Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyre jobban közeledik egymáshoz a kettő... lehet mégsem lesz köztük számottevő különbség.

-gyöngy-581, ciklon23 és dereret kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehet nem is kell a kutya?:(o_O

3. dereret

dereret Fórumőrült

Nem mondod, hogy ma is dolgozgattak még rajta ?
    Nagyon messze van még az a csütörtök!
    A 4 kategórián is történtek változtatások a szüretihez, vagy azokat békénhagyták ?

-gyöngy-581, ciklon23 és Claunyuszi kedveli ezt.
  4. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Hm. De ugye nem az állatokkal captatok rossz irányba...? Hogy kevesebb értékben kell állat, mint növény.

Utoljára szerkesztett: 18.11.14
    Claunyuszi kedveli ezt.
  5. Málnahab

Málnahab Rutinos

Na jó, én úgy döntöttem, lesz majd szüret jövőre is...
    Megnéztem a pajtámat, csak a móka kedvéért. Tenyészállatból majdnem megvan a 2,5 milla, de sima állatból összesen 300ezer. Nem kicsit kacagtam el magam, hogy mit is akarok én szüretelni :D Megyek és ültetek inkább szőlőt :)

6. dereret

dereret Fórumőrült

Az állatok kellenrk, viszont a terményesekre semmi szükség a szüretibe - legalább is eddig -, de látod, változnak a dolgok, ami ,nem is baj, nem először történik ilyen a hivatalos megjelenése előtt. Mi is befürödtünk már pár pletykának, aztán mégsem azok kellettek,.

-gyöngy-581 és ciklon23 kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jaj, engem már ver a víz:oops: hőhullámok gyötörnek és nem a változókor miatt, hanem a változó hozzászólások miattxD már azt sem tudom, hogy piacozzak vagy tenyésszeko_O lehet mindenhez késő.... de majd pénteken mindenkinek lesik az állaxD és azt sem fogjuk tudni mi merre hány méter;)

-gyöngy-581, Petramama és Claunyuszi kedveli ezt.
  8. dereret

dereret Fórumőrült

Jónás tegnap este azt írta, már csak hármat kell aludni, így CSÜTÓRTŐKŐN kell jönnie annak a Hivatalosnak.

ciklon23, Gio és iboly54 kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Olvasgatok, olvasgatok, és hol vagyok most?
    Nekem az a kósza ötletem támadt tán csak a felhőn kapható és az óriásólakból kinyerhető tenyészállatok fognak játszani!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Akkor nem foglalkozunk velük. :D
    Vegyük sorba a dolgokat.
    1. Tenyészállat - én is beleugrok a Kukori gödrébe, ha meghatározzák, hogy mit adhatunk be
    2. Állat - titokállatokat nem lehet beadni (a saját ötletemtől is rosszul vagyok :D)
    3. Növények - tulajdonképpen a legtöbb embernek van és úgy értettem az előző válaszodból, hogy nem lesz kategória

-gyöngy-581, ciklon23 és dereret kedveli ezt.
  11. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Jaj neeeee kukac :cry: , az írtó szűk kör lenne ; arról eddig nem volt szó , legalábbis szerintem , hogy a kategóriákat ilyen szűk mozgástérbe korlátoznák , csak hogy pl barkács vagy termény nem lesz bedobható, mint tavaly. Legalábbis én így értettem :eek:, de mostmán itten aztán úgy látom minden egyre bizonytalanabb, mint a kutya vacsorája :oops:xD , na meg hogy a kutya jól fog-e jönni egyáltalán a szüretihez vagy a titokállatos állandó gazdakörihez :p . Össze kellene végre számoljam a pajtám tartalmát legalább állatok terén , lehet, h nekem is kell rögtön egy peluscsere :oops::cry: .

12. dereret

dereret Fórumőrült

Mégegyszer átrágva ezt: akkor a szüretibe még sem csak 4 kategória lesz, hanem több, /akár belefér a termény is/, vagy marad a másik/rosszabb: egyikbe se lehet beadni majd terményt

kukac42 és ciklon23 kedveli ezt.
  13. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Köszönöm szépen. A remény most legalább még megmarad. Szép napot!

babahalak kedveli ezt.
  14. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

A titokállatok biztos kimaradnak az állat kategóriából? Csak mert most nézem, h a pajtában azok is, meg a farmos állatok is egy kategóriába vannak sorolva. Épp most gondoltam rá, hogy ha tényleg olyan nagy mennyiségben kell állat, akkor a titkosakat is be kell vetni, a nagyobb értékük miatt.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Mindent azért nem borítanak fel:)

Szia!

Áááááááá, ez még viccnek is rossz:):D

Hát... nem mindig a szebbik a jobbik:)

kukac42, dereret és Claunyuszi kedveli ezt.
  16. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A TOP-ban néző leszek, ez nem kérdés, de az eventet igyekszem végigvinni.
    Titkos gazdakör tippem: macska, róka, bagoly, borz, kenguru, medve, mormota, pillangó, pocok, sas, szentjánosbogár, rénszarvas. Mennyit találtam el kedves Jónás? A 2/3 része talán?

Utoljára szerkesztett: 18.11.14
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Sajnálom, hogy a sok szépxD terményeink nem kellenek majd sehova, de gondolom, aki komolyan készült a TOP-ra, ezzel számolt.
    Ettől még az esélyek egyenlőek maradnak.
    A húzóerőt a fatermések képviselik és képviselték eddig minden TOP-ban. Amíg ezt nem bolygatják meg, addig nagy baj nincs.

18. JósJónás

Hidd el, annak sem kötelező mindig benne lennie:)
    Aztán persze lehet majd sírni,miért vették ki... de ki ígérte meg bárkinek is, hogy az mindig benne lesz?8)

kukac42, ciklon23 és dereret kedveli ezt.
  19. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Remélem nem úgy gondoljátok, hogy egyféle állatból, növényből kell a 2,5 millió, hanem az állatok kategóriából, vagy a növények kategóriából? Vagy esetleg azon belül pl. zöldség és virág, de nem kimondottan pl hagyma?

20. dereret

dereret Fórumőrült

4-5 év alatt hatalmas változáson ment át a Farmerama és ezt igazán csak azok tudják, akik a kezdetektől itt vannak.
    Valahol érthető is lenne, ha a TOP is ehhez igazodna, de én a BP helyében még ezt az évet meghagytam volna egyveleges beadósnak, hisz egész évben hozzá sem kellett nyúlnunk a Pajtánkhoz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.