Pletykagang, ahol Jónásné is szabadon szárnyra kelhet

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Lacika07, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Az április az pont jó lenne, már alig várom:) Köszönöm remélem tényleg jön és nem várunk rá annyit, mint az előző kicsit füstbe ment korallra:).
    az elefántkérdést én már napoltam:) Ha jön jó, ha nem akkor sincs gondom vele, de apó tényleg nem jelezte az érkezését, vagyis megint lebeg tovább a fórumok között, mint a párafelhő:)
    Szia kedves Jónás:)
    Lehet, hogy én is kavargok, mint a vonat füstje, de úgy hiszem, hogy lesz vonat, ami valamilyen ólakat fog nekünk hozni (az álmom szerint a tárolókat fogja hozni, de ez csak álom). Az ormányos barátunk pedig marad a tervezőasztalon? Vehetem a túracipőmet és a zsákomat?

Peszi2, gyfa, -orgona- és 9 más kedveli ezt.
  2. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:DPostagalamb??!!xD

HéricsBáró, Peszi2, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  3. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Megoldás??? A ceruzát akartam javasolni,míg a radír pihen,de mivel vázoltad a hagyományos módszer hátrányait,azt hiszem akkor a modern technikát kéne bevetni ;) Szerintem ha lennél kedves ide megírni "Jónásos" formában a húsvéti meglátásaidat:music:Speciel jobban örülnénk neki mint a gyerekek a nyuszitojásnak:D

Szia. Tudod arra a következtetésre jutottam Jónás hsz-ai és a videód alapján,hogy meg kell várnunk azokat a lámákat,mert csak akkortájt lesznek az elefántjaink színes díszben:(xD

Peszi2, emocy91, mimi és 11 más kedveli ezt.
  4. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia!

Szép is a tavaszi erdő, de sok időt még nem érdemes ott eltölteni :music:A vonat jön....az elefántot meg felejtsem el :oops: Haladok már az erdő széle felé?

5. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

Figyeltek az akcióra??;)
    Kedves Játékosok!

Takarékoskodási akció

Az akció időtartama:

Az akció kezdete várhatóan: 2016. március 19. (szombat) 10:00 óra
    Az akció vége várhatóan: 2016. március 20. (vasárnap) 11:00 óra

A Tanonc-koboldok nem vesznek részt az akcióban.
    "Pótlásukról" később adunk tájékoztatást.

HéricsBáró, Peszi2, gyfa és 9 más kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

De jó! Akkor aktuális! Lásd:teve narancs fejlesztése!
    xDxDxD;):p
    Nehéz eldönteni,alpaka vagy láma van rajta! Tudod a vadászgörény után.....
    :p:p;)

Utoljára szerkesztett: 19.3.16
    GA-BI-O-Farm, Peszi2, mimi és 12 más kedveli ezt.
  7. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Már nem értek semmit....most szépen megvárom még kibogozzátok....elég ha én vagyok a sűrűben 8)xD

GA-BI-O-Farm, Peszi2, mimi és 9 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az este már nem volt erőm feljönni, de a csíkról elkezdtem a visszaolvasást. Aztán Jónás besegített egy kicsit, 3 oldallal kevesebbet kellett átnézzek.:wuerg:xD

Csak azért előzött be Jónás, mert először a Pharmer levelein kellett átrágjam magam.:D
    Pharmer jól van, lazítani akar a farmos kötődésein, ezért nem válaszol naponta a levelekre sem... igaz, jobban járnék, ha gyakrabban írna, de egyszerre kevesebbet.:wuerg:xD

Pharmer, tudod, hogy imádlak, de még egyszer-kétszer át kell olvassam a leveleket, hogy mindent megértsek.xD:cry:xD
    Várom azt a kihagyhatatlan eventet, ami visszahoz a játékba.;)

Még mindig nem jöttem rá, hogy a húsvéti eventhez egy minijáték is tartozik vagy csak a labirintusban keressük a tojásokat?

A vonatos megjegyzést úgy értettem, hogy nem a vonat fogja hozni a színes elefántokat.

Alex láttam a hozzászólásod, írok majd Neked. A kertészkedés mellett lakás felújítunk is és egyelőre annyi hely van csak, ahova a laptopot le tudom tenni.:oops:

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szerinted én hol sétálok az elefántok miatt?
    [​IMG] [​IMG]

10. JósJónás

JósJónás Fórum elő legendája

Határozottan ;)

GA-BI-O-Farm, HéricsBáró, mimi és 15 más kedveli ezt.
  11. JósJónás

Szia!

A húsvéti nyuszi mindig időben rendezi az adósságát, tehát nem tartozik :D

De enni azért szeret ;)

GA-BI-O-Farm, Matold, Peszi2 és 18 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

Az jó hír, ha nem tartozik.xDxD
    Mit szeret enni? Remélem, nem változik vérnyuszivá és nem akar állatokat/tenyészállatokat enni.:music:

Ha nem a városban kell a répát megkeressem, akkor szívesen megetetem... ne éhezzen már az ünnepen.
    De csak akkor etetem, ha vár a sorára és nem a farmon bújik elő 4-5 nyuszika.:D

GA-BI-O-Farm, Peszi2, mimi és 16 más kedveli ezt.
  13. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Mindíííg imádtam a nők hozzá állását:D Mikor tuti már a dolog,akkor jönnek a fazékkal xDxD Addig küzdj meg érte,aztán meg már vele is ember! xDxD (persze azért imádjuk Őket titokban:p)

Remélhetjük,hogy nem túl nagy étkű,vagy ami illik hozzá,abból vastagon lakmározik?:music:

Azért én örülnék,ha a tavalyi eventnyúl jönne,vagy legalább egy olyan habitusú rokon nyuszi! Jólakatjuk mint az elődjét a sok ajiért! Még azt se bánnám ha szánkón érne ide,mint ahogy az időjósok mondják:D Fehér húsvét!! xDFehér nyúl??:eek: Jáááj...csak nem :cry:Az akkor tényleg vérnyúl lesz....xD

GA-BI-O-Farm, Peszi2, emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  14. fehérnyuszika

fehérnyuszika Járnitanuló

Szia!
    Köszi nem kel etetned mert nem tudod mit szeretek :D
    Netán Te várjál nyugodtan a sorodra ne kapkodj mert még a tojásokat is elveszem előled :p xD xDnem kel annyira mindig előre rohanni mert még a végén leversz valamit ;)
    Mindennek megvan az ideje módja,amikor kel akkor meg is történik :)
    Készülök tovább, szép legyen az ünnep számotokra :)

GA-BI-O-Farm, HéricsBáró, mimi és 10 más kedveli ezt.
  15. _Cygnus_

Csokitortát.xDxD

GA-BI-O-Farm, HéricsBáró, mimi és 13 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nevess ki Nóci, de én élveztem a répák megkeresését a városban. Tudom, hogy az időbeosztásunk (amennyi időt a játékkal töltünk), az ünneplési szokásaink eltérőek, talán azért, ha nem haragszol leírom a véleményemet:)
    **
    Elköszönök, ez nem az én kedvenc elfoglaltságom, inkább hallgatok egy kicsit, vagy sokat:)

GA-BI-O-Farm, Peszi2, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  17. _Cygnus_

Ezt most nem értem.:oops: Miért ne írhatnád le a véleményed?
    Nem kell mindenki azt a játékelemet szeresse, amit én, ráadásul nem is úgy néz ki, hogy az én óhajomat szokta a BP követni.:D

GA-BI-O-Farm, h.lajosvilmos, mimi és 14 más kedveli ezt.
  18. JósJónás

Nyugi, nem fog bujkálni 8)

GA-BI-O-Farm, h.lajosvilmos, mimi és 10 más kedveli ezt.
  19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziaszok Gangosok!
    Rég jártam Nálatok, így megint több mint 20 oldalt kellett visszaolvasnom:oops: De mentségemre legyen írva, hogy nem a saját hibámból adódóan. Nagynehezen kikecmeregtem a megfázás gyötrelmeiből keddre, erre fel este már az ambulancián kötöttem ki, szerdán délelőtt meg is műtöttek vakbélgyulladással. Tegnap hazaengedtek, így aztán ma szépen végigolvastam a posztjaitokat, mivel a munkáimat kényszer szüneteltetem egy időre. Részemről elmarad a húsvét előtti készülődés, hiszen alig 1 hét van az ünnepig. Legalább itt lehetek az ünnepi eventen, nem kell aggódnom hogy az is, meg a munka is haladjon.
    Nem dicsekedtem, hanem inkább panaszkodtam:)

20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

A nyuszi húsvéti menüjéről számîthatunk egy rejtvényre ? :D;)

Szia! Jobbulást kîvánok Neked!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.