Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kozmatim

kozmatim Járnitanuló

Örülök Nóci hogy mégsem adtad fel a játékot.Néha én is igazságtalannak tartom,de mindig találok valamit amiért tovább folytatom

genka53, -orgona-, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, köszönöm szépen !
    Más :
    egy gondolat motoszkál a fejemben, vajon boldogok lesznek a bébik a szülinapi event alatt ?

_Cygnus_, genka53, sziszi1965 és 15 más kedveli ezt.
  3. mirandilla

mirandilla Utánpótlás-írogató

Kicsit olyan, mintha gúnyolódás lenne...Ezt a bagoly írást nem a "zöldfűlűek" vezették be.

inanna11 és csopke1 kedveli ezt.
  4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Okos gondolat elviekben nem zárja ki egyik a másikat /már/
    Részemről jöhetne ;)

genka53, marcsi152, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  5. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

kellett 1 kis idő,hogy felfogjam. Köszi!

mimi és bindi5454 kedveli ezt.
  6. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

légyszi ne vegyétek kioktatásnak, mert nem annak szánom.
    A topic olvashatatlan lett a sorozatos bagolykérések miatt.

A javaslatom - vagy kérésem:

- Aki már megkapta a választ (baglyot), legyen szíves törölje a hozzászólását,
    ha csak bagolykérés vagy annak megköszönése van benne.

- Aki még nem kért baglyot, de szeretne, legyen szíves olvasson vissza legalább 2 oldalt
    és csak akkor kérjen baglyot, ha nem találja meg a választ a kérésére belinkelve vagy máshogyan.

- Ha valaki kért baglyot, de közben megtalálta a választ, szintén törölje a hozzászólását.

Olyat kérek Tőletek, amit én is rendszeresen megteszek.

Néha előfordul, hogy OFF hozzászólást írunk, mint pl. a bagolykérés - nincs ezzel gond.
    Egymásnak segítünk azzal, ha töröljük a hsz.-t, ha megoldódott a tartalma.

Kb. fele oldalt kellene elolvasni a bagolykérések nélkül, ráadásul kímélnénk Jónás radírját és idejét.

Hogy ezen az oldalon ne kelljen baglyot kérni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-1004#post-426097
    4 lábúakból 1. szintű, 2 lábúból 2. szintű kell
    A kedvencem a trüffeles töltött csoki, ezt kérek ajándékba a termény-infóért;)

Utoljára szerkesztett: 24.1.16
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Marika! Gondolod, hogy szükségünk lesz a tenyésztésre is:music: nem nagyon szeretnék élni a lehetőséggel, szinte alig maradt hozzá alapanyagom:) még jó sokat kell gyűjtögetnem a következő tenyésztős eventhez ;) mit is fokunk februárban tenyészteni? Már nem is emlékszem rá:eek: Egyszer régen szavaztam a pillangóra, jöhetne valami a bahára is a régiek mellé:p

genka53, Dyny, kukac42 és 15 más kedveli ezt.
  8. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Éljen előléptettek,utánpótlás írogató lettem!!

genka53, sziszi1965, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

lehet hogy bagolytenyésztés közeleg. de ugy tudom hogy cincogi uraság lesz majd a következő.

tewo, genka53, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most láttam a facebookon,hogy jó sok lakat lesz a szülinapos feladatoknál, de ajándék is elég jó lesz. Három szines lakatos retesz is van,abban bújnak meg a legnagyobb ajándékok,legalább is azt tippelem.Arany banánt is láttam,tenyészállatot is és 200 trágyát,turbó trágyát is,nem is keveset.Már alig várom!Igaz,hogy nem tudom mi kell a feladathoz, de holnap 11-kor azt is megtudjuk.

tewo, genka53, sziszi1965 és 14 más kedveli ezt.
  11. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok!
    Sajnos nincs időm olvasni titeket így minden hírmorzsáról lemaradok az eventekkel kapcsolatban.
    Tudnátok segíteni ,hogy mire lehet számítani a szülinapos eventen,lesz-e eventnövény,felröppenő??
    Előre is köszönöm!

genka53, Detti0812, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, én a cincogi uraságra emlékszem -kis füzetecskémbe ez van felírva ( és még az ordas, de ez lehet csak majd a hozzájövő feladatba kell egy-két fatermés mellett ).

genka53, sziszi1965, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  13. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Lehet,hogy összekeverték a csere topikkal?xD

genka53, sziszi1965, Dyny és 15 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

ebben a farkasorditó hidegben? csak meg ne fázzon a szülinapi buliban majd.

genka53, sziszi1965, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Az még nem biztos hogy a cincogi lesz, 4 állat közül erre tippeltek a külföldiek a legtöbben.

genka53, sziszi1965, Dyny és 11 más kedveli ezt.
  16. kontra.sz

kontra.sz Aktív író

A Farmerama fbook oldalán közzétett egy képet:

tewo, mimi, csio70 és 29 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Nóci, kíváncsian vártam, hogy mikor jelentkezel újra, örülök, hogy itt vagy. Tudtam, hogy jönni fogsz, csak apó gömbje nélkül nem láttam az időt, amire szükséged volt hozzá:)
    Szia, sziasztok!
    tökéletesen igazad van, pár oldalt kéne csak visszaolvasni, hogy minden világos legyen:)

alex0824, genka53, Dyny és 16 más kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hiszitek vagy nem,több mint 10 oldalt olvastam vissza! :) Sajna mindennap nem tudok,így össze jön a sok oldal,nem bánom,mert sok mindent megtudok Tőletek! És ez most is így van! ;)
    Az árak a piacon csodásan mennek felfelé! o_O
    Megyek Pajta készletet ellenőrizni!

Jaj,majdnem elfelejtettem!
    Drága Nóci! Örülök,hogy itt vagy!:inlove:

tewo, alex0824, genka53 és 22 más kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Köszönöm.:inlove:
    És nagyon örülök ennek a fejleménynek - számomra is nagy meglepetés volt, eredetileg nem is gondoltam rá, hogy vissza lehetett még csinálni -, meg hogy végül helyes döntésre jutottál!:D
    Bizony-bizony, ezt szeretném kérni én is: mert a Modik eventcsevegőbeli nyugtatókészletén meg a gangos radíron kívül bizony az én billentyűzetgomb- és monitortinta-készletem is alaposan megcsappant a levelezésünk során...:p
    És ne felejtsd el: az Élet csak egyszer ad második esélyt - a következő már a harmadik lesz...xD

És tisztázzunk még valamit: én csak néhány perccel ezelőtt értesültem a döntésről és a fejleményről - ezt csak megelőzésképp, "alibiként" tartom fontosnak leszögezni, mert bár NAGYON-NAGYON ÉS NAGYON ŐSZINTÉN örülök mind a döntésnek, mind a nyomában beálló fejleménynek (az itteni Közösség és a magam szempontjából, legfőképp pedig - Nóci - a Te saját szempontodból egyaránt), de így én nem lehettem az, amelyik szomszédjáról Nóci az idézett hsz-ében beszél. Csak mielőtt még megjelennek szerte neten a "vasvilláját égnek dobó könnyes szemű Pharmer" avatarképek...!:wuerg:xD
    Szia!

Azért - ha félretesszük a "személyes viszonyrendszereknek" való jelentőségtulajdonítást és kivesszük a "feltételezett bántó szándékot" a képletből, és esetleg némileg "átfogalmazzuk" azt - szerintem Farmerogirl egy általános és minden játékost érintő, és jogosan foglalkoztató kérdést tett föl. Én ugyan - Nócival való levelezésünkből - tudom a választ, de megosztani természetesen nincs jogalapom, viszont "csoportdinamikailag"/"közösséglélektanilag" sztem szerencsésebb lett volna/lenne egy konkrét érdemi válasz a bevett eljárásmenetről (tekintettel a titoktartásra, "kifilézve" belőle természetesen a konkrét eset személyes vonatkozásait), ill. a konkrét esettől szintén teljesen elvonatkoztatva esetleg update-elni lehetne a játékleírást is, hogy bárki, aki ilyesféle döntést hoz, tisztában lehessen vele előre - megítélésem szerint (az alapján, amit tudok) különösebb titok nincs benne, különösebb fáradságba sem telne (2 kiegészítő tőmondat az egész - mármint bárki másnak: természetesen, ha nekem kéne írni, én 5 bekezdésben is össze tudnám foglalni:eek:xD), ellenben félreértéseket rövidre zárva tisztázna...:)

ÜDV Mindenkinek, és további derűs napot (már ha ez sötétedés után értelmes jókívánságnak számít)!xD

Pharmer

Ui.:
    Hogy ne legyek teljesen OFF:
    Láttátok a képet?
    NA VÉGRE: olyan rég kaptunk már trágyát eventnyereményként, hogy talán nem is játszom elég sok szülsetésnapja ahhoz, hogy emlékezzek ilyesmire...! És rögtön egyből 200-at!!!8)
    Mindenesetre aki trágyával akar biznicelni, tartsa észben, hogy tovább(?o_O) "zuhanhatnak" az árak...xD

kekmaci75, Magdusnéne, GRAné és 56 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kukori és Kotkoda farmtársunk vetette fel az event csevegőben, de azon már egy akkora lakat lóg..xD;):p.

genka53, Dyny, -Mayacska85- és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.