Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na ez az.:) Inkább maradok a kör négyszögesítésénél. xD

2. -Éwa07-

-Éwa07- Utánpótlás-írogató

sziasztok vissza tértem áll néven xD
    erről tud valaki valamit?

3. kukori80

Szia Marika:) Bármit kirakhatsz ami a pajtádban van. Én is tegnap telerajzoltam egy füzetet az ötleteimmel, mára a felét kidobtam mert nem lehet megcsinálni, de csak azért nem mert korlátozva vannak az ívek. Ettől függetlenül biztos hogy nagyon sok szép, kreatív farmot fogunk látni. Hajrá, hajrááá, csinálj Te is valami szépet. :)
    Szia:) Megkérdezhetem hogy miért álnéven? Vagy legalább kérnénk egy rávezetést hogy ki kicsoda;)Ebben a nagy zűrzavarban már nem lehet tudni semmit. :)

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Köszi Kukori a válaszod !
    Igen, eddig értem, hogy a pajtából lehet kirakni - csak szeretném, ha a Témához kapcsolódna , pl. a Tavasz - tavaszias lenne, mutatós. Majd még alakul a kép, szeretnék pályázni, izgalmat hoz az "unalmas" ültetek,aratok, trágyázok feladat mellé.
    -Éva07- https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-1189#post-458700 (lehet, hogy rosszul idéztem ?)
    Szia, jó hogy itt vagy, mit lehet tudni "előző életedről" ?

5. kukori80

A tavaszi és a nőnapihoz, virágok-fák tartoznak, azokból elég sok van a pajtában, gondolom a forradalomról nem szeretnél kirakni semmit. Miután mindenkinek ezek állnak a rendelkezésére ezért inkább az elrendezés fog dönteni (szerintem).

6. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Amióta olvastam a kiírást, azóta törpölök rajta, hogy mit lehetne forradalmi témában csinálni :music:
    Vagy legalább ráfogni valamire hogy az forradalom :p ( nincsenek a pajtában emberek :sleepy:):)
    Mondjuk pl. össze-vissza rakom ki a virágokat és a fákat szanaszét...?o_O Az már a forradalom? :wuerg::DxDxD
    Szerintem ebben a témában nem sokan indulnak ;) De lehet hogy meg fogunk lepődni :p

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

:oops: Most szégyellnem kéne magam, hogy ebben az országban élek, dolgozom és játszom is?:) Nem fogom megtenni, mert nem hiszem, hogy ezt várnád el Te is. Itthon is van olyan aki még ezen az áron sem tud költeni a játékra, sajnos. Ez szerintem nem csak földrajz függő.:)

-Mayacska85-, Kincső52, lovag01 és 12 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Nem fogok ötleteket adni, mert a végén lecsúszok az 5. helyrőlxD, de én tudnék csinálni a forradalmiba is. Jó hogy mondod, ha nem jön össze a tavaszi akkor forradalom lesz.xDxD

-Mayacska85-, hóóvirág, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen-igen, azért a forradalmiban is lehet "alkotni", méghozzá könnyebben, mint a másik kettőben - szerintem. Számítógépes sorsolás lesz ? vagy ?

Baby72, hóóvirág, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Na ez egy jó kérdés, a hivatalosban nincs semmi róla, lehet hogy a játékosok szavazata dönt, de nem tudom.

genka53, Hermione72, wiktorka17 és 5 más kedveli ezt.
  11. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Ezt írta Csocsó: "A leadott pályázatok közül 5 nyertest választunk ki."
    Na, ezt valahogy gondoltam! ;):):D

-Mayacska85-, Baby72, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  12. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot/Estét kívánok Mindenkinek!!!

Hát Báró-Jancsi, lepottyant - mindenkinek.

https://board-hu.farmerama.com/inde...n-szárnyra-kelhet.12592/page-1187#post-458312
    Köszi Jónás-Apu! Én szeretnék olyat, ami nem ad narancs tikot, meg sárga pulykalábast. Ha meg tudnám válogatni egy különleges eksön alkalmával, hogy ne költsem feleslegesen a lovettát, nagyon szeretném.... Ha a szigeten jön, az sem nem baj, sőt. Vannak kicsiknek szánt cuki óljaim, melyeket soha nem rakok ki. Itt is, ott is. Küldöm én Őket cseresznye-szezonban, de hiába nem vagyok sem tépé-, kütyü-, sem akármilyen hajhász, az újdonságok a zsigereimet bizgetik :)))

katimami51, Baby72, lovag01 és 19 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Azt értem hogy 5 nyertest választunk ki, de kik? ;)
    Szijja:) Micsoda igények. xD

hóóvirág, genka53, Hermione72 és 8 más kedveli ezt.
  14. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Hát ŐK :p;):)
    De ha kiválogatjuk, akkor mitől lesz titkos...?o_O:wuerg:;):):D

Baby72, hóóvirág, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  15. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Há'mer' nem kiválogatjuk, hanem nem kapunk sárga tyúkot, meg narancs puly(k)át, hanem csak CUKI dolgokat :) :) :) Nemtom. Én beteg vagyok, Megfázós, nemtok gombolkozni.... Csak beleszóltam a nagyok dógába... :)

Puszi!!!!

Én vennék csomagocskát, amiben garantáltabb dolgok vannak. Mondjuk azt mondanák, hogy a 10 titokbigyeszből a legutolsó 3 széria játszik. Lehetne több is a 10*15 FA-hoz képest,-nem akarok árajánlatot adni-:) - mert akkor, mondom, én rákattannék. :)
    Vagy lenne olyan csomag is, amelyben a régi cukik vannak.... Arra is áldoznék....

(Ezért most Apu el fog fenekelni, mert az ötletbe kellett volna? de ugye nem? Háááát pletyizünk.... Apuuu!!!! Bocsi!!!! )

Utoljára szerkesztett: 5.3.16
    katimami51, Baby72, hóóvirág és 13 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Haahahhaaa.... Na ez az hogy kik azok az ők? Talán a hivatalosban meg kellene említeni ezt a pici szösszenetet is hogy ki fogja eldönteni. . A számítógép, a játékosok, egy zsűri, vagy én xD

17. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok, szia Gabilány!
    Én most kaptam egy narancs maciólat, de nekem inkább jeges mackónak tűnik! Ebben a nagy melegben olyan jó nézegetni!!!
    Gabi: ágyikó, zsepi, tea, "lábmelegítő"! :p

Baby72, genka53, Hermione72 és 9 más kedveli ezt.
  18. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Ha esetleg te leszel, akkor tudod kit kell választani :p;)

Baby72, genka53, Hermione72 és 9 más kedveli ezt.
  19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szijja :)
    Kicsit félreértetted, lesz egy fórum játék arról megy a pletyi, ki milyen kategóriában indúljon, s kik döntenek majd a nyertes farmokról :)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tavaszváró-fórumjáték-oa.13728/
    Egyébként meg a Báró úr meg félrevezet, Ő Jancsiszeg;) csak kissé humoros kedvében van , mint mindíg, de azért hogy Téged cukorborsómnak hív, az azért nem semmixD
    Aztán jobbulást, ne kigombolkózz, hanem be a jó meleg ágyikóba, stb....;)

20. kukori80

Nem sűrűn osztogatom az egérkémet, de erre megadom:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.