Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Véleményem szerint 2 és 4;)vagy három xD

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Legyen akkor 2 ;) Most melyik eventről is beszélgetünk? A márciusi tenyésztősről? :p

3. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Sziasztok!
    Gondolkodtam azon amit Cygnus gazda írt, a húsvéti eventtel kapcsolatban, igen, igaz, hogy nem minden országban katolikus ünnep, és nem így ünnepelik stb..
    de a Halloween event is minden évben megvan rendezve, holott mi nem ünnepeljük, mivel nálunk nem Halloween, hanem halottaknapja van. Nem tudom, én őszintén remélem, hogy
    De jó képek, ez olyan horror-os hangulató, milyen eventhez fog kapcsolódni ?

4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Igen arról ;):p:D

pormacska1, Peszi2, _Cygnus_ és 11 más kedveli ezt.
  5. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Állítások szerint egy teliholdas eventhez kapcsolódnak.
    De olyan képek, hogy lehet inkább Halloween-esek.;):)

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Már alig várom, hogy mit fog kitalálni a Vezérünk a Bahára? Biztos nagyot fog szólni. :);). Addig is türelmesen és szorgosan gyűjtögetjük az AB-kat, mert biztos, hogy megvolt az oka a Karneváli bőkezűségnek :D:inlove:.

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A produceri levélben van, olvasd el. Elnapolták a korallt és helyette lesz valami. Lehet hogy gazdaköri, nem tudjuk.
    Rendben, majd indigóval írom és adok egy másolatot. xD
    Szerintem simogassuk meg minden nap a banán mennyiségünket mert nem sokáig fogjuk látni. :) Én is félek hogy valami nagy horderejű valamit találtak ki.

8. pázyitviola1

pázyitviola1 Fórum-zöldfülű

Megtaláltam végre a Gangot , azért 2 napig biztosan bócorogtam , mire csibe létemre idetaláltam :)

iboly54, jógazda76, tewo és 35 más kedveli ezt.
  9. ruglikata

ruglikata Járnitanuló

Szia! Én is csak nemrég bukkantam rá, eddig nem is tudtam, hogy lehet pletykálni, az eventismertetőket is csak egy farmos oldalról nézegettem eddig, de örülök, hogy rátaláltam, és hogy ennyiféle olvasni való van itt a fórumon. Bár én már nem vagyok mai csirke, 5 éve játszom.

iboly54, Magdusnéne, Marika312 és 20 más kedveli ezt.
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Az a lényeg hogy idetaláltál :D Gyere legközelebb is....akkor már könnyen idetalálsz ;)

11. genka53

Szia, na látod, megcsinálni én sem tudnám, ezért vettem neki egyet olyan tortát, amilyent kért :D.
    Tenyésztés: ha jól jegyzeteltem kacsa és juh (én is füzetben vezetem a fontos infókat xD, olcsóbb, mint a Cavinton ;)xD).
    ÉÉÉÉÉS a legvégére hagytam a fő hírt, (mert közben lestem az órát, mikor arathatok) és sikerült, 98. lettem! :D:D:D:inlove::inlove::inlove:
    Most már csak 86.712.825 TP kell a 99.-hez ;) xD. Hurrá:D:D:D Gatyát fölkötni! :D:inlove:

12. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 24.2.16
    hóóvirág, steve223, wiktorka17 és 22 más kedveli ezt.
  13. SenseiZen

SenseiZen Fórum ismerője

.Sookie69., iboly54, steve223 és 22 más kedveli ezt.
  14. genka53

Mindenki más-más tempóban, lehetőségekkel, időbeosztással, körülmények között - stb. játszik. :) Ha úgy érzed jól állsz, akkor az a jó, ha úgy gondolod, hogy le vagy maradva, fel kell tenned a kérdést: mihez képest xD? Vagy min kell (v. tudsz-e, ill. akarsz-e) változtatni? Melyik élvezzen prioritást a TP vagy a CSP, avagy mindkettőt egyidejűleg akarod fejleszteni? :);) Egy a fontos: a játék maga. Ha ez örömöt és kikapcsolódást nyújt, akkor már megérte, a többi másodlagos. :):D:inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.2.16
    5sör, .Sookie69., hóóvirág és 28 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszöntünk!
    Még nem is tudod igazán,milyen jó helyre találtál.

steve223, _Cygnus_, wiktorka17 és 12 más kedveli ezt.
  16. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Nagyon remélem,hogy az elnapolt korallszigetet nem egy laza gazdakörivel helyettesítik ki...az csúnya lenne...o_O Én viszont várom azt a "nagy horderejű" dolgot,mert azokból mostanság igen kevés volt. Tehát ezt a feladatra értem. Megromlik a sok banánom:cry:xD Nekem csak ez a naaaagy csend a gyanús....Jónásunk sem igen tekintget a gömbjébe.... Vagy csak titkolja amit ott lát?? Csak nem!!!;) A márciusi event naptár sincs még kiírva... Naaaagy a csend....síri csend.... Gondolom Babyból ez hozta ki az urnafal gondolatátxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
    hóóvirág, iboly54, steve223 és 19 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Még csak 25.-e van, hová ez a nagy sietség? Majd lesz eventnaptár is, ahogy szokott lenni. Mostanában volt annyi event ,event hátán ,hogy személy szerint én örülök egy kis nyuginak. A banánjaimat sem féltem, hogy megromlik, majd csak kezdünk vele valamit. Nem attól kell félj, amit van, hanem amid nincs. Pl. én most jól elszrakozgatok az új alkimista gyorsítókkal , meg a virágos és a zöldséges felhőkkel, egész jó kis érésidőket lehet kihozni velük.;):)

Enci67, hóóvirág, iboly54 és 18 más kedveli ezt.
  18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

19. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Szia Baby!

Egyszerre kezdődnek minden országban az eventek és az események?

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Igen, központilag meghatározott időben.:)

hóóvirág, iboly54, genka53 és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.