Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép jó éjszakát mindenkinek, mindenki aludja tisztára az elméjét, pihenje ki a Szulejmán okozta fáradalmakat, mert holnap nagyon nehéz napunk lesz és csak tiszta fejjel lehet belevágni az újabb szövevényekbe:D;)xD:inlove:

Gio és macska49 kedveli ezt.
  2. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Jónás hozzászólása:20:47 perckor volt! :) Plusz 17:13!!! Egyenlő ma délután 14 óra! Lehet akkor lesz kint az Eventismertető!!! :)

BZKati, Málnahab, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Hajnalok hajnalán neked már ilyen éles a gondolkodásod ? Ügyes vagy

A TOP 1000-es "egyik"? főnyerményét látva "sokunk" jutott eszembe.
    Ugyanígy fog jojózni a szemünk, mire elérünk a TOP kapujába[​IMG]xDxD

bakfis, BZKati, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Igazad van, de a piacon árusítók szintén ilyen szemekkel lesznek (mit-mikor-mennyiért). xD
    Készülve a korallra, gondoltam, éjszakára hosszút ültetek, hátha kell valahová. Sikerült is. Reggel learattam a cukornádat! :wuerg:xD

nemethpgabi, Zsu-muci, macska49 és 11 más kedveli ezt.
  5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én is léptem szintet az egyik farmomon, amióta betették a tűzijátékot, de semmi nem volt, pedig be van állítva :cry:

6. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nálam pörgetésnél is adta a tűzijátékot főnyereményre.Gyönyörű.

BZKati és csio70 kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Meg van már a kiírás! :p Nem bírooooom má xDxDxDxD
    De messze van az a 14h :)

8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Látom Te is kész vagy idegileg! ne hergelj minket.. :D

georga06, soresne, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  9. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Kint van az eventismertető,igaz hogy csak a tavalyi,de kint vanxD

Petramama, .Sookie69., iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Breki !

Mennyit is kell még aludni ?xDxD
    Tegnap este már engem is elkapott a gang-betegségxD : több percen át kapcsoltam is volna ki, meg nem is a gépet, mert valaki azt súgdosta állandóan a fejembe, hogy biztos nem akarsz még picit piacozni ?xDxD

georga06, ciklon23, Claunyuszi és 8 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Én is így éreztem, de már nem mertem költekezni, mert azt is sugdosták, hogy "mi van ha csavarnak rajta egyet".... :D

ciklon23, Claunyuszi, Málnahab és 4 más kedveli ezt.
  12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Aludni! Kibír itt ily izgalmak mellet aludni xDxDxD 5h izgalom még,utána meg a hasra esés

georga06, ciklon23, felixx75 és 6 más kedveli ezt.
  13. agi967

agi967 Fórum biztosa

Megdobbant a szívem,mikor rápillantottam a hozzászólásodra,aztán jót mulattam. Nem is várom nagyon a kiírást.xDxDxD A piacra be se teszem a lábam a hivatalosig (na jó,talán egyszer kétszer). :p

iboly54, Adrián-Beatrix, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Reggel az első hogy rohanok a piacra,.....mit vegyek?????...deeee nem merek semmit venni...mert lehet elég már amit vettem és éppen másból kéne még vegyek...de miből??:DEladni???azt sem merek...mert mi van ha az kell..én meg eladom.....vagy akkor most mégis eladjam???..:wuerg:Ott toporgok....szerintem nem vagyok egyedül ahogy olvasom.Jöhetne már a kiirás...:p

15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Hol van még karácsony? Nem kell idegeskedni, kiírják úgyis, ha tetszik, ha nem:)
    Csak aztán majd nehogy jól pofára essünk!
    Pajtát tömünk itt már hetek óta és a végén kell 2 barna tyúk és coki:)

macska49, georga06, BZKati és 8 más kedveli ezt.
  16. Tigrislady

az lenne ám a csavar.. ez már nekem is bevillant.. De Jónás nagyon erősen állította a pajtaürítést.. ennyi meg azért mindenkinek lenne, meg még sokkal több is... :)

kukac42, ciklon23 és mazsok kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Üres lesz az a pajta, hidd el ! Jónás ebben nem viccelt.
    Már napok óta csak azért piacozom, hogy eladjam majd azoknak, akik nem olvasnak gangot, fórumot és ezzel kicsit visszarendezzem a csépé-bankszámlámat.
    A titok és tenyészállatokban van minden reményem:)

georga06, kukac42, ciklon23 és 5 más kedveli ezt.
  18. Tigrislady

én is így vagyok ezzell.. vásárolgatok apránként, hol ezt, hol azt, de nem nagy tételt, hogy ne legyen túl nagy gáz, ha az pont nem jó... :S

Hihi.. hogy neked mennyi enegiád van még erre is figyelni... nem rossz ötlet, csak nálam az a baj, hogy még így is kevésnek érzem magam... :S

kukac42 és ciklon23 kedveli ezt.
  19. méhike79

méhike79 Junior szaki

Az én pajtámat nem lesz nehéz üríteni. :( Ha úgy látom, kevés a cuccom, és nincs értelme számomra az eventet csinálni, akkor piacolok. És belőletek fogok meggazdagodni. ;) :D Addig is, jót derülök a jobbnál- jobb beszólásokon.

macska49, BZKati, .Sookie69. és 5 más kedveli ezt.
  20. Tigrislady

ez nekem is megfordult a buksimban.. :S azóta itt lógok, mint akinek elindultak a vezérbogarak... :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.