Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. simi1955

simi1955 Haladó

Szia Nóci!
    Bár soha nem írok, de nagyon sokat olvasom az új csevegőt is. Természetesen szavaztam, mert nagyon szeretek itt olvasgatni.
    Tőletek tanultam meg nagyon sok mindent, ezért köszönöm, hogy továbbra is pörgetitek - most már a" gangot" is.

2. htezs

htezs Aktív író

szia kedves Jóónás

nem látsz a gömbödbe olyan lehetőséget ahol megvásárolhatok lennének a party pörgetéses cserepes virágok??????
    mert nekem 200 pörgetésböl kb egyszer probálhattam meg hátha kipörgetem...de nulla siker......

3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Jónás! Nem látod a hosszú távú terveket a virágok kapcsán?
    (Én a BP helyében megszerezhetővé tennék hozzájuk egy paszulyágat valami csábító bónusszal, ami ösztönözné a kedves gazdákat, hogy mindenki meg akarja őket szerezni.)
    Szép hétvégét, Kata

babahalak, gulya69 és PityuGeri kedveli ezt.
  4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem meg epres muffin, nem csak úgy eper.

5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    baby boomról tudni lehet valamit esetleg várható?

6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Annyira tetszik a korallzátony,nekem kell,de rögtön.

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg Jónás a legjobb jós. A külföldi hírszerzők is úgy gondolják, hogy ő az, aki előre tájékoztat és soha nem akar félrevezetni. Az már más kérdés, hogy mi elég sűrűn bemegyünk az erdőbe. xD De azt is meg kell érteni, hogy nem teheti elénk a kész event ismertetőt.
    Ami a mi pletyis csapatunkat illeti, nem tudom, mennyire vagyunk jók. A németek toronymagasan vezettek, igaz, az ő kedvüket most egy picit elrontotta az új moderáció, de jók a spanyolok és lengyelek is. Nagyon sokáig a legjobb hangulat a török pletyiseknél volt, a bolgároknál viszont a legelnézőbbek. :) Azt azért halkan megjegyzem, még akkor is, ha megígértem Csocsónak, hogy ezt nem teszem többé szóvá, a fórumok hangulata a moderátoroktól függ, egy biztos, a mi event csevegőnk évek óta verhetetlen, nálunk már a kezdés előtt születik annyi hozzászólás, mint másoknál az egész event alatt. :) Ami az információt illeti, a lényeget mind egy helyről szerezzük be. Van egy nagyon kedves szlovák játékostársunk, aki emberségből, összefogásból, segítőkészségből mindnyájunknak feladta a leckét. Ha nem ír rám tavaly, amikor abba akartam hagyni a játékot, akkor már nem lennék itt. Az ilyen emberek miatt megéri maradni...hogy ez mit jelent, Neked nem kell elmagyarázzam. :)
    Ami a Rózsika által hozott képeket illeti, ezek a söröskorsó érési fázisai [​IMG] , az első feladat nyereményei lesznek és nagyon kell vigyázzunk, hogy ne szedjük le hamarabb őket. Ez az érésgyorsító felröppenő [​IMG] , ez pedig [​IMG] az igazi felröppenő.
    Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek!

picurka23, k.krisztinka, Fuhur és 12 más kedveli ezt.
  8. adamikmarika

adamikmarika Utánpótlás-írogató

Szia Nóci!
    Még jó, hogy vagy TE nekünk!
    Olyan sok mindent meg tudunk,amit máshonan csak késve tudnánk.
    Bízom benne nem akarod abba hagyni a játékot,Te hozol erőt,biztatást nekünk is.
    Olyan sokat lehet tanulni tőled,csak tudni kell olvasni a mondandót között.
    Köszönöm,hogy vagy Te nekünk.Én is 2010-ben kezdtem a játékot.
    Ritkán irok,inkább olvasni szoktam,és a leirtakból tanulni.
    Kivánok neked még további jó játékot,és hozzál sok-sok híreket.!
    No meg Kata-rzis is ! Kivánok hozzá jó egészséget,vidámságot!
    Üdvözlettel:adamikmarika

gazda5402, Claunyuszi, Gio és 4 más kedveli ezt.
  9. ADARIKA

ADARIKA Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szavazatom le adva!

10. ADAMRIKA

ADAMRIKA Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Remélem meg marad ez a jó kis pletyi topik!
    Szavazatom leadva!

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia!
    Mivel az eventnaptárban szept. 26-30. közöttre igérik a kakukktenyésztést, így akkorra valószínűsíthető.
    Néhány új kakukkról pletykálnak:

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

-vadocka70- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Reméljük, hogy az új kakukkokkal együtt a nyeremények "értéke" is emelkedni fog, nem csak a felhasználandó szupertáp mennyisége. Én eddig mindegyikbe belekezdtem, az ólak és kitehetők meglettek, de egyet sem tudtam teljesen befejezni, sajnos kevés volt hozzá a tápom.
    Örülnék neki, ha a mostaninál nem így lenne.:) Gyöngy

13. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Talán majd a kakukknál. Előbb nem hiszem...

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.9.14
  14. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    sajna én is ekörüli időpontra tenném de azért reménykedek hátha előbb beteszik:)

15. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A kakukktenyésztéses eventtel együtt várd 3 hét múlva!

Szeptember 26. - 30.: Kakukktenyésztés

achmed1122, maryke26 és Marika312 kedveli ezt.
  16. adamikmarika56

adamikmarika56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szavazatom leadva!
    Remélem megmarad ez a topik!
    Sokat lehet tanulni belőle,okosodik a gazda:.

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Remélem ez az előző tenyésztések folytatása lesz! Én mind kettőt befejeztem,de ha újra kell kezdeni,akkor én nem fogok játszani,inkább termelgetek növényeket,mert ez már egy kicsit sok lenne .

Claunyuszi és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én akkor fogok sokkot kapni ha az előző két feladatsorba nem tudok dobálni... pontosabban az előzőbe. Már csak egy maxos kakukk kell és megvan a rózsa ólam, 300 szupitápot már beleöltem, ha az eltűnik, én valakinek lekeverek egy taslit aki nem érdemli meg :eek:

19. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Köszönöm! Főleg egy bizonyos mondatodat! :)
    Én nagyon szeretek az erdőben járni (veletek). Zseniálisan csináltad azt a nagy kirándulást, amikor úgy szetted ki Jónásból az infokat (kakukkos legeleje), hogy az állam leesett. Tanítani kellene kommunikáció szakon. :)

Szóval kényszerültetős event felröpivel és újabb kakukkok várnak ránk.....
    Apropó kakukk: azt is lehet tudni, hogy ezek az új figurák a régiek helyett lesznek, vagy ezek már magasabb szintű tenyészállatnak minősülnek? Mert ha igen, akkor valami igen nagy nyereménynek kell lenni a gazdakör tetején, h ennek kitenyésztésére még olyan őröltek is mint én, szupertápot és FA-t áldozzunk.

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, én is remélem, hogy folytathatjuk azt a két feladatsort is, amit nem tudtunk befejezni, bár nekem inkább az eleje-közepe hiányzik, de nem szeretem a befejezetlen feladatokat. Azt, hogy az előző feladatsor végére egy új sort tennének az új tenyészállatokkal elég nehezen tudom elképzelni, szerintem egy teljesen újat is kapunk, mindenki a kedvére választhat, hogy melyiket csinálja. Remélem, hogy így lesz.
    Kedves PityuGeri remélem nem rajtunk akarod elverni a port, ha mégsem tudjuk folytatni.

PityuGeri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.