Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Nocikám meddig is lehet eljutni dologra a válaszom mivel magamból indulok ki és a verseny szellem akkor tutira de igen nagyon előjönne sokan csak néznének de lehet gondolnák a szint eredményt. Természetesen úgy ami belefér a szabályokban és lehet használni. Lenne nagy verseny az tuti :D meg nem alvás xDxDxD

hóóvirág, genka53, wiktorka17 és 16 más kedveli ezt.
  2. hűha

hűha Junior szaki

Az egérmuskétás javítását megérné, a hibás fordításokban közölni. Teljesen helyénvaló lenne. Mást nem írok, mert felesleges...

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!:)
    Ma is hoztam valamit, Zsuzsanna nevű gazdatársainknak Boldog Névnapot kívánok sok szeretettel:inlove:
    Még mindig keményen küzdök az alkimista műhelyben, de már nem sokáig, mert minden alapanyag készletem kifogyóban vanxD
    A titkosakból most muszáj lesz vásárolnom, az utóbbi 2-t a 10-10 db-ból nem sikerült megszereznem:eek:

hóóvirág, Susie0509, Fadett és 20 más kedveli ezt.
  4. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Érdeklődnék:mikor utazunk a gőzösön?Már lassan el is felejtjük,hogy milyen is volt :(

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 7 más kedveli ezt.
  5. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nyugodtan felejtsd el,állitólag ilyen nem lesz,legalábbis csemetés nem,az állati talán előfordul még

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Nagyon szomorú.Nagyon jó játéknak indult az egész,de már nem igazán a játékról szól,másfele irányul .

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  7. maci0325

maci0325 Fórumprofi

SZiasztok Az lenne a kérdésem hogy mit jelent az hogy 50 százalékkal több csengöpengö mert nagyon rég játszom de ilyet még nem pörgettem ki a kereken . Köszönöm Lázárné

mentorkiller és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A csp-t adó kitehetők 50%-al több csp-t adnak 24 órán keresztül. :)

9. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A kitehetők közül amik csp-t adnak, ilyenkor plusz 50 % -ot adnak aratáskor:)
    Piacra sajnos nem vonatkozik:S

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szia

Ugyan mentor nem vagyok csak szeretnék de készülök rá. :D Csináltam már pár farmot pont azért, hogy megnézzem hogy lehet a legjobban haladni. Készült farmom könnyebb event első napján vagy boomkor vagy random is.
    Szóval ha nincs könnyen teljesíthető event akkor irány a mentorrendszer. (Találkoztam már egy két gangossal is) ;) szóval az együgyüt sosem játszom el mert a céljaink a "mentorral" közösek! Amíg várok a mentorra addig az éttermet kezdem el csinálni mire elérek a 8-9-es szintre van mentor is. Akit dobott a gép írok egy levelet neki hogy egy királyi koszorút vagy cseresznyéset küldjön utánna 10-11-es szintre repülök. Óvoda gazdakörit 1-2-es feladatot megcsinálom tápot piacra (piac függő hogy mennyi idő ez a rész) eladom. a bevételből berta néni kecsketej friss tojás sor stb... ha nyílik a tölgyes tenyészállatokat kiszedni majd 19-es szintnél bodza citrom sárgabarack vásár majd irány dél abból hirtelen 30-ra ugrok begyüjtött tenyészállat eladás majd migrén feladatból kettő és 40-en túl vagyok. ez piactól függően volt hogy 1,5-24 óra közti időt vesz igénybe :) és a száguldáshoz csak egy termék kell egy boom alatt a rekordom péntek 6-tól vasárnap este 10-ig 63 szint volt :)

11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 14 más kedveli ezt.
  12. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

igen, akinek nincs sajtgazdaság a mühelyben már hozzá lehet jutni.

Shirkán53, genka53, mentorkiller és 6 más kedveli ezt.
  13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Március végén / április elején lesz egy event 6 részes gazdaköri feladatsorral, hogy megünnepeljük a Bolondok napját. / 4 növény, 2 malomtermék / fognak kelleni hozzá. Márciusban lesz egy akció Hatita víz. A borz gazdaköri feladatsorhoz pedig szükség lesz: hattyúra, tatura ..

forrás

14. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

lesz teliholdas event tavaszi nagytakarítással is :music:

15. Baby72

Az is lesz márciusban, csak arról már volt szó. Farmbontós eventnek ígérkezik;):).

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Na ja, amikor nagytakarítás van szétkapunk mindent xD

Shirkán53, genka53, mentorkiller és 14 más kedveli ezt.
  17. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Ha valaki megmondaná nekem, hogy mi az a somvirág és a Huang pi, ami az új gazdaköri feladatban szerepel, nagyon hálás lennék. A tájékoztatóban nincs erre magyarázat.

mentorkiller kedveli ezt.
  18. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Nemrég beszélgettünk a tavaszi nagytakarítás eventről, de aztán abbamaradt, mert nem érintette a mostani teliholdast.
    Azt már tudjuk, hogy rémnövények nem kellenek majd, és farmbontós lesz, meg hogy kell a pajtából is "maradék" növény. De vajon melyik?? Jó lenne egy kis rejtvény hétvégére :music::music:, és akkor tenyésztés közben lehetne kicsit rákészülni erre is. Persze, hacsak a kettő között nem lesz másik event.....

hóóvirág, bogisaci60, genka53 és 17 más kedveli ezt.
  19. Baby72

20. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Szia! Ma 18 órától kezdődik az új titokfa akció, abban lesznek ezek az új fa lehetőségek :)

genka53, mentorkiller, wiktorka17 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.