Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Kedves Jónás!
    Én valamelyik fának az XXL-s változatára gondoltam, ami még keveseknek adatott meg:music: de melyik lehet az, v nagyon tévúton járok:) nekem megfelelne egy XXL-e mamutfa is;)

2. szsanci

szsanci Fórumszaki

A mamutok se voltak gyenge állatok. :p

És egy kis "rejtvény". :D 8)

3. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Kedves Jonas ! masra is gondoltam a mamut fak ;) vagy ez is bili kategoria lenne?

csio70, wiktorka17, sziszi1965 és 13 más kedveli ezt.
  4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Inkább a piac fog diktálni a nagyoknál, mintsem a dekoron szereplő állatka fajtája.;)

5. ricsikata

ricsikata Aktív író

Sziasztok!
    Én a Páncél Pannira tippelek.
    Mit zöld kis izé!:)

Pharmer500#2, csio70, wiktorka17 és 20 más kedveli ezt.
  6. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Sértésről szó sem lehet,kicsit hosszúra szabott kényszerpihim után én nem olvastam vissza eléggé az írásaitokat,illetve félreértelmeztem.
    Sziasztok. Mindig a piac diktál mindenhol.... Kérdés,hogy a piacot ki diktálja és mit :D:D:D

Utoljára szerkesztett: 27.12.15
    wiktorka17, Baby72, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép estét mindenkinek:)
    Nekem a szöcske jutott az eszembe, az nem béka és zöldxD:music:xD
    Vagy esetleg valami zöld tojás ami idetéved húsvét helyett?

wiktorka17, hóóvirág, Coff66 és 15 más kedveli ezt.
  8. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Kis telhetetlen :D

wiktorka17, hóóvirág, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A piacot Kukori diktálja.xDxD Kiszámolja az ismertető megjelenése után, hogy miből mennyit kell beadni, onnantól kezdve annyit keresünk, amennyit akarunk.xDxD Az árak alakulására már senki nem figyel.:wuerg:xD

A helyzet az, hogy most a kicsi farmok is beszállnak az eventbe és nem eladók, hanem felvásárlók lesznek.:music:

Ha már Kukorit említem, még mindig karácsonyozik vagy a találkozón van?

Köszönöm!:) Azt szeretném még kérdezni, hogy az újakat csak egyszer válthatjuk ki?

10. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok. Lenne egy kérdésem Jónás! Látható esetleg a gömbödben,hogy a Valdemár boltba esetleg érkezik friss áru,vagy esetleg nyit egy másik üzletet is a jó vevőknek? Jó lenne már valami készletkisöprés a boltba,elvégre mindenhol ezt teszik így év végén.hiszen kell az új árunak a hely :D:D:D

betjoli, Marika312, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Legközelebb már új lesz vili,ahogy néztem a leírást.
    üdv..

wiktorka17, Baby72, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Csak kérdezel vagy olvasol is?:oops: Erről beszéltünk már az ismertető megjelenése előtt is... azóta pedig azt próbáljuk kideríteni, hogy mennyi zsetont tartalékoljunk az új játékra.
    Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a következő alkalommal már lufikra lövöldözünk.

Bocs, nem akarlak megsérteni.:)

13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!Csak nem az a kis zöld páncélos lesz megszerezhető ami nagyon értékes és hasznos kitehető?:music::)

14. ricsikata

ricsikata Aktív író

Szia!
    Én is rá tippeltem!:)

csio70, wiktorka17, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  15. betjoli

betjoli Fórumprofi

Köszönöm a választ, igen amikor kérdeztelek akkor csak arra fára gondoltam, de most hogy így az sajnos nem lehet, gondolok még a kék színű fára az is jó lenne és még amiért a csemetegőzöst oly sokan várjuk. Eszembe jutott még egy fa ami megkímélné állandóan dolgozó malmunkat. Nagyon remélem ez már nem bili.

wiktorka17, Baby72, sziszi1965 és 16 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét kívánok ! Külön köszöntöm Jónást, sok érdekességet hozott, köszönöm !
    Hiányoztatok, 6 napig nem olvastam, Sógoroknál csak arattam, vetettem. Sok-sok érdekességet láttam és olvastam az elmúlt két órában, mióta itthon vagyok, kezdem visszafelé, hogy képben legyek.
    Valdemár remélem most fog működni nálam - legutóbb oly lassú volt a vakond megjelenése, hogy nem is püföltem.
    Jöhetne a kék-fa is és a kis zöld figura is - mindkettőnek örülnék !

csio70, wiktorka17, Baby72 és 15 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Ugyan az lesz a menetrend, mit most: lesz amit több alkalommal is, és lesz amit csak egyszer.

18. Dyny

Dyny Fórumgróf

Szóval érdemes lesz piacra termelni:) reméljük;) Viszont lehet nem volt a kérdésem teljesen érthető, vagy csak a választ nem értem én, de végeredményben arra lettem volna kiváncsi, hogy például a tehenes kitehetőt csak tehenek tenyésztésével érhetjük el, vagy teljesen mindegy, mert a felröppenő ugyanaz minden állat esetében.

Erre a zöld kis izére nem gondoltam volna, pedig simán lehet az is:) Kár hogy az viszont szerintem egyszer kiszedhető lenne csak, bár álmodozni mindig szabad, de valszeg bili kategória:oops:

19. _Cygnus_

A mai ajándék 250*Baha szinted BTP.

Dyny, Kukackukac, -orgona- és 19 más kedveli ezt.
  20. Till_Lindemann

Till_Lindemann Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.