Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Kis telhetetlen előbb felhő most meg paszuly ág...

h.lajosvilmos, _Cygnus_, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ázzunk ;).... mert nincs hova tenni a sok kitehetőt:p ...
    Persze az újabbak több tp-t adnak:music: ... de a régiek meg a szívünkhöz nőttek:music: ... Kérünk felhőt:inlove: !

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Lehetve ez akár a VV-ban is xD Nem tudom látta-e valaki a TV-ben a hirdetést:music: vállalkozó szellemű játékosokat keresnek, akik képesek lennének farmot, gazdaságot kialakítani és művelni:)Mit szóltok hozzá, jelentkezzünk?xD:p itt már úgyis kitanultuk a farmerkedés minden fortélyátxD
    Más.... Jó lenne már tudni milyen állatokat kell majd szívecskés napon etetni:) erről nem találtatok valami infót a szomszédokban:music:lehet nem is kell nekünk állatokat beadni ahhoz, csak kijelölnek 3 kedves kis jószágot;) az egyéb hozzávalók viszont lehetnek akár nehezen hozzáférhetők is:music: nem tudom, kevés volt a mosolyunk v csak Jónás bá azt gondolja ideér az a tálca időben és Ő megúszhatja a rejtvény készítést:p

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kiteszem én is amelyik kedves...még ha nem sok tp-is ad:inlove: de a jó tp-seket sem vetem megxD

Szelektíven tetszik olvasni kedves gazdatárs nő...??xD volt már szó róla:D

A macskák romantikus állatok és szeretik a szerelmes levelet.
    Vörös pandák híresek az édességszeretetükről, így süteményekkel etetjük.
    A kecskék nagyon szereti a virágokat.

Utoljára szerkesztett: 5.2.16
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! No hiszen akkor sokan sírva menekülnének az első nap után haza xD xD

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok:)
    Örülnék neki, ha megáznánk:)
    Nekem is tetszik a gyűjteményemben szeretném látni:)

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Akkor Te nem szereted a lábad lógatni

h.lajosvilmos, Dyny, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  8. pormacska1

Igen most is azt teszem ülök egy ágon egy szép hosszú ágon föl-le ...;)

hóóvirág, h.lajosvilmos, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  9. mimi

mimi Fórum elő legendája

Fogadjunk, akkor négyből háromban szupertáp menne. :D

10. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Én már igen, sőt csibéskedtem is egynek!:p
    Igaz, svéd volt, de 89. szintű. Egyébként viszont 1. vagy 2. szintű mentor lehetett, mert hármas fészekaljba kerültem...
    Nyilván itt nagy jelentősége van annak, hogy ki milyen nyelven játszik - amelyik országban kicsi az aktivitás (a játék ismertsége/népszerűsége), kevesebb a mentorjelölt (és kevesebb a magas szintű játékos), ott már lentebbről is be lehet kerülni... Mindenesetre ezek alapján az biztos, hogy nincs általános érvénnyel kőbe vésett limit (már a 40. szinten kívül...;))
    Én szeptember elején, talán a második hullámban kerültem be a rendszerbe, épp talán nem egész 1 nappal az után, hogy 96. szintre léptem. Közelmúltbéli csibés(z)kedéseim során pedig 94. szintű volt a legalacsonyabb mentor, akivel MAGYAR platformon találkoztam.
    Bizony-bizony...
    És szeretném, ha majd tetszene az, amit azon a képernyőmentésen látok...:music:

Csak mert a szőlő már így is "elég savanyú": mióta megtudtam, hogy a szintlépésed illúziójával is csak a rendszer tréfált meg, és hogy így már nem is az elején jársz a 99.-nek, annál csak savanyúbb...xD
    Mindenesetre, komolyabbra fordítva, ezúton IS GRATULA: EZ A NEM SEMMI!:inlove:

Ami meg az előzetes infót illeti: most még nem néztem be az eventes csevegőbe a tapasztalatokért, de én csak akkor fogom sajnálni, ha szupertrágyában is visszaadná azt, amit elnullaperceztem volna (eredetileg 0 szupertrágyával terveztem az eventet, és ilyen szempontból ugye mindegy, az event melyik felén vannak kinn az ólak, a lényeg, hogy a széleken a fákról a vége előtt nem sokkal legyen ki a teljes szükséglet (bár tartok attól, hogy az eventnövénnyel egyszerre az is meglesz:oops:) - mindenesetre ha az össz. felröppenőszükséglet felénél vmennyivel kevesebb sz.trágya kijön ezzel a módszerrel, akkor bizony buktaként kell elszámolnom:wuerg:; próbálni még nem próbáltam, mert még nem tartok ott, de ha az ismertetőbeli videó szerint alakulnak a dolgok, akkor Jónáshoz hasonlóan én sem a cukorkákra fogok koncentrálni - és aki nem élére veszi, hanem nagyságrendileg több kosárkával számol a minimálisan szükségesnél, bizony az mindenki jól teszi, ha a nem a cukorkából termel fölösleget...8))...

----------

A majomkirály-tojás kapcsán: nem nyomta vki félre a képernyőmentést - tényleg 15 FA lesz?!:eek:8) Mondjuk ezzel együtt, nem tudom, mi volt a céljuk vele, azonkívül, hogy az FA-készleteket némileg megcsapolják pusztán egy animáció áruba bocsátásával, "annyival is kevesebb jut másra"-alapon, mert a paraméterei alapján nemhogy semmi extra, de még csak a gyűjtői farmok zömében is max. a menüben lesz a helye - én nem nagyon fejlesztgettem TP-re a Kergémet/Kincsesemet, de már azon sem nagyon akadna hely egy 30 TP/óra/terület tulajdonságú kütyünek (és ellentétben egy normál kitehetővel még egyéb taktikai potenciálja sincs, hisz ez még nem is cserélhető és felhősorra se tehető)...:sleepy:

Ui.: Az nem fordult még meg a fejlesztők fejében, hogy a régebbi fejlesztett kitehetők felhősorra tehetőségét megváltoztassák (most a Karneváli mackó kapcsán lett némileg aktuálissá)? Nagy gyakorlati jelentősége-haszna nem lenne a legtöbb játékos számára, de sztem nem vagyok egyedül, aki egy-két ilyet szívesebben nézne egy felhőpamacson, mint a menüben-.- - csak egy apró "figyelmesség"...:) Hasonlóan van némi következetlenség a cserélhetőségben: van olyan, ami csak összeépítve (pl.: kakukkos kitehetők) és van, ami csak "bontva" (régebbiek) cserélhető: esetleg itt is "rendet lehetne vágni" o_O- szintén nincs különösebb haszna, de "gyűjtői" szempontból némi bosszúságtól megkímélné a felhasználókat...:)

11. szepesej

szepesej Fórumlakó

Én 95 -s szinten vagyok és most lettem mentor.

Baby72, h.lajosvilmos, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

De az nem Te vagy.. hanem Pom-pom;).

Múltkor írtam, hogy kitöltöttem egy tesztet.. az eredményről is írtam. Csak lájkoltad.. pedig az pont erről szólt.
    Egy baj van, a virtuális farmot nem vihetem magammal.. mert ott élőben kell csinálni mindent.;):)

13. pormacska1

Hol ilyen vagyok hol olyan bámulatosan tudom változtatni az alakom ha akarom......

kekmaci75, hóóvirág, Vakarka és 14 más kedveli ezt.
  14. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Szerencsés vagy most leszek 98(kb 10 nap) és csibére csak ara emlékszem amikor én voltam az.:cry:

lovag01, h.lajosvilmos, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  15. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Ez nagyon jó! A nézők pedig sms-ben küldenék befele a farmaranyat! Az ólakat is mi csinálnánk aztán csak lenne belőle valami,igazi titok ól lenne majd lesz belőle valami alapon! Betennénk az ólba /istállóba/2 bikát+ 2 szerelmes üszőt némi nagyon szuper tápot és 5 perc múlva várnánk a csodát! Valószínü csak 12.szintü barna eredményt kapnánk,tehén lepényt! Aztán írhatnánk a panaszkönyvbe,hogy nem ugrott a tenyésztés! Jönne is a válasz,hogy az állatok kevert beadása nem biztosítja az ugrást meg ,hogy jól kitakarítottuk -e előtte az ólat mert ajánlott naponta kitakarítani! o_Oo_O:wuerg::wuerg:xDxD

taga1, brozsa, hóóvirág és 20 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Nem teljesen..;):p. A nézők majd arról szavazhatnak / savazhatnak /, hogy ki milyen jól feji meg a kecskét.. hogyan sikerül elkapni a disznaját a vágáshoz:(. Értem én a játék lényegét, de az én kezeim között egy darab állat sem fog elvérezni. Túlságosan szeretem Őket ahhoz.. inkább vegetáriánus leszek. Őszintén, aki szereti a húst belegondolt az állattartásba? A nagyszüleim anno sokszor vágtak disznót, sosem tudtam végignézni.. mondjuk mire felébredtem, már bepálinkázott a társaságxDxD;).

kekmaci75, hóóvirág, Peszi2 és 24 más kedveli ezt.
  17. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Na ha rajtam múlik akkor az összes állat végelgyengülésben pusztulna el!;):)

Peszi2, lovag01, h.lajosvilmos és 13 más kedveli ezt.
  18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A németek is találgatják milyen névre lesznek elkeresztelve az egerentyűk:D Nekifogtam a találgatásnak....xD
    8-nak kellene lenni:music:kár hogy nincs több kép, el lehetne vele szórakozni:D

mezei egér
    ugró egér
    [​IMG] szakács egér?/séf egér/
    [​IMG]harcos egér?
    [​IMG]űregér? /zűregér/:p
    [​IMG]számítógépes egér?/Informatikus egér/

Utoljára szerkesztett: 5.2.16
  19. Baby72

Nekem Speedy és a kis családtag kell;):).

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Hoztam neked Speedy Gonzalest...:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.