Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Köszönöm a vàlaszt :DHa jól gondolom a maradék 7-tel is îgy kalkulálhatunk ;)

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Nagyon szeretem a fokhagymás pirítóst,csak nem tudom,milyen gabonakenyérből készítsem.
    Az utolsónál is több található a konyhámban.
    Nagyon bizonytalan vagyok.Vagy nem?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.3.16
  3. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Én a hagyományos fehér kenyeret szeretem, az utolsótól meg nehogy csalánkiütésed legyen. :)

4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszi!!:inlove:, de az este szénházban voltam és csak ma tudtam visszaolvasni, de így is izgalmas volt;)
    Most még cinegézek és NemZsu virágát ki kéne találni!:p

h.lajosvilmos, genka53, Detti0812 és 9 más kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszi,hogy nevethettem.

Forog,forog,mint a Föld a Nap körül.Én erre emlékszem.

Arra is,hogy kering,bocsánat a tudománytól.Ha gyerek olvassa:forog saját tengelye körül,kering a Nap körül.Az előbbi csak vicc volt.

h.lajosvilmos, genka53, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

h.lajosvilmos, zit67, missuzy_53 és 9 más kedveli ezt.
  7. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Ha esetleg van köztetek olyan, aki ért a számítógépes programokhoz, beállításokhoz, megkeresne bagolyba? Kellene egy kis segítség:)

h.lajosvilmos, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. Hermione72

Hermione72 Fórummogul

Most már én is elbizonytalanodtam:oops: Eddig biztos voltam benne, hogy arról a gyümölcsről van szó, amit magasabb körökben pezsgővel fogyasztanak.

h.lajosvilmos, zit67, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  9. marcsi152

Köszi!:D Sziszi röptetett 1 tollas segítséget!;):inlove: Sohasenem feledem Nemzsu virágát!;):D

h.lajosvilmos, genka53, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A cinegézés megfejtésével megkínlódtam én is.xD Kenyér, hóember, ló megvolt... Nemzsu virágát átugrottam... potencianövelő - teljes káosz...:eek:
    .... megpróbáltam a "rejtvény kulcsot" beilleszteni a zárba, de vagy nem jó kulcsot használtam vagy nem jó a potencianövelő növényem. Az Ellát beírtam a google-ba... nem dobott ki semmi értelmeset.:oops: Beírtam: Ella fajta... na megvolt a növény, de a kulcsot elhajítottam... aztán megkerestem, mert a két utolsó növényhez már megint illett.:eek::D
    Elküldték ketten is a megoldást - hálás köszönet érte:) - így már nem is próbálom megkeresni a kulcsot, amelyik mindegyik zárba beilleszthető.xD
    Baby!:inlove:

kekmaci75, kékegér, magdi06 és 23 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Hétvégén boom (titokzatos tenyészet )vagy majd a jövő héten(különleges t ) vagy mind a két hétvégén :DHiányzik :music::music:xDxDolyan nem lehet hogy nem lesz boom :Dolvasni sem akarok ilyet:eek: csak is boom lesz :inlove::D

kekmaci75, genka53, steve223 és 16 más kedveli ezt.
  12. kackac259

kackac259 Utánpótlás-írogató

Szerintem majd a jövő héten lesz, hiszen a titokzatos tenyészethez nem kell boom ! Az csak FA kérdése :)

genka53, _Cygnus_, Detti0812 és 9 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pontosan! Hétfőn majd telerakjuk sima fákkal a farmot, hogy szálljon az a felröppenő - kell a sok ág a pelenkatortához.

kékegér, hóóvirág, genka53 és 19 más kedveli ezt.
  14. marcsi152

Nekem is van füzetem, mint Kukorinak,;) vannak előkészületi jegyzeteim, firkáim, amin csak én igazodok el,:p most még a cinegét is felírtam,8) hogy ki ne maradjon valami,...... de Nemzsu virágát, még google-ba is hiába írom be!:oops:
    1 szóval :cry:.....és akkor láttam a póznán a tollast, ami megvilágosodást hozott nekem!:music:

hóóvirág, genka53, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  15. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Hagy kérdezzem meg, az afrodiziákumból van halványító, angol és szár is?

genka53, _Cygnus_, -vadocka70- és 8 más kedveli ezt.
  16. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Van egy ötletem, meglátjuk beválik-e;).

Jelentem elakadtam. Kérhetnék szépen egy baglyot én is a megfejtéssel? Köszi!

17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

hóóvirág, iboly54, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
  19. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Sziasztok!
    Szia!
    Ez mihez lesz? o_O Jövő hétre ez is...? Túl fáradt vagyok sajnos, nem tudom felfogni amiket olvastam :wuerg:(segítesz rajtam?):p
    Tudom hogy elég a tetszik, de akkor is ezer gratula Baby és mindenki 8);) (Bocsi Jónás!):p
    Na és ez a béka tojás mikor lesz? o_O:p

20. HéricsBáró

Szerintem az citrom és limonádét isznak. :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.