Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. progabi

progabi Fórum biztosa

Így nem jó, hogy többet írsz egyszerre! Jónás hogyan fog erre bólintani?:oops:

2. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Hát 1-et az elsőre, vagy 2-t a másodikra xD

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na de az smafu hogy nekem nyúl van a pajtámban? xDxDA többiből meg nincs.:p
    Ez egyre rosszabbul néz ki. xD

4. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

A mai meccsen a vendégcsapat nyert. A mérkőzésvezető épségben távozott, és a mamája is keveset csuklott a mai nap során. Virágokat öltöző nem lévén a tetszik gombra lehet lehet postázni ;):D

Kincső52, hydra73, hóóvirág és 46 más kedveli ezt.
  5. progabi

progabi Fórum biztosa

Megoldottad, gratula! :D:inlove:

Kukackukac, incimami, dalmata10 és 16 más kedveli ezt.
  6. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Ez tényleg!!!:pxD
    A második csoport első tagjából igen csehül állok!:cry:

Most már csak azt árulja el nekem valaki, hogy melyik eventhez is kellenek?:p
    (közben megtaláltam...)

Utoljára szerkesztett: 3.1.16
    hóóvirág, Kukackukac, incimami és 22 más kedveli ezt.
  7. progabi

progabi Fórum biztosa

Nálam 50 van a 6 közül 1-ből, a többiből ennél kevesebb... Hogy lesz ebből kész event?!:oops::wuerg::cry:

Kukackukac, incimami, dalmata10 és 12 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Az a nagyobb baj hogy én is. xD

Kukackukac, incimami, dalmata10 és 14 más kedveli ezt.
  9. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Nekem a tarajosból pontosan 0 db van a pajtámban, a többi nagyjából megvan :p.

Szerintetek a neonos eventhez, ha nem vagyok mohó, és minden kitehetőből csak 1-1 db-ot szeretnék, valamint az eventet végigcsinálnám, és a két felhő is kellene, akkor saccperkábé mennyi alapállat fog kelleni? Olyan 1500 körül elég lesz, vagy még több is kellhet? Ti mennyire számoltatok?

hóóvirág, Kukackukac, incimami és 15 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:cry: nekem meg azt áruljátok el, hogy melyik csapat nyert Ki volt a hazai és ki a vendég:cry:
    1. csapat? vagy 2. csapat? melyiket szeressem.. Hogy én hogy utálom a focit:oops:
    Apó tudta, de én nem lettem okosabbxD:cry:xD

Kukackukac, incimami, dalmata10 és 16 más kedveli ezt.
  11. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

xDxDxD(a focit én is utálom)
    A 1. csapat a vendéglátó (hazai) ;) de nem ők nyertek ;)

hydra73, hóóvirág, Kukackukac és 17 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia.
    Pajtaérték szerint kell beadni a neonosba alapállatot v. tenyészállatot. Legutóbb kb. 200 ezer értékben kellett.
    A második.

hóóvirág, Kukackukac, incimami és 14 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Köszönöm szépen... süt a nap (és esik a hó aprón, de tegnap óta egyfolytában)

Kukackukac, dalmata10, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Még mindig jöttek új évet köszönteni:(, Coff közben megoldotta a feladatot.:D
    Nem event, állandó gazdaköri feladat.
    Nálam sem sok kakas kukorékol, abból van a legkevesebb. A jávor viszont túlszárnyalja a tehenet.:D
    Én több tehénre számolok, azért is pakoltam ki a narancsólakat. Ilyenkor veszem hasznát azoknak az ólaknak, amelyeknek mindenki húzza a száját.

hóóvirág, Kukackukac, csopke1 és 19 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szégyelld el magad hogy nincs kakasod. Igaz nekem se sok, de legalább sok tyúkom van.xD

16. progabi

progabi Fórum biztosa

Köszi, megnyugodtam...(homloktörlős barifej)

Kukackukac, dalmata10, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most néztem meg, az enyémen nincs lakat. Egy ki-be lépés nálad is leveri a lakatot, ha még mindig ott van.

Arra vártam, hogy olcsóbb legyen. Olvastam a Fejlődésiben, hogy a Gyöngy piacán olcsók az állatok... hát én magamban motyogok, ha kimegyek a piacra s üres kosárral fordulok vissza. Itt a vég, ha 150 ólat raktam a farmra.:cry:

Az ól az ól:music:, de pár napja nem szupertápot kever a malom.:wuerg:xD

18. -gyöngy-581

Ez az olcsóság azért viszonylagos:(, nem azt szerettem volna leírni, hogy nagyon olcsó, hanem azt, hogy a társunk által felsorolt árakhoz képest olcsó..PL ő azt írta, hogy tehén reggel nem is volt, nálam 1500 körül volt akkor az alja és elég sok darab van kint..

19. gyfa

gyfa Fórum hercege

Köszönöm!!

Köszi!

Ettől féltem!! Már egy ideje kint vannak nálam is az ólak, de csak 1500-at tudtam összehozni, igaz majd 0-ról indultam.
    Gondolom lesz boom is, remélem, addig csak lesz valami változás benne, mert legutóbb nem nagyon adott alapállatot vissza, legalábbis a régihez képest lényegesen kevesebbet.
    Úgyhogy döntöttem, én egy zsebkendő gyárat fogok nyitni :wuerg::D.

20. kukori80

Én is motyogva kiraktam 1 területre ólakat.:cry:
    :D:D:D:D:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.