Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is szeretnék tippelni:): róka, rénszarvas, és esetleg a pocok?

2. -kesudió-

-kesudió- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A tippem : fatermés - állatok - növények /ezekből bahás és farmos is / + barkács
    Ez 4 kategória és 7 szint.

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tenyészállat, gyümölcs, gabona, növény.
    Dyny 12 új titokállatot számolt össze.

ciklon23, Claunyuszi és Gio kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Tipp: állatok, növények, tenyészállatok, gyümölcsök /a sorrend változhat/

A nyerő számnál első körben én is kiejtettem 9-et, maradt 14, de én abból legalább 4-et még kiejtettem volna szívem szerint, de így ami kiesik a kakas és vagy a sün vagy a béka. A farkassal most nem számolok, mivel a lengyel rajongóin azt írják, hogy ezzel a titokóllal fog együtt érkezni az 5 részből álló titokállatos gköri. Ebből gondoltam, hogy csak 10 állat lesz /párban soronként/

ciklon23 és Claunyuszi kedveli ezt.
  5. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Sziasztok ! Titkosakra azt írta Jónás, hogy a 12 a nyerő szám , én 11-et számoltam (ebben benne van még a kutya is a Dyny-éhez plusszban), ehhez még jöhet a farkas ; vagy régebbiek közül ha jól tudom nem szerepelt még feladatban a pocok, rénszarvas, meg a sas. Kérdés hol húzzák meg a határt az új és régiek között. Ha a farkast még nem vesszük hozzá eddig 14 olyan titokállat van a farmon ,ami nem kapott feladatot, és számomra nagy kérdés, hogy netán az új termények is bekerülnek-e ?

Szüreti 4 kategória tippem : Állatok - tenyészállatok - fatermések - növények.

Huhh, most látom , szinte olyan mintha dereretről másoltam volna az ötleteim zömét xD ! Most legalább ugyanarra csatangolunk , de hátha Jónás dob egy kockát végre :) .

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
    szemike50, ciklon23 és dereret kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.) Én is átrágtam magam azon amit tudok és főleg azon amit nem xD
    Nem beszéltük a termékekről, így én beleveszem most a tippembe:
    - fatermések
    - növények
    - állatok
    - termékek a legkisebb kategóriába :cry:

ciklon23, dereret és Claunyuszi kedveli ezt.
  7. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Ezek az eddig leadott tippek:

dereret kedveli ezt.
  8. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Tessék, jár a [​IMG]

9. dereret

dereret Fórumőrült

A sorrend miatt ? Mert hárman is ugyanazokat írtuk, de a tenyészállatot álmomban sem tenném a végére:oops:

Claunyuszi kedveli ezt.
  10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

A kategóriák miatt.
    A sorrend senkinél nem lehet jó, hiszen 4 kategóriát 7 szintre kellene elosztani - ilyen tipp pedig nem volt, hiszen nem is erről volt szó.

Claunyuszi kedveli ezt.
  11. -Encyberama-

Köszönöm, akkor most már csak azt kell kitaláljuk, hogy melyik számhoz mi tartozik :D

Gio, Claunyuszi és dereret kedveli ezt.
  12. Dummdumm

Dummdumm Fórum-zöldfülű

Bocsi, de ez már "ujj" , nagyon fáj!!!!

13. dereret

dereret Fórumőrült

Értve !

Most megint mehetek törpölni, hogy az állatokkal jussak valamerre.
    Az őszi kérhet akár belőlük is több szinten, de ugye 12 titkos már ide tabu, vagyis ha biztosra akarunk menni, akkor fgarmos és szigetes állatokkal kell megoldani akár a legmagasabb értékben kérőt + még bármelyiket.

Hogy lesz ebből TOP? Régen költöttem el ennyi csépét, mint most 1 hónap alatt és hol van még november vége ?

Claunyuszi és ciklon23 kedveli ezt.
  14. Kriszti

Kriszti Fórum nagymestere

Fák (farmos-szigetes), növények (farmos-szigetes), állat (farmos-szigetes), tenyészállat.
    Sorrend nélkül...

Claunyuszi, bakfis és LBetti kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tegnap én megpróbáltam a 4 kategóriát 7 szintre beosztani, igaz akkor még a terményt is számoltam és azt később kizártuk.
    Szóval azt tudjuk, hogy lesz tenyészállat. Kockát dobtál a következőre (megjegyzem, ezt most viccesnek tartom, hisz gyakorlatilag minden benne van): gyümölcs, növény, állat, bahás valami a legkisebb kategóriába, gabona, barkács, termék.
    Terméket kizárom, nincs pajtaértéke. Barkács nem lesz. Bahás...hmmm, úgy éreztem, hogy elvetetted külön a Bahás kategóriát. Természetesen a növény vagy gyümölcs kategóriában benne lehetnek a szigetes növények is, de a bővítés előtt azokat nem ajánlatos kidobni az ablakon. Marad gyümölcs (fatermés), növény, állat, gabona. Ebből 3 lesz, akkor fatermés, növény, állat. Nem érzem azt, hogy olyan sok állat van a pajtákban vagy a BP úgy látja, hogy sok állatos farm van?

Jucus19, ciklon23 és farmerogirl kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Meglepőnek tartom, hogy a termény és a barkács kimarad, de ezek szerint mégis ;) a növényeket viszont felosztanám legalább 3 vagy négy alkategóriára, virág, zöldség, gabona, esetleg egyéb növény és ez lehet farmos és bahás is, tetszés szerint... a bahásokra külön sorban én sem voksolnék, legfeljebb, ha baha tp lenne ott a nyeremény... egy vagy két hónapja a tenyészállatra tuti nem tippeltem volna, de mostanában többször is kértek belőlük, így egyáltalán nem kizárt, hogy akár a legvégére kell :p

Claunyuszi és bakfis kedveli ezt.
  17. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

4.ik szint...terményes Narancs álatka a tenyészetböl! szerintem.....de lehet csaka minimum szint és onnan felfele be lehet adni akár 5.6.7.8 szintüt is persze ha tullépi az értéket akkor az már neked veszteség, de kevesebb értékü állatot szerintem nem lehet beadni.... szerintem... :)

csio70 kedveli ezt.
  18. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Sziasztok!
    Ti értitek? :oops: Tudjuk melyik tipp jó? Vagy csak azt tudjuk, hogy közte van? :cry:

19. -Encyberama-

A jó tippre dobta Jónásunk a kockát, növény, állat, gyümölcs, tenyészállat.

csio70 kedveli ezt.
  20. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Nem valószínű, hogy úgy látnák, túl sok állatos farm van, vsz ellenkezőleg. De elég sok panasz volt, hogy nem éri meg a titokólakat venni, kint tartani ; meg a farmosakat sem , csak porosodnak a több tíz-száz ólak a raktárban , nincs értéke az állatoknak, stb stb. Hát megérni ezentúl sem feltétlen éri meg, de meglehet mégis kénytelenek leszünk, ha ilyen mennyiségben fognak állatos és tenyésztős eventek meg gkörik érkezni. Egy kis kényszerítő ösztönzés a jövőre nézve ;):oops::wuerg: ; és még bevételt is remélhet plusszba a BP .

-gyöngy-581, dereret, ciklon23 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.