Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Sziszi!:)
    Én sokkal jobban örülnék valami újnak, nagyon szeretem az újdonságokat (itthon a bútorokat tologatni nem annyira, de a farmon így látatlanban azt hiszem kipróbálnám:)), de igazad van azt hiszem én is, hogy ennél többet apó már nem fog elárulni nekünk, mert akkor "lelőné" a meglepit, az pedig nem lenne jó:D:):D

2. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kérhetnék egy baglyot a megfejéssel?

h.lajosvilmos, k-rusi és HéricsBáró kedveli ezt.
  3. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Gyöngy!

Jó ez îgy ....legalább van min törni a buksit ;)de kitalálni úgy sem tudjuk :p

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hermione72, h.lajosvilmos, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  5. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Hol a panda?

genka53, wiktorka17, h.lajosvilmos és 4 más kedveli ezt.
  6. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Bizony, időnként a legegyszerűbb megoldás a nyerő:);)

hóóvirág, iboly54, missuzy_53 és 16 más kedveli ezt.
  7. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Egyszerű: okoska által megálmodott, hapci által megtervezett, ügyifogyi által kivitelezett törppolcrendszer 2.0 8)

fraucuni, hóóvirág, Kincső52 és 37 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kedves Jónás akkor most ugye örülhetek, hogy végre valamit én is eltaláltam?:) Ilyen már elég régen sikerült....:)

9. HéricsBáró

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
  10. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Tudom pedig, hogy az első megérzésre kell hallgatni ;):)

Úgy tűnik igen :) remélem részt veszel rajta ;):D

Jáájjj .....nagyon jóóó...ezen még mindig vigyorgok.....xD

hóóvirág, Magdusnéne, iboly54 és 19 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Ha elárulnám , akkor minek a rejtvény? :music:xD
    Jónás apó. A közelgő víz eventhez nevéhez adódóan kell majd nekünk vizet adni? :p
    Vagy a szívószál , mint majd kellék kerül majd valahogy előtérbe?

12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Most az egyszer igazad van.:p:D Az eventnövény mézdinnyéből és a felröppenő szívószálból [​IMG] ilyen üdítős vagy vizes poharat állítunk elő a malomban.

hóóvirág, Magdusnéne, iboly54 és 22 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Jó van no...közben màr rájöttem hogy a sárgadinnye minden fórumon =a mézdinnyével.:paztán meg minek töröltem volna a saját hülyeségemet xDvalamilyen szinten még hihetőnek is tartottam, mert bármilyen hihetetlenül hangzik, eszik a sárgadinnyét mézzel....sőtt...borssal és mentával is ;)

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Engem meggyőztél.xD Nem próbálom ki, mert a mentás csoki sem ízlett.:D
    Amúgy lehet hogy sárgadinnye lesz, a színe alapján gondoltam mézdinnyének... de mint Kukori mondja, kit érdekel az eventnövény neve?:D

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Lefekvés előtt gondoltam sétálok egyet ebben a szép időben és majdnem elájultam mert a mozi mellett mentem el és behívott a gépész hogy nézzem meg az új KIA-t.xD No én nem voltam rest és bementem, jutalmul kaptam is pár mozipontot:))

hóóvirág, genka53, Magdusnéne és 22 más kedveli ezt.
  16. k-rusi

k-rusi Utánpótlás-írogató

Hát én még idén nem voltam moziba most is asszony nélkül kellett mennem .
    Valakinek dolgozni is kell.:music:

hóóvirág, genka53, Magdusnéne és 17 más kedveli ezt.
  17. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

..........cukorral, rummal vagy konyakkal locsolva, jól lehűtve.

hóóvirág, genka53, Magdusnéne és 13 más kedveli ezt.
  18. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia. Én is gratuláltam neki! Szerintem tud Jónásul,ez a titok nyitja! Majd elmegyünk hozzá nyelvtanórára,ha bevállalja;) Jó csp-ért mindent lehet,nem?xD

Szotyizgasd ki a sorok közül:p

Ajjaj....akkor Baby biztos nyerni fog! Ebben profi!

Szerintem az a lényege,hogy a raktáradban lévő dolgokból csináld. Az rendben van,hogy kreatív vagy,de ha mindenki egyforma anyagból dolgozik,akkor hol a Farmosok/farmok versenye? Szerintem mindenki büszke arra,amit a farmján elért,ezt engedni kellene megmutatni. Természetesen lehet egyszerű dolgokból is meglepően gyönyörű dolgokat kihozni és azzal nyerni!

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
  19. Bözse

Bözse Rutinos

Jancsika, a Te képeddel csak 1 gond van. Ez az eredetinek csak 1 része, és még nyomokban sem tartalmaz pandát. Itt az egész, amelyen már ott a kérdéses állat. A múltkor írtad, hogy túl bonyolult tortát kértem Tőled. Azért, hogy segítsek Neked, itt a recept. Ja és én hófehér marcipán csomagolásban kérem, nem ilyen felcicomázott habosban.
    Szerintem így már simán meg fogod találni.
    Bakker, ez már cinege felsőfok. A, B, vagy C típusú nyelvvizsgát tettél le belőle?

És a védjegyemmé vált videó most kivételesen nem zene, hanem vers. IMÁDNIVALÓ!

Marika néni, Aki a verset előadja, 92 éves. Szerintem 25-30 évet simán letagadhatna.

Utoljára szerkesztett: 3.3.16
    MamaMeseKertje, hóóvirág, mimi és 28 más kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Hmmm.Tényleg ott a panda!

mimi, heureca3, h.lajosvilmos és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.