Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gyöngy!

Köszönöm :inlove:Neked is.... :DTermészetesen, ha lesznek hîrek...én készen állok :)

2. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Bocsi Jónás, kicsit off leszek... Kérdezném a többiektől, hogy nálatok működik a FA rendelés bankkártyával?
    És ami nem off: A tavaszi nagytakarítást én is várom (nem úgy, mint a VV-ben), ha az előző tendencia folytatódik, jó kis ajik lehetnek!

Bözse, Tavirózsa, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Hitelkártyás van vagy paypal / mögé beállított bankkártya / melyik nem működött? Délelőtt paypallal vásároltam farmaranyat minden gond nélkül.

Tavirózsa, Peszi2, steve223 és 10 más kedveli ezt.
  4. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Egyáltalán nem haragszom, sőt köszönöm a válaszodat - és hogy megtörted vele a csendet: ugyanis nem feszültséget szítani akarok!!!:inlove:
    Nagyjából én is ezt tapasztaltam, és alapvetően ez jó is így.
    De ettől függetlenül szerettem volna, ha Jónás is föloldja az ellentmondást: mert ott azért betű betűvel ütközik, és az már más, mint amikor csak vminek az elmosódott határán táncolunk...;)
    Ebben meg abszolút egyetértünk. Az előző (törölt) hsz-emben emellett is kiálltam, és - amint az [Lacko] idézetében is látható, én is azt szorgalmaztam: hagyjuk magunk mögött az elmúlt hetet!8):music:
    Ezt a minősítést pedig, ha megengeded, magamra vettem, és nagyon jólesik!:D

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nekem is simán és azonnal megküldték az aranyat.

Peszi2, genka53, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Már át kell öltöznöm a nyári ruhámba mert itt mindig - very take:wuerg:;) ebben a korban meg ez már eléggé meredek.xDxD

7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Az aktuális mezsgyét a következő hsz-ben taglaltam:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.12592/page-437#post-322177

Azért, hogy többet ne kelljen keresgélned, betettem az aláírásomba.

Egy gyors kérdésem lenne: a másik oldalon felszólítod azokat a felhasználókat az írásuk törlésére, akik negatív megjegyzést tesznek az itteni játékosokra, moderátorokra, rám, Bigpointra, stb?
    Csak azért kérdezlek téged, mert amott még az olvasásért is örökös kitiltás jár mint bizonyára te is tudod, ha valakinek ellenkező véleménye van valamiről. (Nehogy véletlenül leírja, megelőzik a gondokat.)

8. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
    Peszi2, steve223, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, ma is rendeltem bankkártyával, évek óta használom és soha semmilyen problémám nem volt még ezzel.

steve223, genka53, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nálunk még be van gyújtva :wuerg: De tavasz van már a szívembe....
    Ja , és Jónás válaszára [​IMG] annyit tudok mondani : Ba Dum Tsss:inlove::p

Peszi2, genka53, dalmata10 és 9 más kedveli ezt.
  11. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

:) Éppen akartam írni, hogy ha még sokáig ott ücsörögsz a hóesésben a kis haspólódban, meglevesedik az orrod xD
    Pont Jónás bannere fölött olvastam a piros betűst és neked akartam írni, hogy abban szerintem minden benne van.
    De látom most írt az előbb. Én azt hittem az eddig is ott volt, csak én nem vettem észre :music:
    Talán mégsem vagyok olyan figyelmetlen, ha most egyből feltűnt és rákattantam, hogy elolvassam :p:p

hóóvirág, Peszi2, steve223 és 13 más kedveli ezt.
  12. progabi

progabi Fórum biztosa

Sima Maestro bankkártya, tegnap még vásároltam vele. Sajnos -East17- sem tudott segíteni. :(
    Most töröltem az adataimat, újra beírtam mindent, de ezt adja:
    http://kepfeltoltes.hu/160220/sikertelen_rendel_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Akkor nem veszek több titokfát...

Utoljára szerkesztett: 20.2.16
    Peszi2, steve223, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Előre is elnézést kérek, nem értem mi az, hogy kétkapura játszik? Azért kérdezem, mert én ide is járok olvasni, meg még vagy 4-5 topikba, és ha van valami akkor itt is ott is hozzászólok. Nem szeretnék bármi etikai vétséget elkövetni,mindig tiszteletben tartom a játékostársaim véleményét.
    Nyugtassatok meg!
    Szép estét!

14. Baby72

Privátban megválaszolom.

Peszi2, genka53, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Légyszi. nekem is? Kezdem elveszteni a fonalat.:p

genka53, dalmata10, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sajnálom, igaz nem tudom mi baj volt, de azért remélem megoldódik a problémád:)

genka53, dalmata10, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Baby ! ez engem is érdekelne, mert be szoktam nézni más topikba is és hozzá is szólok. Ez már két-kapura játszás ?

genka53, Pharmer500#2, dalmata10 és 7 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Nem. Teljesen másról van szó. Jó helyen vagy Marikám;).
    Te itt jól viselkedj, ennyi a feladatod;):inlove:. A csibefasírtod merre mászkál?;):)

hóóvirág, -Mayacska85-, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

OK, ez korrekt, ez vmennyit fölold a két idézett passzus közt feszülő ellentétből. KÖSZÖNÖM
    Egyedül azt nem értem, hogy miért töröltél kétszer is, amikor ennyit kellett volna csak tenni - konkrét és semleges kérdésre, konkrét és semleges válasz...:(
    Mondjuk a bicikliző medvét leszámítva, aminek persze nyilván van érzelmi töltete, kinek így, kinek úgy. De kívülről nézve, elvonatkoztatva ide-oda-hovatartozásomtól, kezdő játékosként betévedve, akár így, akár úgy, az lenne a benyomásom, hogy "betű szerint" az sem lenne ide való...:p
    Törlésre nem. Hisz nincs rá semmiféle jogalapom.
    De ha olvas(hat)nál odaát (hogy miért a "(hat)", az messzire visz, de nem is ide tartozik), tudnád, hogy az elmúlt hónapokban és napokban mennyi-mennyi konfliktust vállaltam (és vállalok) föl az itteniek és - ha már itt tartunk - konkrétan a Te személyed védelmében is!8)
    Vagyis rosszul fogalmazok: nem az itteniek vagy a Te védelmedben, hanem bizonyos elvek és bizonyos standardok védelmében - tulajdonképpen erre tettem egy kísérletet itt is, a törölt két hsz-emben...:music: - Mert olyan jó lenne, ha mindkét helyen érvényesülnének (és, szubjektív ítéletem szerint, jelenleg egyik helyen sem érvényesülnek maradéktalanul)...:(

Ha Számodra kielégítő volt a válaszom, ill. Részedről nem maradtak nyitott kérdések, akkor részemről az elmúlt hét esetei kapcsán nem fogom forszírozni a továbbiakban ezt a vonalat - ezt csak azért írom, hogy amiatt ne legyen törölve, mert azt a benyomást keltheti, hogy még "lovagolni" akarok rajta a továbbiakban...:)

ÜDV: Pharmer:)

20. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

:) Pedig te mindig itt vagy! Top-on kellene lenned percről-percre! ;)
    Én meg már semmit sem értek :sleepy: Ugyanis csak ide járok meg max. az eventes csevegőkbe :)
    és szólni is szoktam, mert nem tudom megállni :p:p Akkor most mi van...? :music::oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.