Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Gyorskezű gyerekek előnyben;):D.
    Ezek a játékok már nem nekünk valók, gyors reflexek kellenek ide.
    Aludni is már csak úgy sikerül, hogy 3x körbejárom az ágyat, mielőtt bebújnék a paplan alá8).
    A reflexeim meg lassan kimerülnek a reggeli tejeskávés bögre számhoz emelésében:oops:xDxDxD:p.

-Szemecske-, hóóvirág, taga1 és 25 más kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Azért írtam a 14-ét mert nekem is azt írták:oops:, a fórumon is elhangzott hozzá a bíztatás, Janzi is hozta, a megerősítést, hogy hamarosan itt van. Sajnos nem értem rá más oldalt ma felkeresni, de szerintem benne van a pakliban a Valdi bejelentése is.. (ha tévedek, hát nem ez lesz az első eset...:), természetesen a kettőnek együtt örülnék a legjobban: ha egy tálból szemezhetném a cseresznyét Valdival)

-kaktuszable-, wiktorka17, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  3. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Imádom a muszklis játékot ütések nagy részében 20 pontot érek el néha-néha csúszik be egy 15 pontos viszont kíváncsi leszek az új játékra lehet az még jobban fog menni ;)
    Azt hiszem minden jót kiszedek első körben nagyon jó nyereményeket írtatok le :D

hóóvirág, wiktorka17, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! De mekkorát xDxDxD este írodo_O ma lenne akkor már tudnánk róla mert mindent előtte 1 nappal hoznak, kivételt képez mikor rendkívüli dolgot hirtelen betesznek de Valdi nem ilyen. Esélye ma + holnap megvan, habár nem rég volt ilyen hamar nem hozzák ismét
    Szülinaposnak pedig
    http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/3304/szulinap-torta.jpg

Utoljára szerkesztett: 14.1.16
  5. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Akkor Te nagyon fiatal vagy még :D Én már abba elfáradok hogy arra gondolok hogy tejeskávét kell csinálni.;)

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, mi itt tegnap a hírek bejelentéséről beszélgettünk Jónás óráival kapcsolatban, nem arról, hogy ma indulna valamelyik mini event:)

7. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Na én ezért örülök reggelente hogy nem kávézom, egyáltalán.

wiktorka17, Dyny, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Az is egyszerű :D cseresznye+event xDxDxD viszont az írásod???

genka53, wiktorka17, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  9. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok! Fel is vagyok háborodva,azé ne írjuk má le a XXXX felettieket ilyen gyorsan! :D Óóóó azok a nyolcvanas évek.... Nekem igen is nagyon jók a reflexeim,a mukszlissal ritka hogy csak kilencet kapjak,a 15 se sűrű.... Kicsit inkább gép és net függő lehet a probléma,de persze lényeges az emberi tényező is. Javaslom,hogy az egér gombot tartsd lenyomva és amikor meg akarod állítani a mutatót,akkor előtte egy gondolatnyival engedd fel. Szerintem én még jól teljesítek :pxD Az álmatlan éjszakák helyett intézz valami érdekeset a paplan alá:p,utána garantált a jó szuszókálás;)

10. bbozsi

bbozsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérek mire lehet használni a Tojáskeltető sapkát?? Köszönöm a segítséget!!

11. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

genka53, wiktorka17, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Nálam is az unokám kezeli Valdemár Muszklisát! ;) 99%-ban 20-asokat üt!:inlove:

genka53, hóóvirág, steve223 és 11 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Jóni bá köszi a vekkert megrendeltem a havat az északi sarkról hogy még boltba se lehessen kimenni :D

add kölcsön én csak 24000 körüli átlagot egyszer csaptam ki 28000-et belőle :D

genka53, steve223, wiktorka17 és 8 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Eltűnnek a léghajók a városból .... :eek:o_O:(
    Reméljük a miniakciók kapitányai gyakrabban beköltöznek a hírek felületre ... :p Oda nem kell annyi hélium ;)

genka53, Shirkán53, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

kekmaci75, Pharmer500#2, genka53 és 24 más kedveli ezt.
  16. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

genka53, hóóvirág, wiktorka17 és 11 más kedveli ezt.
  17. zsoka-moka54

zsoka-moka54 Járnitanuló

Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni abban, hogy Jónás által hozott órából, hogyan kell az event kiírásának időpontját kiszámolni.
    Köszönöm szépen.

wiktorka17, Dyny, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  18. zöld-brekike

zöld-brekike Utánpótlás-írogató

Szia! 1515 azaz 15h 15 perc (példa)megnézed mikor rakta be 20h 45p kor hozzá adod a 15h 15 p és már meg is van az eredmény

genka53, hóóvirág, wiktorka17 és 9 más kedveli ezt.
  19. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Megnézed mikor írt Jónás!
    Pontos idő: óra/perc - és amit ő hozott számot:
    Tegnap 19:45-kor

A hozott két szám: "1515/3815 " két időpontot takar: 15óra 15perc és 38óra 15perc

Hozzáadod az ő hozzászólásának idejéhez
    19:45+15:15=ma 11:00
    és
    19:45+38:15=holnap 10:00
    :D
    És a titok fényrederült :music:

kekmaci75, genka53, hóóvirág és 17 más kedveli ezt.
  20. apuci30

apuci30 Fórumőrült

akkor ha jön a csere akkor a lélghajó panele az órából meg a hírek felületről jön elő? :) mondjuk ez örömteli hír főleg mikor olyan lassan repült az irányjelző táblánál hogy egy komplett vacsorát el lehetett fogyasztani akkor kérdés most is már kapitány nélkül jön a csere?

poszt írásához képest hozzá 1515-öt azaz tegnap 19:45-kor azaz ma 11:00+- pár perc a modik aktívitásától munkájától függően

genka53, marcsi152, steve223 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.