Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Sziasztok:);) Jerry mester is beférhetne a csapatba:[​IMG];)

hóóvirág, Vakarka, emocy91 és 19 más kedveli ezt.
  2. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Hát akkor már ő sem maradhat ki!
    [​IMG] :);)

3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké. Ha harc , hát legyen harc. Ez jó lesz?:p

4. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Még itt van ő is.

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ajjaj, ma itt mindenkinek szó****** volt?:D Alig tudtam mindent végigolvasni, pedig a kosarakat kéne tologassam, mert holnap kiállításra megyek.:D

A Jónás radírját előre sajnálom, ha a napi termést meglátja.:wuerg::D

Most hamut szórok a fejemre, mert láttam ugyan a hozzászólásod, de valahogy a bagolyig nem jutottam el.:(

A férjeddel közösen váltogatjátok most is a sebességet?
    Szerencsére a körforgalomban nem szoktam kamionokkal találkozni, elég az, ha nyílt terepen mögém kerülnek... és mindig mögém kerülnek:oops:... ők sietnek, én meg nem ...
    18 éves koromban hirtelen lefékezett előttünk egy kamion és nem tudtunk megállni.:cry:
    Csak 2 éve van jogosítványom, de ha ezen a munkahelyen nem lenne követelmény a kocsi használata, akkor még ma sem mernék vezetni.
    Mindig csodálom, hogy nő létedre kamiont vezetsz.:)

A Ferrari szeretete azért megmaradt nálam is.:D Köszi!:inlove:
    Nagyon jó volt az írásod és igen, sokunknak ez a második otthona. Gratulálok a nyereményhez és a lájkhoz is.xD
    Nincs új a nap alatt, a Jónás lájkját mindenki nagyra értékeli a Gangon.:D:D

Igen, nagyon sok jó beszámoló született: a Kukac történetén jót nevettem, egy kicsit a kezdeti bénázásaimat juttatta eszembe.:D
    Innen is gratulálok Kukacnak!

Amit napi szinten csinálunk, arra elég nehéz lekicsinylően a "csak" szócskát használni, aki ezt használja, magának sem vallja be, mennyire fontos lett neki a társaság vagy a játék.
    Nem is lenne rossz egy ilyen topic, biztos mindenkinek akadna mesélnivalója.:)
    Gratulálok!:)

Akkor itt 2 személynek kell gratulálni?:p Legfeljebb cserenapon ide-oda adogatjátok a nyereményt.:D:D
    Mindkettőtöknek gratulálok!:)

Kedves Marika, nem az számít, mióta játszol - nagyon kedves, szerethető ember vagy.:inlove:

Olyat nem, amiért érdemes lenne bagolyt röptetni.

Köszönjük és sok-sok ajándékot és jó játékot kívánok Neked is!:)

Szerintem most minden adja a felröppenőt, legalábbis a meseszöveg nem tér ki külön a felröppenőkre.

Nem a játékosok törölték, hanem a moderátor forrás hiányában.
    Minden törölt hozzászólást megindokolnak külön hozzászólásban.
    A játékosok egyszerűen visszamásolták, most már hivatalos forrásból. Ha senki nem tenne be semmit forrás nélkül, akkor nemigen lenne miről pletykáljunk.

Egy telefonos segítséged már van, ha beválasztanak.:D Kecskét fejni ugyan magam helyett sem tudok, de ha vega leszel és bio farmot viszel, akkor összedughatjuk a fejünket.xDxD
    Ezzel nem azt akartam mondani, hogy vega vagyok, csak azt, hogy nálunk még a tyúkot is a férfiak varázsolják konyhakész állapotba... és eszem ágában sincs ezen a jó szokáson változtatni.:wuerg:xDxD

kekmaci75, hóóvirág, Vakarka és 32 más kedveli ezt.
  6. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Tudom hogy a modi töröltette velük, olvastam.....nem baj....Ma játékos kedvemben voltam és visszadobtam a feladónak, oszt jóvanxD nekem így.... nyugodt a lelkiismeretem ;):)

hóóvirág, Vakarka, mimi és 18 más kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Munka mellett ma kosarazni jutott idő, visszafele kezdtem el olvasni, igy jutottam Pharmerhez
    Most be kellett volna nézned a csevegőbe, mert sajnálni fogod:sleepy:

500 körül lőttem el szupertrágyát, 880 jött vissza, és hol van még a vége:music::D

8. gyulagazda45

gyulagazda45 Járnitanuló

Sziasztok Gangosok!
    Én is szeretnék gratulálni a fórumjáték nyerteseinek!
    Bözse! Nagyra értékelem, hogy vetted a fáradságot és megnézted, hogy kik lájkolták az írásodat a fórumjátékon! Bizony nem vagyok már mai gyerek, de próbálom fiatalos lendülettel játszani, ezt a számomra nagyon kellemes elfoglaltságot jelentő játékot. Bizony nem volt egyszerű a számítógép rejtelmeibe belemélyedni, mivel 65 éves voltam amikor először gép előtt ültem! A feleségem segítségének köszönhető, hogy most már egész tűrhetően elboldogulok. A kutyus az avatáromon nem a miénk, csak nagyon hasonló. Törpe tacskónk van, csak világosabb színű mint a képen látható és nagyon szeretjük!
    Neked és a többi gangos játékosnak is sikeres eventet és nagyon sok jó ajándékot kívánok!

kekmaci75, .Sookie69., czutika és 27 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Igen.Én is minden visszajelzést elolvasok.Ha Ő megtisztelt,hogy figyelt rám,ez melengeti ebben a sokszor "hideg" világban picinyke szívem.

alex0824, hóóvirág, iboly54 és 14 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez nagyon jó hír ;)

alex0824, Vakarka, mimi és 6 más kedveli ezt.
  11. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Ha minden igaz akkor ezek a valentin napi díszek.;)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

benedekbobe63, Dyny, -vadocka70- és 23 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Aranyosak :inlove:... Esernyő azaz napernyő van a képen :music:....
    Felhőben is reménykedhetünk ?:p

benedekbobe63, Dyny, alex0824 és 9 más kedveli ezt.
  13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Felhőt nem találtam de még keresgélek.;)

benedekbobe63, Dyny, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  14. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Íííígen...a gyermekkori élmények nagyon meghatározóak tudnak lenni....még jó,hogy nem boroztakxD meg növényeket csépeltekxD...lenne most gond! Lehet,hogy akkor ma hentes lennél,és műszak előtt innál egy snapszotxDxD

Húúúú.......farmosooook!!! Ez a kosarazás naggyon jó! Aki a bahán haladni akar,annak nagyon jó!!! Habzsidőzsi!!! Miért is nem tegnap nullásoztam!! Hát kell nekem dógozni???xDxD Lányok, az életben most az egyszer örüljetek ha kosarat kaptokxDxDxD

Javaslom,hogy aki "kosarazik", az a középtájon mozogjon jobbra-balra a kosárral,a szélén nem érdemes,úgy a leg hatékonyabb(szerintem) . Ahogy a Karneválos kocsi halad,mindig picit előtte,ha elhalad a közepén akkor utánna. Úgy szórja,mintha slagból locsolná az ajikat. Nagyon jó! Én ezt nem is karneválinak,hanem bőségszaru eventnek nevezném! nekem 34 kosárból megvolt a 2500 pont,kaptam a kocsiról 14 aranybanánt,az 5-ön felül,rengeteg baha tp-t,stb! Én még nem is láttam ilyen jó,ajándékdús eventet!!

Utoljára szerkesztett: 6.2.16
    taga1, Dyny, .Sookie69. és 22 más kedveli ezt.
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szép napot mindenkinek!:)

Egy kis márciusi pletyi... érkezik a teliholdhoz kapcsolódó esemény...Tavaszi takarítás néven

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

forrás: # 2772..... # 714

Utoljára szerkesztett: 6.2.16
    Dyny, .Sookie69., Tavirózsa és 26 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Esemény oké ;) De még az előző gazdakörik sincsenek kivégezve ... Vajon abból is kapunk újat ?

Dyny, hóóvirág, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  17. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

15000 db növény 900 felröppenő 30 festék:)

Dyny, Kincső52, Gio és 6 más kedveli ezt.
  18. bbozsi

bbozsi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget!!

19. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Az első szintű tenyészállat a fehér egér lesz mert mindig ilyen ötletgazdagok,remélem tévedni fogok:p

Dyny, alex0824, benedekbobe63 és 16 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Esetleg majd albínónak nevezik :p

Dyny, alex0824, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.