Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Az könnyen lehet ...jó pár oldallal ezelőtt îrtam is, hogy 30-án van vége a Húsvéti eventnek, és akkor csak egy napunk marad a felkészülésre :oops:
    A négy eventnövényen egy kicsit kiakadtam, de lehet csak kevés kell belőlük....ha tényleg megrendezésre kerül :p

-Mayacska85-, genka53, Baby72 és 19 más kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én általában annak tetszikelek aki jót ír . Csak úgy nem szoktam . Tudom , hogy nem nekem címezted ezt.
    Csak azt akarom kérdezni minden hátsó szándék nélkül , hogy a jövőhéten induló játékra , csak Magyarországon regisztráltak vehetnek részt a magyar oldalon.
    Léééééégyszííííí , monddddd , hogy itt regíííísztrááááááááltááál. :inlove: Akaaarlak !:p
    Mármint a játékban látni.;) A magyarok közt. Ganglakók közt.:)
    Nekem már kész van .Forradalmiban fogom csinálni. Amúgy a forradalmi az mit takar? Háború ? Vagy újítás?
    Vagy forr a dal mi?
    4 termeszteni való eventnövény 5-10 magról kezdve? Jól hangzik .:oops:
    Akkor ez ilyen lesz?:music: :

A 2 gyerek , a trambulin , meg a fekete autó az event növény . A kamion meg Varun.:p:D

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
    genka53, Baby72, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

:) De az is lehet, hogy olyan növények lesznek, amelyek azonnal beérnek, mint a 0 perces ;)
    Vvvvaagy.... nagyon rövid lesz az érésideje.. ;)
    De igaz, egy szusszanásnyi időnk sincs o_O

-Mayacska85-, genka53, Baby72 és 17 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Kösziiiii, nem olvastam volna újra.:)
    Nem fogunk márciusban unatkozni, jó sok minden van készülőben.

-Mayacska85-, genka53, mimi és 11 más kedveli ezt.
  5. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Meghiszem azt! 8) Lesz minden jóság, csak győzzük idővel :oops::wuerg::)
    Na és hogy állsz a fórum játék képekkel? Sikerült megvalósítani nagyjából? ;) (Holnap 12 órakor te legyél az első aki felteszi!)8)

genka53, Baby72, alex0824 és 13 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia:)
    Értelek téged és értettem Nócit is :) Amit leírtok elhiszem. Ezen én változtatni nem tudok, a szabályokat nem én hoztam és nem szeretnék ebből vitát. Azt hiszem akármilyen pénznemben költ/nem költ valaki játékra, azt az határozza meg, hogy tud, akar-e pénzt szánni rá. Tudom, hogy lehet pénz nélkül is játszani élvezetesen és tudom azt is, hogy a játéknak ezt a módját sokan kényszerből teszik meg. Itt a jótékonyságról volt eredetileg szó, arról, hogy a Víz világnapja alkalmából esetleg adakozni lehet az idén is és ezért milyen tulajdonságú felhőt kaphatunk. Aki megteheti adakozni fog most is, aki pedig nem teheti meg ő nem fog, innét indult el a beszélgetés. Sajnálom, hogy egy ártatlannak szánt megjegyzésem ilyen reakciókat váltott ki. :)
    Részemről a témát nem szeretném tovább folytatni:)

genka53, Kincső52, alex0824 és 19 más kedveli ezt.
  7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Amit szerettem volna azt nem lehet megcsinálni, de azért alkottam valami maradandót. xDÚgy vagyok vele mint a füzetkémmel, beleírok valamit, utána meg kitörlöm.xD Jobban fogy most a radír nálam mint Jónásnál. xD

-Mayacska85-, genka53, alex0824 és 18 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Szia! Nem tudo-o-o-o-d??? Ezen a szinten??:cry: A szerencsesüti az a süti (pl: leveles süti),amit ha elküldesz neki,akkor Őt óriási szerencse éri,mert rendes mentor vagy! Na ebből lett a farmerama szlengben "Szerencsesüti" a neve xDxDxD Most már tudod hol keresd ugyi? ;)

jucus100, genka53, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Akkor minek nevezik a túrótortát?

genka53, Baby72, h.lajosvilmos és 10 más kedveli ezt.
  10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Ötös szintű mentor vagyok én is, de a Leveles süti ezen megnevezését még nem hallottam... ;)xD, na... ezért kell olvasni:D...és tanulni...:p

_Cygnus_, genka53, Baby72 és 13 más kedveli ezt.
  11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Ha nagyon szépen kérem valaki bedobná nekem a márciusi event naptárt

12. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Esetleg az oldal tetején a naptárra kattintva...? :)

genka53, Magdusnéne, taga1 és 14 más kedveli ezt.
  13. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Köszi régi játékos vagyok de most újat tanultam picit pironkodom is miatta de csak picit KÖSSZI

genka53, Baby72, alex0824 és 10 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

15. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

h.lajosvilmos, alex0824, -orgona- és 5 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Lehet , hogy a békák mindegy minden alapon , az utolsó segítségük vagyunk és hajlandók bármit odaadni , csak hogy megmeneküljenek.

Vagy nekünk kell adni 10.000 szupertrágyát. Ha már kipusztult minden, a vízzel nem sokra mennek.

Jós Jónás . Légyszives válaszolj nekem , most magamra ijesztettem . Ugyen nincsen igazam?:eek::cry:

Magdusnéne, Baby72, mimi és 12 más kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

18. Bigi2276

Bigi2276 Junior szaki

Milyen szép is lenne, még kútat is ások nekik ha ennyit adnakxD8)

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Rózsika, szép estét ! Aranyos vagy, hogy hoztál képet, de sajnos nem nyitható ki, mert png-ben van. Jpg-be át tudod tenni ?

genka53, h.lajosvilmos, alex0824 és 8 más kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia Rózsika, nem nyitja meg a képet. Légyszi mégegyszer...mert látni szeretném :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.