Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Kukori.és.Kotkoda, Fatther, mimi és 12 más kedveli ezt.
  2. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A sárga margaréta...vagy valami horror napraforgó viràg,:oops:amilyen még nincs nekünk. Gondolom az lesz az event növényünk? :music:

missuzy_53, mimi, -Mayacska85- és 15 más kedveli ezt.
  3. Baby72

A mai napom horror volt:cry:aztán meg, a szélmalomharc az egészségügyi dolgozókkal:sleepy:. Kell nekem ez a margaréta vagy napraforgó eventgaznak vagy mi a szösz.. tudom a szösz, a mösz ikertestvére;)xDxD.

Fatther, hóóvirág, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, az OK, hogy próbálod magad hasznossá tenni, és infót szerezni, ügyes voltál, de itt meg kellett volna állnod és nem nekiállni a lengyelekkel kokettálni. Egy percig sem gondolhatod komolyan, hogy Nóci ezt azért írta, mert te hoztad azt az infót. Emellett mindig vigyáznunk kell a saját renoménkra is, ideértve az össz magyarságot, s nem utolsó sorban Jónásunkra is gondolni kell, mert nem szabad adnunk más nemzetiségű fórumok részére támadási felületet. Emlékezz rá, amikor tavaly majdnem "véradást" kellett szervezni. Nóci a te érdekedben is figyelmeztetett téged, (nem hiába törölte a lengyel modi a hsz-det), az én olvasatomban inkább óvón rótt meg. Remélem nem fogalmaztam sértőn, mert nem bántani akartalak a hozzászólásommal, csak egyrészt békepárti vagyok, másrészt játszani, és nem egymást bántani vagyunk itt. :inlove:

Coff66, PocsékFarmer, marcsi152 és 31 más kedveli ezt.
  5. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Neked ezek után màr....nem kell még horror növény is :Dilyenek ezek az eü dolgozók:inlove:

mimi, -Mayacska85-, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az információszerzésnek nem az a módja, hogy kicsi farmról felmegy valaki kötekedni. Az is ízléstelen, ha a magyar fórumon kötekszik valaki frissen regisztrált farmról, de ha ezt külföldi fórumon teszi, az már bunkóság.
    Azzal hogy azt mondtad, a magyar fórumon már régen tudjuk az event kellékeket bajba sodortál bennünket.
    A lengyel jós azonnal be is tette a képet. Csodálkoznék rajta, ha nem ezek kellenének az eventhez.

Igen, az lesz.:) Misztikus napraforgónak fordítottam, a felröppenőt viszont nem tudom lefordítani magyarra, a kísérteties kütyü nagyon sántít.:oops::D

Utoljára szerkesztett: 23.2.16
  7. LBetti

LBetti Fórumgróf

wiktorka17, -orgona-, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  8. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Megjöttek a mentorpontjaim!! :)

wiktorka17, -orgona-, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha már elmondtad 10%-át amit írtam , hagy mondjam el hogy történt .
    Felmentem oda és szépen google fordítóval megkérdeztem , hogy mi kell a következő eventbe.
    Erre azt a válszat kaptam a moderátortól , amit le tudtam fordítani , hogy a Jós még titkolja
    Erre kérdeztem , hogy akkor mi lesz a következő tenyészállat.
    Erre mondta , hogy ilyen információról még nem hallott ezért nem tudják
    Erre belinkeltem nekik azt a hógömböt amiben a rengeteg állat van
    Erre a moderátor megkérdezte hogy mért a google fordítóval fordítok
    Erre mondtam , hogy magyarországról írok
    Ekkor kezdődtek a bajok
    Erre írta , hogy szabálytalanul linkeltem be valamit
    Erre visszakérdeztem , hogy mit.
    Erre megint a szabályokkal riogatott.
    Erre írtam neki , hogy kár a gőzért , mert mi már előrébb járunk , és tudunk mindent.
    Erre ő belinkelte nekem az egész lengyel szabályt.
    Erre én leléptem
    Csak segíteni akartam nektek. Olyan baj , hogy az füllentettem , hogy mi már tudunk mindent?
    Ja és nem kötekedtem .
    Nem friss annyira az a farm , 20. szinten vagyok rajta.

10. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Erre én azt mondom, mire is figyelmeztettelek...?;) Tudtam, hogy csúszik az a banánhéj :wuerg:
    Erre idejönnek, ezt lefordítják, kiderül hogy te voltál...:wuerg::wuerg::DxD

11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jajjj....remélem a szóf......sási kényszeredből nem lesz nagyobb galiba 8):music: csendben is lehet más fórumokon hîrt szerezni :p egyébként láttam mit îrtál ...óóó... egek! o_OMata Hari tanîthatott volna egy kicsit :p

Coff66, PocsékFarmer, marcsi152 és 21 más kedveli ezt.
  12. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Nem süthetsz több tortát...:( ez már biztos :p
    De jobban járunk ha itt maradsz velünk ;) Legközelebb ha uncsizol, írj nekünk baglyot inkább :):D

PocsékFarmer, marcsi152, Fatther és 21 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Mondom ne forszîrozd már....menj és radîrozz...

marcsi152, hóóvirág, -orgona- és 16 más kedveli ezt.
  14. xxBETYARxx

xxBETYARxx Haladó

Jönnek majd a külföldiek xDxD

marcsi152, -orgona-, missuzy_53 és 12 más kedveli ezt.
  15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Egyedül megoldom már tervet is csináltam hogy mit hogyan.
    Jelen esetben a legjobb megoldás ha FA-ért szupertápot veszek a tenyészállatokat mindig el lehet adni jó áron.
    A party pörgetés szerintem drága nem éri meg.

wiktorka17, -orgona-, missuzy_53 és 14 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most nem tudom, mit mondjak erre.
    Sajnos stimmel, amit mondtál, még ha nem is láttam mindent...
    Eszembe sem jutott, hogy komolyan mondod, hogy a lengyel fórumon társalogsz.
    Még meg is dicsértelek... amikor viszont megláttam, miket írtál a lengyel fórumra, azt hittem leesek a székről.
    Mi kínlódunk itt a cinegézéssel, neked meg sikerült mindent elronts.:cry:
    Mellesleg nem mondtál igazat, mert nem tudtuk a hozzávalókat, csak azt, hogy nem kell sok semmiből.

Coff66, .Sookie69., Pharmer500#2 és 27 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Amit itt leîrt abban igazat mondott ...ott nem mondott igazat. :cry:

18. Baby72

Mi az Atya Úristent művelsz már megint? Szette-vette teremtette:wuerg::(. Még erről a farmodról is ki fognak tiltani oszt jól kinézel.. de lehet, hogy ki is esel.o_Oo_O

Nem járkálunk át külföldi fórumokra vért szívni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.16
  19. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Na, még ez hiányozna...o_Oo_O

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Inkább már ne fokozd ....Ha magyarul îrsz azt is törölni fogják

hóóvirág, -orgona-, iboly54 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.