Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

szia igen egyszerre kezdődik :)

2. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszokat.:D

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szeretném kérdezni, hogy egyszer már valahol olvastam egy sajttal kapcsolatos eventet. Végignéztem a fórumot, de nem találom, valaki tudna segíteni, legalább annyit hol keressem.
    Köszönöm

genka53, h.lajosvilmos, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Az nem event lesz, hanem állandó gazdaköri feladatsor. A héten várható a gazdakörbe az érkezése.

Forrás

A tenyésztések alkalmával a már megszokott két állandó gazdaköri küldetés a későbbiek folyamán lesz elérhető!
    Várhatóan: 2016. február 28. (vasárnap) 14:00 óra
    [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 25.2.16
    Kincső52, hóóvirág, iboly54 és 24 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sajnos én nem ilyen irányban nyomulok. Én az eventes gazokon kívül már egy éve nem termeltem növényt..... Tudom,nem csak én játszom,de ahogy anno mondták,megpróbálják a szintek közti különbséget figyelembe venni,ezt meg is tették szerintem (pl:felrepik). Ez az alkimista módosítás tényleg jó,de nagyon a növényekre van ráhangolva,(várjuk hozzá az ígért recepteket,hátha...),de aki magasabb szinten van,vagy nem a növényekkel játszik,annak bizony ez nem sok változást hozott eddig... Ha egy kicsit számol valaki,akkor rájön,nem is olyan nagyon éri meg megvenni PL: Vegyük a paprikát,ez 6 órás zöldség ugye,amit le lehet redukálni vízzel,meg a pl:bölcsesség eszenciával(-6%),tehát a bónusz ideje alatt mondjuk aratsz 2X. Most a piacomon a parika alja 65,a bölcs.eszencia alja 85.000. Tehát a letermelt paprikából (ami a legmagasabb zöli) kell 1300db +10% adó az a bónusz ára.((2x188x3=2256-ot tudsz letermelni) Megéri venni a bölcs.eszenciát???? Akkor termelni??? Vegyük az ólakat. Számold ki,mennyi pl majmot termelsz le kb 8 óra alatt? 160-at! Nálam most a piaci alja 1100, mínusz az adó. Tisztán,költségek levonásával..... nem boncolgatom tovább. Én ezt a bónuszt csak kiragadtam példaképpen,de lehet,más bónusz jobban megéri,nem kizárt.:)

hóóvirág, iboly54, steve223 és 16 más kedveli ezt.
  6. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Baby, gondoltam, hogy rád számíthatok, Isten tartsa meg jó szokásod.
    Legyen szép napotok!

7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Ez nem pletyka, csak egy gondolat. Mindig nézem a gazdaköri küldetéseket és nekem úgy hiányoznak belőle, hogy adjanak valami maradandót. Régen voltak azok a hosszú feladatsorok, és a végén kaptunk egy kitehetőt, vagy legalábbis egy matricát, vagy ilyesmit. Tudom, azok a kitehetők nem érnek szinte semmit, de számomra azért erkölcsi értékük van. Mégha nem is teszem ki őket, akkor is jó érzés, hogy megdolgoztam értük. Gondolok itt ilyen "Mesterpékség" és társai kitehetőkre. Számomra ezek voltak a motiválóak a régi feladatokban. Persze, a szupitáp sokkal hasznosabb, és jobban kell, de azért néha betehetnének egy-egy ilyen maradandó emléket is a feladatok végére. Mondjuk egy Homokművész utolsó feladatába beleférhetett volna egy értékálló emlék.
    Na mindegy, csak gondoltam, ha leírom, hamarabb meghallja valaki, mintha csak a fejemben kószál a gondolat. :)

hóóvirág, iboly54, steve223 és 24 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nagyon leragadtál a bahamás növényeknél szerintem. Nézd meg a hoszabb érésidejü züldségeket, virágokat, gabona és egyéb féléket menniybe is kerülnek a piacon. persze nem mindenki játszik egyformán, van aki állatozik, van aki növényeket ültet és van aki kütyüket tart a farmon. Pl nálam a szigeten csak fák vannak, rég ki van váltva minden kamrám s minden ami a kamrákba található. Viszont a rendes farmterületen én bizony ültetgetek, van amikor mindenütt ólak és fák vannak. Pl. én magamnak termelem az érésgyorsítókat, mint minden egyéb mást is, eladni meg csak akkor adom, amikor megéri eladni. Viszont hogy nincs minden héten event, annak kifejezetten örülök, mert nem mindenki tud, 3-4 óránként aratgatni. Amikor ilyen "üresjárat" van, gondolom mindenki megtalálja a magának való kihívást a játékban. :)

9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Cygnus írta:
    "Nem elírás: a Chatity: water egy amerikai non-profit szervezet, melynek célja tiszta, biztonságos ivóvízhez juttatni a fejlődő országok lakosságát. A BP lehet ezzel az adománygyűjtő szervezettel fog együtt dolgozni.
    Ha igazak a pletykák, akkor most Afrikában fognak kutat építeni.

A víz világnapja alkalmából (március 22) ismét eventet rendeznek mézdinnyével, szívószál felröppenővel és az event alatti adománygyűjtési akció keretén belül vásárolhatjuk meg a felhősort és 3 kitehetőt."

Kedves Nóci!
    Nézd meg a kedvemért, hogy mi a Farmeramával együttműködő vízügyi szervezet neve! Chatity Water - ahogy te állítod - , vagy Charity Water ahogy én gondolom. Jó játékot!

10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jajj,...már no.... îgy is tudjuk miről van szó ;) két betűt meg könnyü elütni....hiszen egymás mellett vannak.8)

11. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ha jól számoltam 391 sajt kell.

12. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! 385 db. kell. 6-ot el tudsz adni. ;)

iboly54, genka53, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
  13. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok szia!Te gondolod helyesen CharityWater a neve a vízügyi szervezetnek.:)

hóóvirág, steve223, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  14. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Ajajjj! Ettől féltem, akkor még dolgozhatnak a sajtgyáriak!:D

genka53, mimi, h.lajosvilmos és 9 más kedveli ezt.
  15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Kicsit hadd dicsekedjek: végre 100-as lettem,bónuszként a keréktől megkaptam végre-végre a madárpagodát,szóval jó nap volt.

Coff66, zoldliget, .Sookie69. és 59 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Lemaradtam a csere napról :(
    -Magamon kívül voltam ...:oops:

Ha kérhetnék egy baglyot .... Arról mi kell a közeljövőben ... - mert olvasni sincs energiám :(:wuerg:

genka53, mimi, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  17. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Áthoztalak ide!

Nagyon sok ilyen dolog van, ami "egyszer" volt és "DE JÓ LENNE MÉGEGYSZER"
    - nublon átalakító
    - volt egy feladat, ahol terményeket kellett beadni - rózsaszín malackáért
    - volt a miszklimérőshöz hasonló - ahol 50.000csp-ért lehetett különböző dolgokat kipüfölni xxl ól/fa..stb :)

18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Bizony, soha olyan olcsó nem volt a piac, mint akkor, mindenki eladott, hogy tudjon cspt szerezni, emlékszem még kezdő voltam és annyira boldog, hogy van 1 millió cspm,büszke voltam magamra, azt hittem hú milyen sokáig elég lesz de olyan gyors elfogyott, hihetetlen , azóta csak gyűjtögetek, hátha kell még egy hasonló eventhez.

iboly54, meszimarsi, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  19. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Kedvenc Jósunktól kérdezném ,...Vàrható-e a party keréken a madárpagoda és a kőmadár kastély után a 3. főnyeremény megjelenése ? Vagy esetleg a nyeremények újìtása?!:music:;)

20. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Az 5 év alatt volt szerencsém farmcsaló (gusztustalan stílusban farmot kunyeráló) levelet kapni tőled.
    A bicskanyitogató stílus miatt jegyeztem meg a nevedet.

Nemrég megjelentél a fórumon,
    melyet a nekem korábban írt leveled alapján régóta olvasol.

Lehet, hogy egy buta botlás volt az a levél tőled: mindenki követhet el hibákat.

Nyitott vagyok arra,
    ha korrekt stílusban folytatod a játékot és a fórumozást,
    azonban nem szeretném,
    ha régi fórumozó barátok válnának egy csaló áldozatául, pl. a következő cserenapon.

Mindig fölvállaltam és vállalom, amit leírok itt a fórumon.
    NEM KÉREK TŐLED VÁLASZT: vállald te is a korábbi butaságod következményeit.

Légyszi ne válaszoljatok erre a hozzászólásomra, de legyetek óvatosak.

Elnézést kérek a hozzászólásom tartalma miatt, sokáig törpöltem magamban, mielőtt közzétettem.

Nem szeretnék vitát nyitni, emiatt inkább zölddel írok, bár a hozzászólásom tartalma komoly.

További jó játékot Mindenkinek!:)

kekmaci75, Coff66, .Sookie69. és 66 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.