gazda.

A titokállatos feladatsorról lehet már tudni, hogy állandó vagy ideiglenes lesz-e, és kb milyen mennyiségben kell állatot beadni? (100 alatt, vagy 2-300 db...? esetleg még több?)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.