Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Jó éjt Nektek!

emocy91, -orgona-, almáspite48 és 15 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok
    Jó sokat írtatok....most értem a végére a visszaolvasásnak, miután többszöri Fórumra való sikertelen felkapaszkodás után egyszer csak-csak meggondolta magát a weblap és beengedett.
    Többen írtátok, hogy a Flash Player frissítés megoldja az IMG-s képek láthatóságát, s hogy a legfrissebb, a 21.xxxxx az igazán jó. Megjegyzem, nekem is ez van fent, de a "hiba topikban" azt írta valamelyik modi (lassan már majdnem egy hete), hogy a lassulás, egyes hibás, ill. nem megjeleníthető dolgok abból adódnak, hogy a játékunkkal nem igazán van összhangban a legújabb frissítés, és hogy a BP már tárgyal erről az ADOBE-val, és hogy lehet, hogy vissza kellene állnunk a 20-as verzióra, mert annál nem voltak ezek a hibajelenségek. :wuerg:
    Azokat a bizonyos, IMG-s képeket, (1256.oldal 25112 hsz.) amiket írtatok először én sem tudtam megnyitni, de aztán rájöttem, hogy hogyan kell: az olvasás alatt álló (tehát nem válasz) hsz-ben a hivatkozásra egy jobb egér, "kép megnyitása új lapon" katt, az új lapot megnyitjuk, a képnek a nevét beírja az előtte üresen levő sorra, a soron a hivatkozás mögé katt az egérrel, és Enter, s ekkor megjeleníti a képet. :)

emocy91, Baby72, gyfa és 13 más kedveli ezt.
  3. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Üdvözletem Kedves Barátaim!

Jelentem a radírpók a ma esti műszakot alig bírta, a végére holtfáradtan rogyott össze. Kapcsolatait kihasználva forró dróton értekezett Puhl Sanyival, és kölcsönkérte tőle a kis lapocskáit. Azért ha így fel lett szerelkezve, nem nagyon kellene az útjába kerülni...:eek::oops:

levianyu1, Baby72, -orgona- és 31 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bocsánat, bocsánat, csak ne vegye elő a pirosat xD:p

LBetti, Tavirózsa, Coff66 és 14 más kedveli ezt.
  5. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Hja kérem,akinek már kiskorában is radír volt a tojáshéja mellett.... xD na de a sárga meg piros lapocskák újnak tűnnek:eek: nem is lennék rá kíváncsi,inkább a húsvéti képeslapjaidat szórd kedves Jónás:D

emocy91, Baby72, iboly54 és 17 más kedveli ezt.
  6. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok! Jó reggelt!
    Nálam már megint lehet találgatni 15 pontért. :)

emocy91, Baby72, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Nálam is van gépész. :)

Peszi2, Baby72, gyfa és 6 más kedveli ezt.
  8. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sajnos az enyém szabin van:(. Remélem Jónásunk nem megy szabira a nagy radírmunka után és ellát minket némi infóval a húsvéti rendezvénnyel kapcsolatban,vagy csak én nem olvastam volna jól vissza a sorok között?:eek: Kicsit lemaradtam ugyan az elmúlt napokban,de csak nem valami fontos infó is áldozatul esett ennek a kiéhezett radírpóknako_O.....

emocy91, Baby72, gyfa és 5 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Mint meccsre járó,sokszor kerülnek elő a szép színes lapocskák :D van is hatásuk de néha nem érik el a kívánt eredményt :eek:ilyenkor szokták ismételten elő venni :)tudja az játékos hol is a helye nem a durvaság hanem a labda játék legyen a célja ;)

10. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia!
    Ezért a képért nagyon irigyellek téged!:) Ha én egyszer eljutok a távol-keletre lehet hogy ott is maradok! :)

Nálam is van mozi de kb. negyed órát kel várni mire újra nézhető!:wuerg:

emocy91, Peszi2, Baby72 és 11 más kedveli ezt.
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ez akár a mi vonatunk is lehetne! Fel is vetett bennem egy kérdést a videó végén!

Kedves Jónás ! Elképzelhető a videó vége vagy nagyon bili kategória?
    :p:p:p

GA-BI-O-Farm, Peszi2, emocy91 és 14 más kedveli ezt.
  12. JósJónás

Szia!

Nálunk a postások elég pletykásak és lassúak, már nem kapnád meg húsvétig a lapokat, hiába dobnám ma postára. Megoldás?

GA-BI-O-Farm, Peszi2, mimi és 16 más kedveli ezt.
  13. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nagyon ötletes...hoztál egy modern "Noé- bárkáját":DA kérdésed már megfordult a fejemben....lehet hogy tényleg azért kapták fel ezt az elefántos témát ...és most már minden fórumon jelen van kivétel nélkül. Viszont, már annyit feszegettük mostanában ezt a témát,.....ezért azt gondolom, Jónás biccentett volna rá .:)

14. JósJónás

Szia!

Amire te gondolsz, az nem o_O

GA-BI-O-Farm, mimi, Baby72 és 12 más kedveli ezt.
  15. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!
    Nem biztos hogy jól értem....Még is jön az a vonat? Vagy mégis csak jön az ormányos fejlesztése? Amit nem a vonat hoz.

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Sziszi:)
    Az elefántok már olyan régóta vannak a tervezés szintjén, annyiszor kerültek elő, hogy lehet, hogy csak én vagyok álruhában Tamás, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy mostanában ideérjenek.
    A tervezett bahaátalakítás aprópójából esetleg talán, de még az átalakítás idejéről sincs -legalábbis nekem- túl sok infóm. Ami van az elég hézagos: feladatsor 6 résszel?, titokállatok, új kamra, benne új növények, fák, állatok? ez nem kevés, de a nagy kérdés számomra a mikor:) A 346. szinten vagyok:) Nem okoz gondot egy kamranyitás és pár szobor kiváltása, csak látnám már. :)

GA-BI-O-Farm, Peszi2, gyfa és 8 más kedveli ezt.
  17. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szi Gyöngy!
    Pletykák szerint áprilisban várhatók az újîtások:) viszont az elefánttal tényleg nem tudok mit kezdeni...ill. ha Jónás nem reagált rá, akkor nem lesz.;)

GA-BI-O-Farm, Peszi2, Baby72 és 10 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Szia!

Látom igyekszel összezavarni magadat, és elég jó úton haladsz :D

19. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nekem Jónás válaszából az jött le,hogy nem a vonat hozza az elefántól fejlesztéseit!
    De ez még nem zárja ki azt,hogy nem jönnek a fejlesztésekkel!
    Vagy igen?
    o_Oo_O:oops:
    Végül is már rég készen vannak,ha most nagy fejlesztéseket csinálnak és ígéretükhöz képest nagyon meg akarnak minket lepni és azt szeretnék,hogy elégedettséggel teljünk el akkor mikor lenne a legalkalmasabb bedobni ha nem mostanában?
    :music::music::music:

GA-BI-O-Farm, Peszi2, mimi és 11 más kedveli ezt.
  20. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Sziasztok, szép hétvégét mindenkinek!:)
    A múltkor valaki tett be képeket az elefántólak fejlesztéséről, akkor azok csak pletykák voltak??:wuerg:..De minden pletyinek van alapja, mondja a mondás!;):p--vagy mégsem??:sleepy:

GA-BI-O-Farm, Peszi2, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.