Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Utoljára szerkesztett: 15.3.16
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, most világkörüli - farmkörüli - útra indul a léghajó, májusban meg lezuhan.xDxD
    Azt mondta Jónás, hogy a felszedett síneket is felhasználják valahova, a húsvéti event képei közt látok vasúti talpfát.:D

Te tudod, de sok kicsi sokra megy.:D Engem a 120-as szinten is előrevisznek ezek az eventes felhők.
    Nekem szinte csak eventes felhőim vannak, ma 181132 Tp-t, 25700 Csp-t és 178043 BTP-t arattam a felhőről. Este aratok még egyszer, kb ugyanennyit. Mivel nem szoktam a Mega Tp napokat kihasználni, prémium tagságom sosem volt, nekem nagyon sokat segítenek ezek az ingyenes felhők.
    Mindig azt mondják, hogy pénz nélkül nem lehet haladni, ha megnézed, kb havi 10 millió Tp-t és kb 10 millió BTP-t learatok csak az eventes felhőkről... ingyen jó ez.:p

A nevét már én is kérdeztem, de csak annyit tudtam meg, hogy nő - ha ez igaz. Nekem már Jancsika marad.xDxD

Megpróbálom értelmezni: nem mostanában kerülnek bevezetésre a tárolók, van tervük az onnan kikerülő termések felhasználására, olcsón jutunk a tárolókhoz, de kevés ólat/fát tudunk egymásra helyezni, így a legtöbb ól/fa továbbra is a menüben marad. Mindenfajta ólból/fából (színesekből is) kitehetünk egy-egy tárolót a farmra.

Eltaláltam? :D

Tavirózsa, Magdusnéne, Baby72 és 26 más kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Bocsi elírtam a fáknak gondoltam szuperzoknit, illetve turbózoknit !

4. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Én pedig elszégyelltem magam a HELYEDBEN ezért.. ezen a napon..... :(

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ez a fajta event egyre jobban tetszik. :inlove:
    Hidd el, én is csak tippeltem , és 49%-ban el is találtam .

-Éwa07-, parrahviki12, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  6. zameva56

zameva56 Utánpótlás-írogató

Most dicsekedsz, vagy panaszkodsz?:))

-Éwa07-, genka53 és -orgona- kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Farmerek legjobbika:) szép napot Neked:)
    Ha nem kaptam volna már szerintem ok nélkül kioktatást én is leírtam volna ugyanezt:) köszönöm, hogy megtetted helyettem is..
    Szia, köszönjük, hogy áthoztad:)
    Érdekes, hogy hét közben és látszólag minden esemény nélkül kapjuk, vagy csak elkerülte valami a figyelmemet? Lehet:). Eddig mindig valami nagyobb vásárlás titkosak, gazdaraktár stb akció mellett volt:) Gondolom most is lesz valami apropója csak még nem derült ki, hogy mi is lesz az:)
    Apó, ha erre jár talán útbaigazít bennünket:)

-Éwa07-, -skorpio1977-, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  8. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Szia Gyöngy! Van egy olyan érzésem, kapunk egy megvásárolható felhősort is a Víz világnapja alkalmából. A tavalyi esetből okulva, gondolom FA-ért is megvásárolható lesz. :) Rossz nyomon járok?

Tavaly már jelezték, de mivel ez egy nemzetközi összefogós esemény, így ezt a választ kapták:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rdések-és-válaszok.10460/page-339#post-238815

genka53, hóóvirág, Gio és 13 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó lenne az sms is!

Baby72, alex0824, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Rózsika:)
    Nem igazad van, volt is róla szó, csak elfeledkeztem róla, tehát megvan az ok is hozzá:), köszönöm, hogy emlékeztettél rá. Apó azt írta, hogy nem lesznek olyan tulajdonságai,mint az előző évinek, én gyűjtő vagyok ezért lesz felhőm akármilyen tulajdonságai is lesznek, főleg, ha ezzel egy nagyon jó célt is támogatok:)

11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Tudod elhiszem én , hogy bohóckodsz meg miegymás, van akinek bejön, van akinek nem.
    Légyszíves, vedd ki a posztodból azt a 2 sort, amit most nem fogok ide külön beposztolni. Legalább a mai napra légy tekintettel, ha egyáltalán tudod mit ünneplünk március 15.-én és tudod e ki írta a Nemzeti dalt. Számomra az Ő neve szent és sérthetelen, nem vagyok vele egyedül szerintem!

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sziasztok ! Van vhol topik ahol a mentorságról lehet írni ? Van egy olyan leveleket író csibém, hogy az már bicsakanyitogató.:cry:

13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

14. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szia Druszám!

Sajnos abból sem értett, amit én reagáltam rá. Ha lenne egy olyan radírom, amit olykor-olykor kölcsön kaphatnék Aputól, akkor ma nagyon szépen megköszöntem volna a használatát. :(
    Ő nem tudja. Nem is hogy nem tudja, hanem még csúnyán viccelődni is próbál, másnak meg a bicsakos szerszám kinyílik a zsebében ilyenkor.... Üvölteni nem szabad, de nagyon durva ez
    "Kedves Jancsika", "Tisztelt Báró Úr"..... Kicsit sokk vagy már, ha nem vennéd észre.... Légy'szi' inkább vegyél ki mint az iskolában 3 hónap nyári szünetet így tavasz virradatával itt a fórumon, mert többen miattad nem írnak és olvasni is csak szelektíven járnak. Gabilány - Jómagam - is le van maradva a pletyikkel, mert nem ér rá minden nap olvasni, de amikor 2-3 napot próbál vissznnnnnyatekerni és Veled van tele az ismétlődős sajtó, akkor feladja... Ez az Apunk feleségének a házatája. Jós Jónásné.... Az pedig nem Te vagyol......
    Nem szaporítom a szót, elnézést kérek a többiektől!!!!! Jónás-Aputól főleg!
    Mára én is befejeztem, nehogy sokkkkk legyek... :)
    Pusssssz Mindenkinek!!!!

barackmoly, Baby72, Mikulás48 és 23 más kedveli ezt.
  15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia !
    Nem kell írj szerintem sehová. A csibédet meg ki tudod tenni a csibeszobából és a levelezésnél meg le tudod tiltani, így nem tud több levelet küldeni Neked.
    Nálam 5 letiltott játékos van, abból 4 csibe volt.

Baby72, bogisaci60, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszi ! Ezt fogom akkor csinálni .

17. *boszika13*

*boszika13* Fórum-zöldfülű

Hát tudod nem mindenki ér rá, hogy egész nap itt lebzseljen!
    Valakinek el is kell tartani a családot - gondolom neked nincs ilyen gondod. A cinizmusod határtalan... >:(

18. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Csak most néztem meg honnan hoztad az elefántos képeket ...a Spanyol jós Andromeda vitte a fórumra tegnap :)gondolom nem csak azért hogy gyönyörködjön bene 8)....de a képeken kîvül más infó nincs:music:

Baby72, -Éwa07-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hát , te egy igazi bűbájos boszorkány vagy , aki elvarázsolt engem a mondandóddal.:D:inlove:
    Először is , köszönöm szépen , hogy a véleményedet leírtad rólam . Az őszinteség fontos.
    Másodszor , én azokra gondoltam elsősorban akik baglyokért könyörögnek , pedig csak 5 perc lenne visszaolvasni .
    Harmadszor a farmon kívül is van életem , csak gyakrabban írok , mint más , ezért tűnik soknak.
    Negyedszer , köszönöm szépen a dícséretet amivel elhalmoztál , de ha nem haragszol meg , nem tartom meg.:cry:

Ha volna széttárt kezű szmájli , akkor beraknám. Szerinted viccből hoztam?:pxD

hadebuda, -Éwa07-, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  20. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Szia!

Nem pontosan ezeket válaszoltam, de nem küldted ezzel a fordítással erdőbe a többieket8)
    (Még ha nem is találtál el mindent)

Magdusnéne, Baby72, mimi és 20 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.