Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Bár ha ott valami új gazt kérnek, akkor nem igazán lesz nyerő. Vagy az lehetetlen? Ilyen irányú infó nincs? Megnyugtató lenne ha nem hoznának be valamit, kicsit fel lehetne tuningolni a teliholdast a közepes érésűekből. Vagy ilyen nagyvonalúságot el is felejthetek :)

marcsi152, genka53, -orgona- és 4 más kedveli ezt.
  2. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Van már márciusi event naptár? ha szépen kérem valaki bedobná nem sok időm van visszaolvasni megyek dolgozni. Köszi

3. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Még nincs.

marcsi152, genka53, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  4. padamak

padamak Fórum nagymestere

genka53, sziszi1965, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  5. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Van,csak Varun íróasztalán porosodik.>:(
    Mi csak hétfőn olvashatjuk el,Jónás apó szerint.

Bözse, genka53, -orgona- és 12 más kedveli ezt.
  6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az event egész farmos lesz, de a felröppenők lehet csak a teliholdas területről szállnak fel. Nagy okosan nem 8 órás növényt ültettem, mert úgy gondoltam, hogy abból már sok van.:eek: Ha ajándékba küldhető, az megkönnyíti a dolgunkat, mert 308 db-ot összeszedni egy területen, ahol nincs hosszúérésű növény, nem egyszerű feladat. Legfeljebb megnézzük az elején, hogy melyik szobát nem muszáj kinyissuk...

A Fejlődési taktikában szívesen olvasok róla, még akkor is, ha az én véleményem szerint is veszteséges az állattartás - most nem arról beszélünk, hogy a legújabb titokólat érdemes kint tartani.

Mivel Jónás azt mondta, hogy az egész farmot le kell bontsuk az eventhez, így nem csak a teliholdas területen fog zajlani.

-Mayacska85-, iboly54, Bözse és 24 más kedveli ezt.
  7. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Akkor majd oda is írom,hogy nem a növény/ól,fa termelési vesztesége volt a kérdés,hanem a növény termelés gazdaságossága a 6%-os alkimista gyorsító bónusszal a jelenlegi árak mellett -kontra- állat/fa termelés. Magyarul a bónusz elviszi a hasznot ilyen árak mellett. Erről szólt ez az egész....[/QUOTE]

Shirkán53, genka53, Matold és 5 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 27.2.16
  9. maligandi

maligandi Junior szaki

szia :) Jónásunk jelezte, hogy majd csak hétfőn lesz naptár :)

10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

1. Teljesen felesleges téma ezen a területen.
    2. Korábban jeleztem, téma lezárva:)

Ha valaki nagyon matekozni szeretne, a fejlődési taktikában (esetleg a piacosban) megteheti.

Amint látod, a te korábbi írásaid sem mind kerültek törlésre, másoké sem. Igen, volt amit töröltem tőled, és mástól is, nagyjából 2-3 tucat ebben a témában. A többiek el tudták fogadni, hogy ezt nem itt kellene kivesézni.

taga1, iboly54, bakfis és 20 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Nézzünk akkor valami kis morzsát is....

Aki utálja a tenyésztéskor megjelenő felugró ablakot, kezdhet örülni :);)
    Hamarosan megszabadulunk majd tőle, és egyszerűbben láthatjuk majd, mit is sikerült kitenyésztenünk :)

12. padamak

padamak Fórum nagymestere

Ez egy hír, köszönjük!
    Igazán örömteli akkor lesz, amikor jónagyugrásos :eek:o_O kitenyésztéseket láttat... majd... ;)

genka53, -kaktuszable-, maligandi és 14 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké. Ez érdekes hír . Akkor esetleg másvalami lesz nem? De mi a legegyszerűbb és leggyorsabb egy felugró ablaknál?
    Talán lesz egy statisztika állatfajonként egyszerre?

neon82, marcsi152, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok szép hétvégét mindenkinek:)
    Ez egy nagyon jó és érdekes kérdés:) Mivel a 0 perces növények farmosak és nem horrorosak, így biztos, hogy nem működik a ligetben :). Nagyobb gondom van azzal, hogy pannit sem lehet kirakni, hiszen nem érhető el a dekorraktár:) Azért, ha igaz hogy 300 körüli felröpit kér az event talán boldogulunk vele e két röpködést elősegítő bűvészmutatvány nélkül is:)
    Emlékeszem erre a mondatára apónak, hogy megéri majd az egész farmot bontani az event miatt:). Hát remélem igaza lesz és tényleg jó nyeremények lesznek, ami miatt esetleg meggondolom magam és talán bontom is a bahát:)

-Mayacska85-, marcsi152, genka53 és 20 más kedveli ezt.
  15. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Köszönöm a válaszodat. Ugyanezt jeleztem én is többször,ne itt beszéljünk róla. Tény,ide írtak,itt válaszoltam. A téma törlését innen,amúgy jogosnak tartom.:)

Shirkán53, genka53, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Egyenlő eséllyel indul mindenki . Semmi taktika, csak a vakszerencse. :p

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Taktika mindig kell,de:milyen jó,hogy van" farmtanácsunk",összedugják a fejüket,mi meg hallgatózunk.

iboly54, Bözse, genka53 és 21 más kedveli ezt.
  18. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szép napot! Szia!
    Ma is megkérdezem, hátha ma kapok valami morzsát én is :p
    A piac újításról lehet már tudni valamit vagy még korai...?

-Mayacska85-, iboly54, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  19. JósJónás

Szia!

Ha nincs válasz, az is egyfajta válasz;)

A gazdakört álltak neki tatarozni - kíváncsi leszek, hogy most tévednek el benne többen, vagy majd a változások után 8)

taga1, -Mayacska85-, marcsi152 és 26 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Azért,mert mire én elolvasom,Ők már ki is dolgozták.
    Nem rémlik,hogy tíltásról beszéltem volna.
    Azért írom eme gyűjtőnevet,mert nem tudnék Mindenkit felsorolni,aki segít.

iboly54, genka53, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.