Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Áthozom ide a hozzászólásokat.:D

Úgy őszintén, én is kihagynám az új ólakat és fákat.:D
    Már nem is tudom követni, hogy melyik ól vagy melyik fa hiányzik nekem.:oops:
    Kár, hogy a pajtakészletnél nem mutatja a nulla mennyiséget is.
    Mások viszont havonta követelik az új dolgokat. A legutóbbi 2 titokfáról semmi hír nem volt előre, nem láttad hány "új fát akarok" hozzászólás született?o_O
    Szóval, ha elégedett játékosokat akarnak látni, akkor minden hónapra elő kell készítsenek egy új titokizét, egy új felhőt...
    ... a vonat is ideér egyszer... teljesen feleslegesnek tartom, hogy az is hozzon havonta egy új ólat, mert akkor rázendít az "új területet" akarok kórus.:D

Olyan nagy mennyiségű kerekes kitehető porosodik egyeseknél, hogy úgysem lehetne toronyórát láncostól kérni érte. Az újak egyre jobb paraméterekkel rendelkeznek, a régiek emiatt is veszítenek az értékükből.

2. elsolking

elsolking Fórummogul

bocs, a kérdésem már nem aktuális

3. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Szerintem is kellene egy új terület vagy az állatoknak valami hasonló, mint amit a tenyésztés kapott. Pl. 160 virtuális hely, max 3 féle állatnak egyszerre....
    Az új titok állat/fa témához, hát.... nehéz ügy, kell az újdonság mindig, de az is igaz, hogy aki nem kap meg vmit a nehezen kuporgatott aranyért/szupertápért és nem hajlandó saját pénzt áldozni rá, annak mindig nehezebb és keserédesebb a dolog.
    Én a középutat választom, mindig van egy kis fix összeg amit ráköltök, de szeretem saját magam megoldani, ahogy lehetséges, de sokszor kerül el így is a siker. Az újdonságokhoz pl. pont jók a fix csomagok, csak hát igen, ára van...
    A BP pedig nem jótékony szervezet meg kell élniük és az újítások sem ingyen jönnek az biztos.

Nekik is a középutat kellene megtalálniuk 3-4 havonta jöhetne vonat vagy csere nap és a vonat hozhatná azokat a titok állatokat/fákat, amik előtte lettek bedobva és jól "megszedték" magukat már. De ez esetben pedig jönne az újabb roham, hogy hova tegyünk ennyi mindent.... ezért van egy kisebb farmom :) így dupla élvezettel játszok és mindkettőn különböző stratégiát alkalmazom.

Nos ezek nagyon érzékeny témák és reméljük, hogy valamelyest azért a fejlesztő brigád minidig kitudja találni, hogy miért ne hagyjuk abba a játékot! :D

Shirkán53, marcsi152, Baby72 és 19 más kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Visszatértem, visszatértünk. :D Mozgalmas hónapon vagyok túl - december 10-én megszületett a kislányom. Azóta leginkább az alvás hiányzik... :D Képet is tennék föl,ha érdekel benneteket, de túl béna vagyok hozzá.... :D Sajnos az elmúlt hónap pletykáiról így szépen lemaradtam, de azért majd próbálkozok az olvasgatással.
    Úgy látom, megint újabb titokól következik, biztos, hogy kell ez nekünk? Már nem tudom számon tartani, hogy mi is az új, meg mi nem, miből van, meg miből nincsen. Így is nagyon sok a fölöslegesen porosodó elem a raktárban, nem biztos, hogy kellene még egy. Amúgy kérdezném, cserenap lesz valamikor? A virágokat tekintve van-e szó arról, hogy cserélhetők lesznek? Porosodik pár a menümben, és nem tudok mit kezdeni vele.

zozzantó, csio70, Pharmer500#2 és 43 más kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Isten hozott újra ! Gratulálok a kislányodhoz ! Ne is törődj a pletyivel, babázzál, az mindennél többet ér, nincs az a farm vagy fórum ami felülmúlná ezeket a babázással eltöltött perceket , órákat , napokat.:):):):)

Utoljára szerkesztett: 11.1.16
    Baby72, h.lajosvilmos, ljanika6 és 24 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

Szia!

Jó, hogy újra köztünk vagy!:) Gondoltam ám Rád decemberben.:D
    Megragadom az alkalmat, hogy itt is jó egészséget kívánjak babának/mamának, csak jóban és szépben legyen részetek ezután.

Naná, hogy érdekel bennünket a picike, hisz egy újabb gangos csemetéről beszélünk.:D
    Próbáld meg az aláírásodba betenni a képet úgy ahogy Hadebuda és Lackó csinálta.

Itt segítséget kapsz az aláíráshoz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-22106

csio70, hóóvirág, Baby72 és 22 más kedveli ezt.
  7. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Gratulálok a picihez, jó egészséget babának, mamának és az egész családnak.
    http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/790/anne-geddes-61-510x427-eoldal.jpg

csio70, hóóvirág, Baby72 és 17 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gratulálok a babához, jó egészséget mindkettőtöknek!

csio70, hóóvirág, Baby72 és 15 más kedveli ezt.
  9. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Kipihentétek már az ünnepi fáradalmakat?
    A sok megterhelő nehéz étel után jól esik most egy picit "könnyebb" csemegék után nézni: egy kis mazsola, aszalt szilva, gyümölcssaláta... csak a magot ne felejtsétek el kiköpni, ha véletlenül belekerült;)

Kincső52, hóóvirág, marcsi152 és 33 más kedveli ezt.
  10. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szőlő és szilva? Nocsak.... ;)

genka53, iboly54, Gio és 14 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

Az csak a kerítés, bármiből lehetne8)

hóóvirág, marcsi152, Baby72 és 19 más kedveli ezt.
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Cseresznye..., netán? ;)

Baby72, ljanika6, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  13. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

És mi van a kerítésen belül?:)

Baby72, genka53, Gio és 13 más kedveli ezt.
  14. JósJónás

Szia!

Egyszerű:

hóóvirág, marcsi152, Baby72 és 22 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Nem lehet kolbászból kérni a kerítést?xDxD
    Igaz a farmon jobban szeretem növényből és gyümölcsből.:D
    Mikor használjuk a szigetes növényből készült kerítést, esetleg a szülinapi party helyszínét kerítjük körbe vele?

hóóvirág, Magdusnéne, Baby72 és 22 más kedveli ezt.
  16. mimi

mimi Fórum elő legendája

Lehet, hogy szigetes gyümölcsök kellenek?

Baby72, genka53, steve223 és 10 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

A cseresznyén a kapitány érkezését értette.:)

hóóvirág, Baby72, ljanika6 és 21 más kedveli ezt.
  18. gyfa

gyfa Fórum hercege

Szia, sziasztok, szép hetet kívánok!
    Jót tesz a vitaminbomba ilyen változékony időben.
    Lehetséges, hogy a mostani gyümisaláta új recept szerint készül, és lesz benne virág is? Vagy korai még?

Baby72, ljanika6, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  19. LongNight

LongNight Fórumgróf

Azt.xD
    De mivel válasz nélkül maradtam /nem először/, ezért biztosan tévút..:p
    Maradok olvasó.:wuerg:

marcsi152, Baby72, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  20. mimi

mimi Fórum elő legendája

ja, persze. :oops:

Baby72, genka53, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.