Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Szia!
    Az play áruházból töltsd le a Puffin böngészőt, beépitett flash van benne és kiválóan lehet vele farmozni. Én is azt használom külföldön telefonon. :)

Kukackukac, Fatther, Boccio71 és 17 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pontosítsunk egy kicsit, nehogy téves következtetést vonjon le valaki.:)
    A hír forrása tudja, hogy minden egyes fórum és rajongói lap az ő híreit használja. Beteszi a híreket és pillanatok alatt végig fut mindenhol.:D Ha nem a román fórumjátékkal lettünk volna elfoglalva, akkor már az este észrevettük volna a márciusi előzetest.

D-nél egyáltalán nem okoz lelki törést, hogy a magyarokhoz is eljutnak a hírei... legalábbis az évek során én még sosem láttam egyetlenegy bejegyzést sem tőle, ami erre utalna.

A Jónás tollaira vigyázunk, de köszönjük az aggódásod, nagyon kedves vagy!:)

Gratulálok, csak így tovább!:)

A Zsuzsáknak, Zsuzsannáknak boldog névnapot kívánok!:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.16
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jöttem ahogy csak tudtam:DMost meg nem győzöm kapkodni a fejem....annyi minden történt màsfél hét alatt:po_O

hóóvirág, Kukackukac, iboly54 és 20 más kedveli ezt.
  4. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Kukackukac, iboly54, marcsi152 és 17 más kedveli ezt.
  5. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Rejtvényeket én szoktam feladni, ne cseréljünk szerepeket :D

Miről van szó pontosan?

6. JósJónás

Szia!

Amikor a témában megszületik a hivatalos közlemény az esemény időpontjáról, akkor a régi bejegyzés a naptárban törlésre kerül, majd egy új kerül be ami már kattintható lesz. Ez minden egyes alkalommal így történik a hivatalos bejelentést követően.

hóóvirág, Kukackukac, OJani és 15 más kedveli ezt.
  7. Bözse

Bözse Rutinos

Mások is javasolták már Neked a Puffint, én csak azt tudom ehhez hozzátenni, hogy annak van ingyenes verziója is. Nekem az van fenn már kb 1 éve, igaz nem androidon, hanem iOS-on játszom vele. Ha nem boldogulsz Magad a telepítéssel, akkor érdemes a szolgáltatód ügyfélszolgálatán segítséget kérned hozzá. Sok sikert!

Isten éltessen mindent Zsuzsit! Külön kiemelném a Zsuzsik közül kedves szomszimat Susie0509-et és nemzsut. A szülinaposok se maradjanak ki: ma Anita219, tegnap juliannakoczkas töltötte be a 18-at. Puszka és ölelés az Ünnepelteknek!

8. JósJónás

Üdvözletem Kedves Barátaim!

A radírpók időnként behunyja szemét olyan dolgok kitárgyalása felett ami sok játékost érinthet, és nem igazán van alkalmas hely a megbeszélésre a fórum más területén. Azonban a fejlődési tippek megosztására ez nem érvényes, hiszen ennek kijelölt helye van. Kéretik a továbbiakban ott folytatni a fejlődési tippek ismertetését.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/page-88#post-447922
    Köszönöm.

9. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Csak félve merem ide írni :oops: nem baj, mi megfejtünk mindent... ha Nóci ad fel, azt is :) mert mindig elragadtatjuk magunkat. ;)
    Mint az előbb is. Bocsánatot kérünk a nem ide való témákért! :p:p

Kukackukac, dalmata10, Hermione72 és 14 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Baby itt azt mondta, hogy márciusban juhot és kacsát tenyésztünk. A tenyésztős eventről megjelent képeken kacsa, pulyka, kecske, tyúk, juh, disznó látható.
    A lengyelek fák által adott felröppenőről, sőt tenyésztett kutyáról is beszélnek az event kapcsán. Azért kérdeztelek az előbb a tenyészállatokról.
    Megjegyzem, nekem a felröppenő sem világos.
    A képen faág van, lehet csak félrefordítás, hogy a fák adják a felröppenőt.

hóóvirág, Kukackukac, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  11. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Minden Zsuzsinak, Zsuzsának, és Zsuzsannának boldog névnapot kívánok!

Kukackukac, Zsu-muci, Susie0509 és 11 más kedveli ezt.
  12. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Boldog névnapot a Zsuzsáknak!

Kukackukac, Zsu-muci, Susie0509 és 10 más kedveli ezt.
  13. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Csatlakozom én is, boldog névnapot kívánok a Zsuzsannáknak, szomszédaim között többen is vannak.

Kukackukac, Zsu-muci, Susie0509 és 10 más kedveli ezt.
  14. Nahla83

Nahla83 Utánpótlás-írogató

Ha én ezt tudtam volna míg működött a tabom :) de ez az én szerencsém,mire megtudom hogyan tudnék farmozni rajta elkezd haldokolni :)

Kukackukac, -Mayacska85-, -orgona- és 6 más kedveli ezt.
  15. JósJónás

Szia!

Ez tipikusan a nem zörög a haraszt esete;)
    A fáknak lesz szerepük, a képek jobban stimmelnek a szövegnél, de az egésznek nincs jelentősége, nem igazán van lehetőség (és ok sem) a nagy készülődésre 8)... mármint ami a tenyészállatokat illeti. Azért lesz egy kis csavar a dologban, mégis be tudjanak vadászni a pajtából egy kis ezt meg azt:);)

Utoljára szerkesztett: 19.2.16
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia. Nem tudná -e maga esetleg azt is tanácsolni , hogy aki boldog névnapot akar kívánni , az az aláírásába tegye esetleg? :p
    A manók eljövendőbeli receptje hatással lesz valamire?

Utoljára szerkesztett: 19.2.16
    hóóvirág, Kukackukac, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Èpp az imént olvastam valamelyik külföldi fórumon a márciusi juh és kacsatenyésztési tippeket ;) ki is vannak akadva rajta...hogy már megint?! :p
    Azt is pletykálják, jön egy event bolondok napjára március végén...de április 1-re tuti itt lesz xD

18. JósJónás

Szia!

Jó ötlet, egy baj van vele: ha valaki nem ír, az aláírása sem fog látszani.
    Persze ez nálad nem jelent gondot, hiszen feltűnési viszketegség címszónál te szerepelsz a Vikiben :) :D
    De valóban elegendő lenne, ha egy személy köszöntené a név/születésnapost mindenki nevében:)

taga1, hóóvirág, Shirkán53 és 39 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Köszönöm szépen őszinte válaszát.:)
    Mint Jós , biztos fáradt lehet , hogy több ezer jóslat kering a fejében , és idejében rá kell jönnie , hogy mikor derül ki , hogy melyik a helyes jóslat.:)

hóóvirág, Kukackukac, zit67 és 9 más kedveli ezt.
  20. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Te nagyon zizi vagy xDxDxD Mindig feltartod, a szomszédban meg nem kapunk választ:(:(
    Beléd fáradtam, el kell mennem aludni :)

hóóvirág, Kukackukac, iboly54 és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.