Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

genka53, OJani, hydra73 és 9 más kedveli ezt.
  2. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

De erre hónapokat kell várni, nem cserélhető azonnal:)

Utoljára szerkesztett: 6.1.16
    genka53, Dyny, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Kitehetőket szokták engedni ott nincs 4 hónapos várakozási idő hacsak nem májusig nem jön a léghajó de akkor hisztizni fogok :D

genka53, OJani, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A Support már adott csibéket, csak a Tanyaházban a 3 tojásra kell kattintani.

genka53, -orgona-, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Riói karnevál?xDxD Repülőjegy, meg flitteres, tollas kebelemelentyű:D:D:D sok kiadással jár ám egy ilyen kiruccanás;);). Meg aztán a hónod alatt néhány élő állattal fel sem engednének a repülőre:D:D, a brazilok ugyanis a hús szerelmesei.:):)
    Magam részéről megelégednék egy busójárással is. Kevesebb anyagi ráfordítás, a nyelvi nehézségek is elhanyagolhatóak és így is szórakozunk.:)

Új év, új remények, én ilyen eventet szeretnék:):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/2013-02-22-oxcar-gála.2259/#post-6279

hóóvirág, meszimarsi, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

genka53, -orgona-, OJani és 17 más kedveli ezt.
  7. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

genka53 és Gio kedveli ezt.
  8. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Te Jónás Apó!!! Mi a csuda van már a korral szigetekkel?? Légy szíves .jósolj már egy jót!!!(különben küldöm a bálnát) Üdv MINDENKINEK!!!!!:D:D:D:D.

genka53, Zatini, wiktorka17 és 4 más kedveli ezt.
  9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Hús ide,hús oda,azért ha lenne,nem adnád tovább a Riói utazási jegyedet anyósodnak... ;)még a nyelvi nehézségek ellenére sem (vagy csak akkor, ha nem retúr a repjegy xDxDxD) Végül is mindkét verzió remek szórakozást nyújt,csak másként :D:D Azért én reménykedem,hogy hoznak újdonságokat idén az eventekhez. Tavaly volt néhány vérlázítóan halovány kivitel,de hál istennek ezek voltak a kivételek,a többi remek volt! Pl ez a horgászós nagyon jó volt,legalábbis nekem:)

genka53, betjoli, -orgona- és 8 más kedveli ezt.
  10. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Kedves Jónás!
    Nem kaphatnának a mentorok egy külön "Mentor csevegő"-t? :oops: Sokkal egyszerűbben meg lehetne találni, és nem kellene egy más jellegű topicból bogarászni. :p, hiszen a mentorság is, a fejlődési taktika is más.

genka53, dalmata10, betjoli és 16 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Anyóskát nem küldöm sehová, pláne nem úgy, hogy ne jöjjön vissza;). Csípem nagyon:).
    A horgászóssal én hadilábon állok,csak 1 kitehetőre voltam jó a nyáron is - lehet, azt is csak véletlenül sikerült megszerezni.:wuerg: Pedig lógattam a kukacokat rendesen, még a tököt is kinemesítettem a gépalkatrészek miatt:cry:.
    Na, de majd most.. vagy nem:music:.

12. JósJónás

Szia!

A csibék tanítása is a fejlődésről szól és a mentor rendszerben való haladásunk (fejlődésünk) is igényel némi taktikai érzéket.
    Másrészt minden csoda három napig tart, elég hamar leülne ismét a topik, (mint annak idején) ha kizárólag csak a csibék lennének a téma.

13. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jónás órája.png 2050 Jónás órája.png

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Jónás!

Szeretnék még kérdezni valamit a horgászós eventről, ha már itt vagy.:)

Most is köröket kell egymásra helyezni? A luxus csalival sokkal gyorsabban mozognak a körök?

hóóvirág, hűha, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  15. kegyesand

kegyesand Aktív író

Üdvözletem Jónás! Kerestelek a saját topikodon de nem találtam. Azt kérdezném hogy a Bölcs Tölgy bővítése várható -e? Van jó sok csillagom amit csak tenyésztés alkalmával tudok felhasználni.

genka53, betjoli, .barbi1. és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

kackac259, genka53, betjoli és 18 más kedveli ezt.
  17. JósJónás

Szia!

Előbb utóbb biztosan, csak idő kérdése;)

hóóvirág, genka53, dalmata10 és 18 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Igen, most is csigabigás lesz a feladat :D

Legutóbb lassabb volt az értékesebb csalival, nem?:oops:

19. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Jelenleg a Bájital 720csp....

Jónás esetleg várható Bájital XXL-es fa???

Annó mikor piacosították h.lyének néztem azt aki kiirta, hogy 30csp-ért ő vásárolja a bájitalt, nem eladja.....bezzeg akkor....azok a régi szép idők...:sleepy:

meszimarsi, genka53, -jancsiszeg- és 21 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most elbizonytalanítottál, de szerintem gyorsabb volt.

Utoljára szerkesztett: 6.1.16
    genka53, betjoli, -orgona- és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.