Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Mint írtam, a support nem tud segíteni pont az e-mail cím miatt.
    Nézz utána! Valamikor, pár évvel ezelőtt már írtam a supportnak - eredménytelenül.

Megnyugodhatsz, jó naptárt kaptál Te is és Én is.
    Az idézett hozzászólásom dátumát nézd meg kérlek. 2015.04.03.
    Illetve kiegészítésként az utolsó módosítás dátumát is: 2015.07.26
    Illetve még azt, amikor egyik kollégádtól megkérdeztem, a mostani farmommal mikor regisztráltam.
    Kikerestem számodra/számotokra.

Mint láthatod, egyszerű a történet: idén az ajándék torta miatt megkérdeztem, mikor regisztráltam pontosan.
    Az emlékkönyvben pedig egy tavalyi, hozzávetőleges dátum szerepel, amit nem javítottam - ebben most igazad van.

Nem hiszem továbbá, hogy a játékosok becsmérlése is a feladatkörödhöz tartozna.
    Meddig tervezed tovább eme macska - egér harc folytatását?

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 1.2.16
    kekmaci75, Bözse, h.lajosvilmos és 24 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Vissza a jövőbe. Nyuszi vagy Mcfly.:p

4. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Köszönöm szépen a választ.
    Én 2011-ben értem ide, ezért tájékozatlan vagyok.
    Szép estét kívánok!

h.lajosvilmos, genka53, Detti0812 és 2 más kedveli ezt.
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

na jóóó :)) én biztosan blamában maradnék , mert százszor elmagyarázták már , hogyam kell farmfotót csinálni és feltenni , de elfelejtem rendszeresen . Biztosan ő is rutintalan e téren , az még nem baj , majd és egyszer sikerül :)

h.lajosvilmos, Peszi2, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  6. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Adjon már kölcsön valaki drága Jónásunknak egy vekkert,az övé biztos óriásnál van:D

h.lajosvilmos, marcsi152, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Aki tudja mondja már meg nekem hol lehet megtudni mikor regisztráltam a farmom? Az Id számom 2-vel kezdődik akkor az 2005? :p:wuerg:xD Én 2011-es tortát kaptam de nekem már úgy tűnik ,hogy több mint 10 éve játszok! :D

h.lajosvilmos, Baby72, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Szerintem élvezi a mozit és igy csinál:p:

h.lajosvilmos, .Sookie69., Baby72 és 15 más kedveli ezt.
  9. GyulaX

GyulaX Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    adok egy kis segítséget a számoláshoz :
    Gazda: GyulaX ID: 2359012 2010 .08.25-én kezdtem a játékot .

10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Csocsoovb, szép estét !
    az ID számmal kapcsolatban lenne egy kérdésem: Az ID szám kiosztása országoktól független, vagy évente országokra van osztva ?
    Én Ausztriában regiztem 2013-ban -mára már elintéztem a Supporton a "magyarosítást" , és 2013-ban 8 jegyű és 49-el kezdődik.

h.lajosvilmos, genka53 és sziszi1965 kedveli ezt.
  11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Röviden a tényeknél maradva: az emlékkönyvben megadtál egy dátumot, ami egész "véletlenül" mindenkinél korábbi, és még csak véletlenül sem egyezik meg a valósággal.
    A csevegőben ismét állítottál valamit, amit semmivel nem szeretnél alátámasztani. A miértre a válasz nagyon egyszerű.

Egy szóval sem becsméreltelek téged, tehát nincs mit abbahagynom. Ellenben feladatom megvédeni a többséget attól, hogy mások átverjék őket.
    Ha azt írtam volna le rólad és erről az egész történetről, amit gondolok, akkor nyugodtan törölhetném magamat is, mert nem fér bele a "szólásszabadsága" és a fórum kereteibe.

Én már csak egy dolgot várok/kérek tőled: ismerd be végre azt, amire már mindenki rájött. Nincs mit takargatnod, már nincs mit védened.

kekmaci75, h.lajosvilmos, taga1 és 29 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nem tisztességes olyan tollakkal ékeskedni, amit csak álmunkban láttunk és ezáltal messze elrugaszkodni a valóságtól:) ha valaki elveszti a bizalmat és megbecsülést a környezetében, azt bizony már soha többé nem lehet visszaszerezni. Ez így működik a VV-ban és itt a játékban talán még fokozottabban, mert csak virtuálisan ismerjük egymást.:)
    Ha velem szemben ilyen gyanú merülne fel, biztosan mindent megtennék annak érdekében, hogy még a gyanú árnyéka se merülhessen fel szavahihetőségemet illetően:)

h.lajosvilmos, Shirkán53, taga1 és 34 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ha vekkert nem is kerít ma radírt azt tuti! ;)xDxDxD

14. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Na megjöttünk! Ez már megint halálos kimenetelű :DxDxD oldalakon keresztül a semmi.
    Én már csak azt nem értem, honnan tudja hogy megkapta a tortát? :) Ha be tud lépni arra a farmra, miért nem tesz valamit, hogy véget vessen ennek az őrületnek? :music:xD

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az ID számok kiosztásának nincs köze az országokhoz, évszámokhoz.
    Ahogy növekszik a játékoslétszám, úgy növekszik az új játékosok ID száma is.

h.lajosvilmos, Peszi2, mimi és 14 más kedveli ezt.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én azért hagynám pihenni a Moderátort. Gondolom el tudna képzelni magának nyugodtabb estét.
    A játékos örüljön a tortájának, gondolom minket nem zavar, hogy milyet kapott:)
    A többi játékosnak nem lesz se több, se kevesebb gyertyája:)

Enci67, h.lajosvilmos, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Hahó. Itt a gangon találtam pár fotót. Nem tudni kié?
    [​IMG][​IMG][​IMG]

h.lajosvilmos, Shirkán53, taga1 és 25 más kedveli ezt.
  18. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

No sziasztok elmentem dolgozni legyetek kedvesek ébresszétek fel Apót és énekeljétek ki a sajtot a csőréből :)

h.lajosvilmos, marcsi152, Baby72 és 14 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Dettikém! Ha megkapta volna, már rég feltette volna v most úgy döntött nem foglalkozik tovább vele, ezt is tiszteletben tartjuk és lapozhatunk mi is. Mindenki saját magában lezárhatja ilyen v olyan végkifejlettel:)

Erzsike5110, h.lajosvilmos, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  20. xxBETYARxx

xxBETYARxx Haladó

Szia!!!

Én ezt nem értem,nekem az ID:12266550 és én 2010-9-20 kezdtem a játékot.Szóval kevesebb mint egy hónap alatt,majdnem 10 millióan regisztráltak???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.